2011 gelin adayları buyrun sohbete

Annecim güzel annecim ben gümüşlük sevmiyorum. hiç sevmiyorum. lütfen anla anne sevmiyorum yaa aaaaa şakaya vurcan etcen boşver

Gümüşlük sevmediğini açıkca söylemelisin canım.
Anneleri bazen anlamak gerçekden zor.Bizimde annemle zıtlaştığımız noktalar var.
Nişanlım benim fikrimi onaylayınca annem nişanlıma nilay izin vermedi mi gibi cümleler kuruyor.
Dersin ben geliniyim annemin bende anlamıyorumm valla.

Ya defalarca söyledim, ama onlar nişanlımın sözü geçtiği için öyle sanıyorlar.
Şimdiyi değilde Iğdır'a gidince kıyametler kopacak en çokta o kısmını düşünüyorum.
Allah yardımcım olsun (
Nasıl zor bi durum olduğunu düşünün, bi tarafımda kayınvalidem bi tarafımda annem ve ikiside dediğim dedik insanlar

Ve her ikisinide sen idare etmek zorundasın.
Annende kendince senin için doğru olanı istiyordur bundan eminim.
Ama aile olma yolunda belli sorumluluklar ve kararlarda bize ait olmalı diye düşünüyorum.
Annemin bir huyu daha var mesela fikrini söyler bence böyle olması gerekiyor der noktayı koyar sonrada ben karışmıyorum der.Güler misin ağlar mısın?

Senin allaha şükür azda kaldı sabret canım allahım yardımcın olur.Benim daha çok uzun yolum var bakalım daha neler göreceğim.

Eğerki nişanlın annenin yanında söz geçecek cümle kullandıysa o onun bilinç altına yerleşmiştir esra sanıyorki kızımın sözü geçmiyor gibi

geçendede nişanlım durdu durdu annemin yanında bişey dedi beni haksız çıkardı mübarek ne alaka şimdi söyledin sinir olurum öyle şeylere sonra gittkten sonra annem bak haklı sen de kabahat oysa alakam yok orda onu duydu gördü tamam artık herşeyde ben sorunlu anneler biraz öyle

Ya kimse yapıcı olayım demiyor, her lafın altında bişey arıyorlar, oysaki ben is-te-mi-yo-rum...
Onlar bizi idare edeceklerine biz onları idare ediyoruz, şimdiden dua etmeye başladık, şu Iğdır'daki günleri kazasız belasız atlatalım diye. Kayınvalidem ayrı dert annem apayrı dert...

Benim annemde nişanlıma gereken önemi vermediğimi düşünüyor.
Diyor ki içim biraz daha rahatlıyor nişanlını böyle sana karşı olumlu gördükçe
Çocuk ne dersen yapıyor gözlerinin içine bakıyor sende herşeyi istediğin gibi yaptırıyorsun.
Halbuki herşey karşılıklı.Annemle bir güzel anlaşıyorlar ikisi bir olup her konuda nerdeyse beni haksız çıkarıcaklar.Anne ben kızımın huhu nilay ben hatırladın mı diyorum ne yapim

Bugünde akşam oldu vay be gidip temizlik yapacağım ama yoruldum ya

Bende çok yorgunum ama bende temizlik yapacağım malesef ki.
Yarın nişanlım izinli olursa yine erkenden gelir temizlik yapmayınca annemin surat düşüyor yapınca nişanlım beklemek zorunda kalıyor.Bende akşamdan yapayım her ikisininde gönlü olsun bari ne yapayım.Seninde allahım yardımcın olsun deniz.Haftalara düştün maşallah.

amin canım allah herkese yardım etsin artık herşeyi düşünmekten beynim yoruldu hani temizlik onun yanında vız gibi off offff

amin canım allah herkese yardım etsin artık herşeyi düşünmekten beynim yoruldu hani temizlik onun yanında vız gibi off offff

Kesinlikle haklısın.Ben daha bu kadar zamanım varken böyleysem,haftalara düşünce kendi ruh halimi düşünemiyorum gerçekden.Allahım yardımcımız olsun hepimizin.

Kızlarr çok mutluyummmmmmmm
En sonunda hayallerimdeki evi bulduk ve tuttuk... Allah işimizi o kadar rast götürdüki bin şükür tesadüf akşam akşam bulduk
Birazdan kontrat yapmaya gidicez çok heyecanlıyım yahu,sanki ilk defa ev tutuyorum
gitmişken perde ölçülerimide alıcam.. ev sahibi badana yaptırıcak 1 mayısta eşyalarımız gelicek...
Allah herkesinde gönlüne göre versin... Dualarınız içinde çok teşekkür ederim kızlar...
yarın sabah konuşuruz şimdi çıkıyorum.. sadece sizinle paylaşmak istedim hemen
sizi seviyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…