2011 gelin adayları buyrun sohbete

esrooo yaradı hemde nasıl yılların acısı bebişimm
regl olacaktım 8 gün geçti yılda 1-2 kez böyle düzensiz oluyor sinirden çatlayacağım

buketim yüzükleri takmaya 8 günmü kaldı :))

kısmetse bir aksilik çıkmazsa öyle canım çok heyecanlıyım çok sonunda muradıma ereceğim galiba

İyi günlerde kullan tatlım ama kapitone sandık nasıl oluyor nette var mı benzeri

esrooo yaradı hemde nasıl yılların acısı bebişimm
regl olacaktım 8 gün geçti yılda 1-2 kez böyle düzensiz oluyor sinirden çatlayacağım

Yarasın zuzuma

kısmetse bir aksilik çıkmazsa öyle canım çok heyecanlıyım çok sonunda muradıma ereceğim galiba

İyi günlerde kullan tatlım ama kapitone sandık nasıl oluyor nette var mı benzeri

Var canımcım, nettekiler küçük benimki biraz daha büyük, gelince resmini çekerim...

nişanlılığın ilk 3-4 ay'ı da cok güzel ama sonra biraz sıkıntılar çıkabiliyor canım
sen maksimum 6 ay ile sınırlı tutmaya çalışırsan süper olur

Çok şükür biz nişanlımla keyifli bir nişanlılık dönemi geçiriyoruz

bizede herkes nişanlılık dönemini kısa tutun bütün sorunlar bu dönemde patlak veriyor dedi.hatta nişanlımın ailesi istediği için erken tarihe aldık düğünü.benim düşüncem temmuz sonu,ağustos başı gibiydi.ama şimdi diyorum ki iyi ki böyle olmuş.10. ayın sonunda evlenmiş olucaz ve gerçekten uzun bi zaman biraz daha geç olsaydı ne olurdu halimiz bilmiyorumm

yok adaşım onlara başka daire bulucaklarmıs onlar tasınıcak sonra bizde onların tasındıgı eve çıkıcaz..saçmalıgın bu kadarı yani..

daha çok masraf olur ki öyle
yani bence... sahibinden kiralık bir daire bulursunuz inşallah canım
ev sahibi de anlayışlı biri cıkarsa depozitoyu taksit taksitte verebilirsiniz
senet de yapabilirsiniz
sen ona kızmadan izah etmeye çalış adaş

dün dedim adaş yeni evlenicez yerleri kapıları eski dedim..sonrasında bişi demedi..ama düşünebilmesine bile kızıyorum adaş..

kızlar dün akşam nişanlım işten biraz erken çıktı damatlık baktık
bana kına kıyafeti baktık
sonra baktık saat 8 e geliyo karnımız acıktı
eve de dün tüp bağlanmıştı
aşkıma dedim hadi evimize gidelim bişeyler hazırlayıp yiyelim
o da tamam ama ne yapıcaz dedi
bende dedim sana makarna yapayım
sonra markete gittik bişeyler almaya
ben orda bi kötü oldum
dün demiştim ya size boğazım ağrıyo diye
markette öyle bi üşüme geldi ki zangır zangır titriyorum
sonra neyse eve gittik
sevdiceğim yatırdı beni kanepeye
üstümü de örttü
yemeği ben yapayım sen dinlen dedi
ama içim rahat etmedi öyle de
eve gelince ısındım zaten kalktım sonra birlikte yaptık
yedik bulaşıkları birlikte yıkadık
sonra beni yatırdı gene oda yanıma yattı sarıldı bana bigüzel ısıttı
yavrum bigüzel baktı bana
sonra beni taksiyle bıraktı otobüsle göndermedi yürümem gerekicek otobüse kadar diye
canım benim yaa çok seviyorum çoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…