2011 gelin adayları buyrun sohbete

saol canım çok teşekkür ederim.. sanırım bana takı seti de alınmayacak ama hayırlısı

boşver canım takılma böyle şeylereee.bana nişanımda 2 çeyrek takıldı...düğünde 6 bilezik takacaklarını söylediler şimdi 5 düştü o...düğünde görcez kaç tane olduğunu

takı setindende hiç bahsedilmedi...nişanlıma her sorduğumda hallederiz deyip geçiştiriyor.dünde dedi ki onuda annemler mi alacak ben alırım dedi.al da görelim o zaman dedim bendee....benim durumumda muallaktaa bekleyip görücez bakalım

ben de güveniyodum fos çıktı..
zamanında bana kıyamayan herifim için evlendiğimizde ben işe gitmeden onun kahvaltısını hazır edecekmişim..ben 8,15 de iş başı yapıyorum yani 7,3oda kalkıyorum..oda 10 da iş başı yapıyor ama 9 da kalkıyor..akşamları eve git iş güç yemek derdi gece kadınlık vazifesi..sabahta kahvaltı keyfini bozmamak lazım..mazallah bişi olur paşama kahvaltı yapmazsa..ki hiç birgün evde yapıp gitmez annesi sandviç hazırlar..

canım bende hiçbişi yok diyorum hiçbişi

Benimki de o konularda çok hassasdır özellikle hastalıklar ilgi alanıdır....bir ara muhabbetimiz sırf hastalıklarla ilgiliydi Allah'tan o huyundan vazgecirdim...Benim 1 gün basıma ne geldi anlatıyım kızlar....1 ay sonra görüştük avm'ye gittik geziyoruz sonra birden benim karnıma bıçak gibi agrı girdi kıvranıyorum hiçbir sey yapamıyorum ....doktora gittik gaz sıkışması çıktı...ama çok ilgiliydi..ondan sonra gözüme girdi almaya karar verdim

yani gülcüm şimdi sana gaz vermek istemem ama
zaten onları yapmaları gerekiyo yani
nişanlının dediği gibi herşeyin e güzelini fazlasıyla yaptın durumu olmamış anladığım kadarıyla
valla benim sadece takı setim 3000 tl tuttu
5 tane bilezik yaptılar 15 er gram
normal bi zaman olsa o bile problem olurdu neden 15 gram diye
çünkü 20 gramdan aşağı yapılmaz genelde
ama benim babamla drumlar bozuk diye ses çıkarmadı kimse
yani kısacası yapmaları gerekiyo

O zaman nişanlın sadece altınlar içinmi söylüyor.
Görünen o ki üzerlerine düşen hiçbir görevi yapmamışlar.
Neye istinaden takılmayacak diyorlarki, banada set takılmayacak ama ben istemedim, isteseydim aldıracaktım.
Set önemli bence...

Benimkininde kahvaltı hayali çok, ama birgün kahvaltısını yaptırıp işine göndermiştim çook güzeldi :))
Evli gibi hissettim o an kendimi, birde öpmüştü paşam yanağımı çok hoşuma gitti yaa...
Hep öyle olur umarım...

günaydın kızlar nasılsınız, dün gelemedim çok hasta oldum işten izin alıp eve gidip dinlendim şimdi biraz daha iyiyim ama hala çok kırgınlık var üstümde sizde dikkat edin salgın varmış yine. Boğazlarım çok fena. Hepinize hayırlı cumalar kızlarr

Edoşş hep diyorum senin gibi hatunu bulmuş öpüpde başında gezdirmesi gerekiyor.
Ya ben anlamıyorum zaten senin manitayı hani ne bilim güzelliğinin huyunun suyunun farkında evlilik kararı almış bunlara dayanarak seni kendinden üstün görüyor ipleri güya kendinde tutmak için mi böyle davranıyor anlamıyorum.

Kahvaltı konusundada benimki ben erken kalkarım hazırlarım dememe rağmen.Olur mu fıstığım birlikde hazırlarız kahvaltı yaparız sen erken çıkarsan evden ben sofrayı kaldırırm öyle çıkarım diyor ama hayallere kapılmıyorum valla.Erkek milleti burda okuduklarım kadarıyla güven olmuyor onu anladım şu gencecik yaşımda

Geçmiş olsun canımcım...
Salgın ama çok kötü yaa...

canım ina

n benim hiç umrumda değil allah razı olsun borçsuz evimize geçiyoruz bu büyük lütuf çok şükür ama takı seti gelinin tek süsü bir de etraf ne der diye düşünmemek lazım denir ama inan insanlarla uğraşmak zorunda kalırım diye o güzel günüm burnumdan gelir diye çekiniyorum.. kalabalık olucak bi dengesiz erkek tarafına bi laf eder allah korusun nişanlım pire için yakar yorganları.. tatsızlık olur diye korkuyorum.. inşallah yapılır da ... inan maddi değeri umrumda bile değil

ay n güzel kız ilk yemeğide yediniz aylin :))

bende hastalanınca bir vişne suyu getiri birde dilim yaş pasta çünkü hasta olunca hep onları canım ister oda hep aynısını yapar 3 kere gelse yine aynısını alır gelir kuzuş
bazen sinir oluyorum bazende çok seveceğim geliyor sokuveresim geliyor içime gerçi ben onun yavrusu gibi bir sarmaladımı kayboluyorum

Gül peki sadece esya mı aldılar?Yoksa ev filan da aldılar mı?

Bana nişanımda takı seti takıldı ama hiçbir beklentim yok çünkü bize ev alındı o yüzden içinden geliyorsa yapılsın yoksa istemem....Ev benim için daha önemli çünkü...

canım herkes insanların ne dediği umrumda değil diyo ama
öyle olmuyo malesef
çünkü insanlar bi laf ediyo sana veya karşı tarafa ister istemez etkileniyosun
zaten kimse maddi değeri için istemiyo
illa 3-5 milyarlık bişey olmak zorunda değil zaten
düşünülmesi bile yetiyo insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…