- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.961
çok şükür..en stressiz gelinimiz olucak buket
pandoşşşş ayakkabılarını göremedim yabaşka bir adresten dener misin merak ettim
Günaydın zeynep ve betüşş vede umarım yanlış hatırlamıyorumdur nilgün
Buket elbisen hayırlı olsun canım.
Yüzükleri takmaya çok az kaldı heyeccan dorukda resimleri mutlaka bekliyoruz ona göre
Günaydın zeynep ve betüşş vede umarım yanlış hatırlamıyorumdur nilgün
Buket elbisen hayırlı olsun canım.
Yüzükleri takmaya çok az kaldı heyeccan dorukda resimleri mutlaka bekliyoruz ona göre
gnaydın nilayyunum ne gzel anlatmşsn yne haftasonnn gzel geçmesne sevndm cnm
sağol canım annemin tam içine sinmedi aşkımda popon çıktı biraz arnavut gelinleri gibi geri geri çık dediama olsun ben beğendim genede giyeceğim Ben foto çekinelim diyememde inşallah onlar akıl edip çekerler
buket elbisenimi aldın cnm
mutllukla giyin inş..
estuğ sizde güle güle kullanın inş.
ne şanslısınız bize kimse hiçbişiy almadı
günaydınn kızlarr herkese selamm bizde bu hafta sonuu misafir odamız için koltuk takımızı aldık :)) çok mutluyum herşey o kadar güzel ilerliyo ve herkes o kadar yardımcı oluyo ki. Nişanlımın halası tv mizi almışlar. Teyzesi buzdolabımızı alıcak :)) herşey şahaneee:))
Aslııı ayakkabılarına bayıldımm tam benim tarzımm
Güle güle giyin canımcım isimlerimizi yazmayıda unutmaa
pandomim güzel günlerde kullan cnm çok hoş
kızlar bende nikah ççeğimi aldım.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...38272-pembeli-nikah-cicegim.html#post18866291
pandoşşş çok güzeller ama şu önü açık olan kısımlar genelde parmaklarımı hep acıtmıştır rahat olmasına dikakt et mahfediyor sert olunca..Hayırlı olsun canım
günaydınn kızlarr herkese selamm bizde bu hafta sonuu misafir odamız için koltuk takımızı aldık :)) çok mutluyum herşey o kadar güzel ilerliyo ve herkes o kadar yardımcı oluyo ki. Nişanlımın halası tv mizi almışlar. Teyzesi buzdolabımızı alıcak :)) herşey şahaneee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?