- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.681
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlaar...
Yine yorgunum neyseki yarın tatil, Zuhal Ankara size yaradı kız, sürekli görüşüyorsunuz...
Gereksizce (ismini bilmiyorum) hayırlı olsun halıların.
Kızlar halam dün kapitone sandık aldı bana, normalde sandık sevmem ama bunu çok beğendim, yatak önünede konulabiliyor, çok kullanışlı geldi...
buketim yüzükleri takmaya 8 günmü kaldı :))
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlaar...
Yine yorgunum neyseki yarın tatil, Zuhal Ankara size yaradı kız, sürekli görüşüyorsunuz...
Gereksizce (ismini bilmiyorum) hayırlı olsun halıların.
Kızlar halam dün kapitone sandık aldı bana, normalde sandık sevmem ama bunu çok beğendim, yatak önünede konulabiliyor, çok kullanışlı geldi...
esrooo yaradı hemde nasıl yılların acısı bebişimm
regl olacaktım 8 gün geçti yılda 1-2 kez böyle düzensiz oluyor sinirden çatlayacağım
kısmetse bir aksilik çıkmazsa öyle canım çok heyecanlıyım çok sonunda muradıma ereceğim galiba
İyi günlerde kullan tatlım ama kapitone sandık nasıl oluyor nette var mı benzeri
sana klasik bir büyük cevabı vermek istiyorum canım ' Evlenince düzene girer'
esrooo yaradı hemde nasıl yılların acısı bebişimm
regl olacaktım 8 gün geçti yılda 1-2 kez böyle düzensiz oluyor sinirden çatlayacağım
kısmetse bir aksilik çıkmazsa öyle canım çok heyecanlıyım çok sonunda muradıma ereceğim galiba
İyi günlerde kullan tatlım ama kapitone sandık nasıl oluyor nette var mı benzeri
en güzel günler bu günlerin canım benim
keyifini çıkar
Günaydınnn kızlarrrr
Sana da günaydın 1 ziyaretçi hep online burdasın bari üye ol da gel sohbet edelim....
sağol canım sizlerden edindiğim bilgilere göre söz öncesi ve sözlülük dönemi süper ama nşanlılık dönemi uzamaması gereken kabus bir dönem doğru mu anlamışım ona göre nişan tarihimi belirleyeceğimde:)
anlamadım adaş
ailemle birlikte mi yaşayalım dedi
yoksa ailesine başka ev bulup sizin onların evine mi taşınmanızı önerdi
Günaydınnn kızlarrrr
Sana da günaydın 1 ziyaretçi hep online burdasın bari üye ol da gel sohbet edelim....
sağol canım sizlerden edindiğim bilgilere göre söz öncesi ve sözlülük dönemi süper ama nşanlılık dönemi uzamaması gereken kabus bir dönem doğru mu anlamışım ona göre nişan tarihimi belirleyeceğimde:)
yok adaşım onlara başka daire bulucaklarmıs onlar tasınıcak sonra bizde onların tasındıgı eve çıkıcaz..saçmalıgın bu kadarı yani..
daha çok masraf olur ki öyle
yani bence... sahibinden kiralık bir daire bulursunuz inşallah canım
ev sahibi de anlayışlı biri cıkarsa depozitoyu taksit taksitte verebilirsiniz
senet de yapabilirsiniz
sen ona kızmadan izah etmeye çalış adaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?