2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay inşallah yağarsa da gündüz yağarda akşama bişeycik kalmaz inşallah
tövbe tövbe allahın işine de karışıyoruz yaa
neyse artık yağarsa da berekettir dicez napalım
allahtan gelen herşey kabulümüz

bende dün gece nikahımın olduğunu gördüm...ne şahidim vardı,ne de doğru düzgün bi yerdeydii...nihak memuru farklıydı...hatta evlilik cüzdanlarımızı bile vermedi ....:) hayır olsun inş.

kızlar sağlık raporu alırken
aile heimine gidiyrz sonra kan alıolar galiba
ne kadar zaman sürer yani birde burası çok kalabalık değil onuda göz önünde bulundurursak
şimdi yaın nişanlım işe başlıcak ya
bugün ikametgahını aldırdı
yarın öğlene kadar adamdan müsade istedik
izin almak istemiorum bir daha dedi nişanlım neyse
ama yarın yetişir dime bi kan aldırcak galiba aile hekiminde
ay panik oldum

hayırlısı canım hiç takılma bunlara. rabbim yardım ediyor. bu arada çok az günün kalmış evine baktım çok güzel güle güle otur inşallah. aksesuarların bayıldım.

ayy canım sağol
amin amin inşallah
allah tez zamanda sana da kısmet etsin
düğünün geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum
o dantelleri ve gardırobun üstündeki yorganları kaldırmak için

amin aminnn aylincimmm
taa ilk zamanların geldi aklımaaa
öyledir ama şimdi dantelleri sermesek anneler darılır
en iyisi dursun biraz sonra kaldırırızzz

buketttttttttttttttttttttt ben yokken neler değişmiş. hayırlı olsun canım. beklenen gün belirlenmiş. hayırlı olsun şimdiden. ne giyeceksin nasıl olacak hazırlıklar nasıl

aa evet canım sen bilmiyorsun sahi kısmetse bu cumartesi istemeye gelecekler canım elbisemi pazar günü aldım annem biraz abiye gibi isteme için abartı kaçabilir gömlek pantolon mu giysen dedi ama o kadar aldım elbisemi giyerim heralde. Diğer hazırlık olarakta annem sandık ve dağıtılacak havluları hazırladı onlarda düğün hazrlıkları söz kesimi bölümünde söz sandığım olarak konu açtım orda var şekerim

Nişanlın kan verip işe gidebilir, diğer işlemleri sen halledersin, sadece nikah için imza isterler ondan.

istanbuldaki kızlar bir sey sorucam hastaneden nasıl randevu alıyorsunuz?Ankara'da randevu alma diye bir sey yok hastaneye gidiyorsun sisteme girişin yapılıyor daha sonra beliyorsun sıran gelince de giriyorsun kortum ben ya randevu alma zorsa....

biz önce hastaneye enfeksiyon bölümüne gittik
orda kan tahlili yaptılar
sonra o sonuçla bilrikte aile hekimine gittik
aile hekimi verdi raporu
ama bizim bigünümüzü aldı valla
çünkü tahlil sonuçlarını öğleden sonra veriyolar burda
sizin orda hemen verirlerse çabucak halledersiniz zeynepçim
heryerdeki uygulama farklı oluyo biliyosun

hayırlısı canım hiç takılma bunlara. rabbim yardım ediyor. bu arada çok az günün kalmış evine baktım çok güzel güle güle otur inşallah. aksesuarların bayıldım.

sağol canım

amin aminnn aylincimmm
taa ilk zamanların geldi aklımaaa
öyledir ama şimdi dantelleri sermesek anneler darılır
en iyisi dursun biraz sonra kaldırırızzz

evet aynen sırf annemin gönlü olsun diye serildi zaten onların hepsi
hele o mutfaktaki tül için resmen annem ve teyzeme karşı savaş verdim
ama onlar galip geldi
sonra dedim amaaan boşver nasılsa düğün bitince kafana göre takılıcaksın kızım
bırak şimdi ne istiyolarsa onu yapsınlar saldım gitti yani sonra

Nişanlın kan verip işe gidebilir, diğer işlemleri sen halledersin, sadece nikah için imza isterler ondan.

imzayı nikah günü atıcaz cnm biz konuştum burda zaten problem değil o
diğer işlerini halletti o nüfus kayıt örneği istiolardı
ohh tmm kaçta açılıo 8 de olsam orda buçukta açılıo kaçta biter işimiz ilk sıradan
yarım saat sürse 9 da biter 9 buçukta işte olur.
ordan başka yere göndeiyorlarmı

bukeeeeeetttttttttttttttttttttt
ne güzel haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çok çok çok sevindimmmm

ya aylin resmini ben niye göremedimmm

TC kimlik numaran ile internet sitesinden randevu alıyorsun canım istediğin birime
bazen ertesi güne randevu veriyorlar bazen de 2 gün sonrasına

canım benim nasıl sevindim varya. baktım söz hazırlıklarınada süper olmuş hepsi. rabbim tamamına erdirsin

Randevunun kitabını yazdığım için tarif edebilirim.
Canım telefonla yada internetten alınabiliyor. Gitmek istediğin hastaneyi açıyorsun netten, zaten randevu sayfalarından yönlendiriyor seni.
Bazı bölümler yoğun olduğu için gece yarısı falan almak gerekiyor, onun dışında pek bi zorluğu yok, hatta şuan sistem çok güzel eskiye nazaran...

aylincim, salondaki dantellerin o kadar abes durmuyor canım bence bir müddet serili tutabilirsin onları,
ama mutfaktakileri kaldırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…