- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.821
canım b.paşada devlette kadın doğ. Yok.. Vakıf vermiyo mernis sistemiyle kapalı diyo o ne demekse..çapa tıp fakültesi dolu diyo bağcılar hata veriyo..okmeydanından denicem
bende de bazen mernis hatası veriyor, tc. kimlik ve bilgiler uyuşmayınca öyle oluyor demişlerdi, ama kadın doğumdan almak işkence cidden, ben gece yarısında alabiliyorum ancak, sabaha kalmıyor...
ssk dan provizyon alınmadı diyor..ya benim sigortam var ve kaydını açtırmıstım bu ne demek esra anladınmı
ben bacaklarım için braun silk epil kullanıyorum çok memnunum hiç kıl dönmesi yapmıyor önceden arçelik vardı felaket kıl dönmesi yapardı illallah demiştim
zaten en iyileri braun ve philips sanırım. Umarım memnun kalıcağım bişey bulabilirim. Çünkü bende hiç batık yok. ve ben bu zamana kadar hep sir ağda kullandığım için tüylerim çok uzun sürede ve cansız olarak çıkıyo. O yüzdende kullanıcağım makinanında batık yapmasını ve tüyleri güclendirmesini istemem.
NEDEN AĞDAYA DEVAM ETMİYORSUN
NEDEN AĞDAYA DEVAM ETMİYORSUN
ağdaya devam ediyorum canım. Bırakmam zaten ama tüylerim çok uzun sürede çıktığı için acil durumlarda yarım yamalak tüylerime ağda yapmaya üşeniyorum. O yüzden epilasyon aleti istiyorum acil durumlarda kullanmak için bide ağdadan sonrada ister istemez bikaç tüy kalıyo alamadığım onlar için istiyorum canım
kızlar kasıklarım şiddetli ağrı yapıyor..sanırım bende kist var..randevu almaya çalışıyorum onuda alamıyorum..:84:
geçmiş olsun edacım baktır kendine ihmal etme
Beket'cim 2. modeli daha çok beğendim, tv ünitesi daha büyük olsa daha hoş olurdu sanki, tv sehpası gibi pek hoşuma gitmiyor...
Ağlaya ağlaya kalmadı gözlerimde yaş...
2. yi beğendm buket daha ferah daha gzel
vize sonçları açklanmadı dmi buket baktnmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?