- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.721
saol canım çok teşekkür ederim.. sanırım bana takı seti de alınmayacak ama hayırlısı
hayır canım onları kayınvalide alıyo
biz bu akşamüstü bakıcaz hatta kayınvalidemle
amin canım yaa
çok korkuyorum bazen nazar değip bozulucak diye
ama nişanlıma da çok güveniyorum bu konuda
canım bende hiçbişi yok diyorum hiçbişiboşver canım takılma böyle şeylereee.bana nişanımda 2 çeyrek takıldı...düğünde 6 bilezik takacaklarını söylediler şimdi 5 düştü o...düğünde görcez kaç tane olduğunu
takı setindende hiç bahsedilmedi...nişanlıma her sorduğumda hallederiz deyip geçiştiriyor.dünde dedi ki onuda annemler mi alacak ben alırım dedi.al da görelim o zaman dedim bendee....benim durumumda muallaktaa bekleyip görücez bakalım
valla hiç ses yok aylin sanırım hazırlamayacaklar
evet dün nişanlım ağızımı yokladı babası hesap kitap yapmış
takı seti bilezik falan 6bin tutuyomuş nişanlımda gerek yok takı setine sen herşeyin en güzelini yaptın kimsenin böle bi beklentisi yok herkes herşeyin farkında demiş... 1yıl nişanlı kaldık bir küçük altınları bile yok üzerimde hep idare ettim annemi ama takı seti de olmazsa ne derim bilmiyorum... ne bayram ziyareti yaptılar ne hasta ziyareti hiçbir hediyem yok... sadece evimi döşediler salon oturma odası köşe takımı halılar ama mutfak ve yatak odasına da hiç karışmadılar avizelerine bile...
günaydın yavrular nasılsınız bakalım hayırlı cumalar öpüyorum hepinizi çok
evet dün nişanlım ağızımı yokladı babası hesap kitap yapmış
takı seti bilezik falan 6bin tutuyomuş nişanlımda gerek yok takı setine sen herşeyin en güzelini yaptın kimsenin böle bi beklentisi yok herkes herşeyin farkında demiş... 1yıl nişanlı kaldık bir küçük altınları bile yok üzerimde hep idare ettim annemi ama takı seti de olmazsa ne derim bilmiyorum... ne bayram ziyareti yaptılar ne hasta ziyareti hiçbir hediyem yok... sadece evimi döşediler salon oturma odası köşe takımı halılar ama mutfak ve yatak odasına da hiç karışmadılar avizelerine bile...
ben de güveniyodum fos çıktı..
zamanında bana kıyamayan herifim için evlendiğimizde ben işe gitmeden onun kahvaltısını hazır edecekmişim..ben 8,15 de iş başı yapıyorum yani 7,3oda kalkıyorum..oda 10 da iş başı yapıyor ama 9 da kalkıyor..akşamları eve git iş güç yemek derdi gece kadınlık vazifesi..sabahta kahvaltı keyfini bozmamak lazım..mazallah bişi olur paşama kahvaltı yapmazsa..ki hiç birgün evde yapıp gitmez annesi sandviç hazırlar..
canım bende hiçbişi yok diyorum hiçbişi
günaydın canım hoşgeldin hayırlı cumalar sanada
ben de güveniyodum fos çıktı..
zamanında bana kıyamayan herifim için evlendiğimizde ben işe gitmeden onun kahvaltısını hazır edecekmişim..ben 8,15 de iş başı yapıyorum yani 7,3oda kalkıyorum..oda 10 da iş başı yapıyor ama 9 da kalkıyor..akşamları eve git iş güç yemek derdi gece kadınlık vazifesi..sabahta kahvaltı keyfini bozmamak lazım..mazallah bişi olur paşama kahvaltı yapmazsa..ki hiç birgün evde yapıp gitmez annesi sandviç hazırlar..
günaydın kızlar nasılsınız, dün gelemedim çok hasta oldumişten izin alıp eve gidip dinlendim şimdi biraz daha iyiyim ama hala çok kırgınlık var üstümde sizde dikkat edin salgın varmış yine. Boğazlarım çok fena. Hepinize hayırlı cumalar kızlarr
yani gülcüm şimdi sana gaz vermek istemem ama
zaten onları yapmaları gerekiyo yani
nişanlının dediği gibi herşeyin e güzelini fazlasıyla yaptın durumu olmamış anladığım kadarıyla
valla benim sadece takı setim 3000 tl tuttu
5 tane bilezik yaptılar 15 er gram
normal bi zaman olsa o bile problem olurdu neden 15 gram diye
çünkü 20 gramdan aşağı yapılmaz genelde
ama benim babamla drumlar bozuk diye ses çıkarmadı kimse
yani kısacası yapmaları gerekiyo
nişanda hiç birşey takmadılar mı
canım ina
n benim hiç umrumda değil allah razı olsun borçsuz evimize geçiyoruz bu büyük lütuf çok şükür ama takı seti gelinin tek süsü bir de etraf ne der diye düşünmemek lazım denir ama inan insanlarla uğraşmak zorunda kalırım diye o güzel günüm burnumdan gelir diye çekiniyorum.. kalabalık olucak bi dengesiz erkek tarafına bi laf eder allah korusun nişanlım pire için yakar yorganları.. tatsızlık olur diye korkuyorum.. inşallah yapılır da ... inan maddi değeri umrumda bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?