- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.901
resim yüklerken neden üyük çıkıyor siz bakarkende büyükmü oluyor
meltemcim allah tamamına erdirsin canım maşallah sanada kalan 4 haftanda su gibi akıp geçsin inşş:))
temmuz on yedi kan ter içinde kalmıştım ay yazın düğün çok zor
deniz cANIM ismim öyle 4 hafta var dün kapı pencere sildim 11 kadar ayy çok yoruldum ya
tatlı yorgunluklar bunlar Allah banada nasip eder inşallah çok hoş olmuşsun canım bende kımızı istiyorum nişan kıyafetimi
kırmızı nişanda hoş oluyor genelde kırmızı tonları giyiyor herkes gerçi şal felan yoktu en son anda yaptırdık kayınvalidem çok açık buldu özel tututrumak için gümüşden iğne gibi aldık oynarken düştü felan çok komikti ya ay nişandada çok uğraşmıştım yok masalara boncuk serptik masya mum koydurdum bardaklarımız ince ve özeldi mavi ve sarılı gibi isimlerimizin baş harfini masaya yaptırk tüllerle gerçi bunları hep biz yaptık nişan tepsisi bayağı telaşeli ama güzeldi
güzel telaşlar bunlar canım ya nişan tepsimi annem yaptı o hazır zaten sadece yüzükler konulacak birde makas alınıp süslenecek o kadar mekan süslemesinide mekan yapar healde konak 18 le konuştuk orda yemekli bir nişan istiyorum canlı müzik eşliğinde taverna varmış eğlenceli olur diye düşünüyorum ama bakalım başka yerde olabilir belki
Buketçim çok az zaman kalmış seninde :))) ev bulucam diye sokak sokak gezdiğimden pek giremiyordum birkaç haftadır... Hayırlı olsun tekrardan,inşallah herşey hayal ettiğinden çok daha güzel olur... sabırsızlıkla fotoğrafları bekliyoruzz :)))
Meltemcim mobilyalarım geldi ayy ben işteyim ya olacak işmi bu
pöffff çalışma bak. Duy sesimi kadına öncelik
mrb kıslar nasılsınız
selam kızlarrr
biz de eve gittik bugün.banyo dolabımızı seçtik.ölçü alındı.off daha çok iş var evde.hala inşaat.her gidişimde strese giriyorum.15ine doğru kapılar takılacakmış.mutfak mayıs sonuna kalacak sanırım.offffffffffffffffffffffffff
hoşgeldin tatlım güzel tarafı herşeyi seçme imkanın var kapıyı fayansları mutehait yapmış bizim sıvada yapılmış sadece mutfak yoktu birde banyoya dolap değilde sadece lavabo koymuş oraya dolap alınacak küvet klozet değişecek o kadar çok işi yok evin ama ben seçmek isterdim hepsini keşke yapmasaymış:) mutfakçıda bugün gelmeyecekmiş çocuklarını 23 nisana götürmüş yarın ne güzel görecektim haftaya kaldı:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?