2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yok canımcım, aile hekimliği sadece onaylıyor, ben özel bir labaratuarda verdim kanı.
Röntgeni verem savaşta çektirdim, yani evrakları yaptıktan sonra aile hekimliğine gitmek daha mantınklı

ama nişanlım kayıt olucak önce ondan gidiyrz biz.
bide ben bi gittiğimde çift başvurmuştu ordan gördüm
onlara bir kağıt verdi sonra bi yere gönderdi galiba.
ya da orda aldılar o kadarını hatırlamıyrm.
ay çabuk biter inş. versin kan tahlilinide ssonra gitsin devamını hallederim ben

kızlar nişanlım yola çıktı
kayınvaldem hala gelmemiş
telde gitme diomuş ağlıyormuş
nişanlımın sesi kötüydü
hem kızgın hem üzgün

Allah yardımcısı olsun nişanlının, annesi sonuçta ne kadar kötü olsada sırtını çevirip gitmek üzüyordur onu, ne diyelimki Rabbim seninle yüzünü güldürsün görüyorumki çoktan haketmiş bunu...

Canımcım her yerin sistemi farklı o nedenle aramakta fayda var, seni yanlış yönlendirmiş olmayayım, benim aile hekimi ilk gittiğimde boşuna gelmişsin, evrakları yap sonra gel dedi...

amin cnm öyle tabikide ama ne demek gitme
ne zaman sahip çıktın çocuğunada gitme deme hakkın var şimdi

anladım cnm yarın bi gidip öğrenmek lazım

amin cnm öyle tabikide ama ne demek gitme
ne zaman sahip çıktın çocuğunada gitme deme hakkın var şimdi

anladım cnm yarın bi gidip öğrenmek lazım

Diyorumya ne kadar kötülük yapsada annesi, atsa atılmaz, satsa satılmaz.
Bende kayınvalideme zaman zaman çok kızıyorum, ama nişanlım bi yerde kızsa bir yerde onu haklı görüyor, o an kızsamda sonra düşünüyorum, bana göre yaptığı kötü gelsede evladı zamanla unutur, çünkü onun annesi...

kızlar bn şimdi kontrol amaçlı ve hapla ilgili bilgi almak için dr.a gtmek istyrm ama telefnda sayarken polklnkleri kadın hastalıkları ve doğum demiyo drek kadın doğum diyo orayamı randewu almam gerek

kızlar bn şimdi kontrol amaçlı ve hapla ilgili bilgi almak için dr.a gtmek istyrm ama telefnda sayarken polklnkleri kadın hastalıkları ve doğum demiyo drek kadın doğum diyo orayamı randewu almam gerek

Evet canım, kadın doğum diye geçiyor, ama bazı hastaneler hamile olanlar için "gebe izlem" diye ayırıyor, dolayısıyla kadın hastalıkları için gidenler kadın doğumu tercih ediyor, istersen netten bak daha iyi olur...

slm kıslar nsapıyonuz bakalım nasıl gidiyorr
kıslar bugün bir iş görüşmesine gidecem dua edin
hepinizi kocaman öpüyorummmmm by

anaaaaaaa elçin kuzu gelmiş nasılsın elçinciğim iyisin inş. dimi nerelerdesin kız sen gelmiyorsun hiç

Elçn napıosun canımm uzun zamandır ugramıyosun?Neler yapıosun,iş bakıyomusun?

iyim kıslar yaa fırsatım olmuyo ya geliyorum kimse olmuyor yada şöle bir geçmişi okuyorum bugünde iş görüşmem var dua edin bana

ahhh ahhhh,
ben zaten damatların gelinliğe karışmasına cok kızıyorum

sende dediğin gibi yap, gelinliği hiç beğenmedim de
ama masum masum

baktım hayatım nette almak istediğim hastanede bu bölm kadın hastalıkları ve doğum diye geçiyo telefnda sadece kadın doğum diyo ama ek olarak gebe poliklniğide diyo sanırım dediğin gbi kadın doğuma almam gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…