- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.621
canımmm çook geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmazz düğün üstü ...
iki büklüm dolanıyorum pazartesi ameliyat derlerse yandım bu haldede düğün atlatamam
iki büklüm dolanıyorum pazartesi ameliyat derlerse yandım bu haldede düğün atlatamam
aksilik çıkacakya..aman Allahım acil şifanı versin gülcüm ya..üzüldüm şimdi tüh..ee ne olucak ne ne varmıski safra kesende
nesrincim takip ediyoruumm sizleri:))) son çeyizleri görmedim sanma dilim tutuldu yorum yapamadım dermişim:)) vaktim olmadı canım hepsi birbirinden güze.l su setine bayıldım cıvıl cıvıl uyumlu şeyleri nasıl denk getiriyorsun şaşırıyorum valla ben bardak takımı almaya kalsam kesin biri kırılmış olur :86:arkadaşlarının hediyeleride çok güzel hepsini çok güzel gümlerde kullankonyada hava nasıl bu arada burası yağmurlu buz gibi dağın etekleri
betüşşşşş baharat setimde güzel beklediğimden daha şıksenin baharatlığı görüp bi anda aldım nasıl olduysa enerji geçti senden ne oldu:86:
ben çok hasta oldum safra kesesi ile ilgili sıkıntım var ama çözemediler hala hastanede kaldım pzar gününden beri. felaket geceleri azap oldu mahvoldum.. pazartesi taramalar var yandım ben düğüne 3hafta kala belimi daha bugün doğrultabildim
ya kızlarrr siz böyle konuştukça benimde kına gecesi yapasım geldi çokkk özendimm çoook
eski köye yeni adet getirmeyin sende buko gibi yapmıcam deme..1 kere oluyo kınamız kızlar halay çekicez bindallılarla
bu arada çizelgemdeki gelinin topugumu kırıldı ne..ilerlemiyor kuzum
pankreas kanallarına kum püskürtüyo allah ın cezası halıları tırmalttırıyo sancısı canım ya
bende çizelgede 6 gün fazla sayıyorummm edaaa
4 haziran dememişmiydin öyle yazıyor..
selam kızlar..
oyy temizliği yeni bitirdik ölüyorum
geçmiş olsun güle güle kirletin :)
Fatmagülü izliyorum bende bitaraftan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?