2011 gelin adayları buyrun sohbete

Geresizce ismin Gamzemiydi?Evin de esyaların da çok güzel?Kendi eviniz mi?Kızlar sizee te tavsiyemm esyalarınızı koyu renk almayın o kadar çabuk toz oluyorki bizim salon takımımız siyah silyorum tekrar toz oluyor salon mobilyalarımı kesinlile beyaz alıcam ben de senin gibi siyah berjer siyah yastık begendm bjklıyım da kapıya da bjk bayragımı asıcam

Tesekür ederimm canımm cvpladıgın için ....

gamzeciğim evinin resimlerine baktım çok güzel iyi günlerde otur inş. aylin kız bende görmedim kına elbiseni ya tekrar paylaşırmısın kuzum

aylin kan verdikten sonra sonuçlarını ben alabiliyrm
nişanlımın gelmesine gerek yok (ben öyle biliyrm )
zaten aile hekimini tanıyrm yarın söylicem ben alıcam sonuçları diye.
ama orada mı veriliyor kan yoksa başka yeremi gitmek gerekio bimiyrm
aile hekimliğinde veriliorda sağlık grup başkanlığına gönderilior ondan 2 gün sürüyor ben tek gidip alabiliyrm sanırım.
ztn belediyede hiç bir sorun yok
cuma günü versen pazar gününe kıyarız dediler

edoşummm hemen randevu alıyorsun canım hadi bakalım aaaaaaaaa bu ne ya sağlık bu kızlar sakın ihmal etmeyin azıcık moralinizi bozayım sizin hemen bizim şirketin bekçisi vardı ali amca tansiyon hastasıymış adam ama doktora gitmiyormuş ihmal etmiş geçen hafta salı günü şirkete geldik adamcağız kulübesinde yere düşmüş bayılmış bayılmadan öncede kusmuş ambulans çağırdık falan hastaneye götürdüler yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirmiş cumartesi günüde allahın rahmetine kavuştu sakın ihmal etmeyin rahatsızlıklarınızı bak

esra siz aile hekimliğindemi verdiniz kan.
yarın öğlene kadar bitirmek lazım.
bende ordan işe dönücem dedim yine niye diyorsam gidip yatsam ya töbee.

aylincim, salondaki dantellerin o kadar abes durmuyor canım bence bir müddet serili tutabilirsin onları,
ama mutfaktakileri kaldırırsın

salondakiler benimde gözüme batmıyoda
o mutfağa girip onları gördükçe alıp bi kenara zıbıtıveresim geliyo valla
ertesi gün kaldırcam hemen onları

evet aylincim yaaaaaaaaaaa :84::84::84:

hemen ekliyim canım senin için bidaha
Eki Görüntüle 184650 Eki Görüntüle 184651

adaşım şimdi ağrım yok..işyerinden izin almıyım yüzleri bi tuhaf oluyo..gecenki gibi ağrım olursa alayım he adaşım olur dimi

yaramaslık yapıyosun ama bende senin gibiyim
kırık dişimle dolaşıyorum kaç aydır izin almamak icin
ama cok yalnış
Ihmal etme canım, çok önemlisin cünkü sevdiklerin icin

kuzucummm bak sakın ihmal etme sağlık bu ya

tmm etmicem fıstıklar söz veriyorum gidicem bigün..dün çok güzel geçti adaşım..profiloya gittik tiyatro vardı..ama sabah sabah aklıma gelinliğim geldi..önünü kapattırdı arkasını kapattırdı gelinliğin şeklini şemalini bozdu..çok sinirlendim ben niye böyleyim..arayıp kavga etmeden rahatlamıcam..yada aklıma şeytanlık geldi..bu hafta sonu provam varya orda ağlasam arasam manitayı iğrenç yapmış giymek istemiyorum desem belki öfkem geçer..düşünün ama boğazın bitimindeki boyun kemiğine kadar kapattırdı..

ismim nilgün canım,kirada oturucaz ne yazık ki...bende bjkliyim :) ama dediğin gibi kesinlikle koyu mobilyalar daha fazla kiri gösteriyor.bizde çalışan bayanlar olduğumuz için her gün toz alma gibi bi lüksümüz olamayacak...o yüzden en iyisi açuık renkler...hem daha da ferah gösteriyor

esra siz aile hekimliğindemi verdiniz kan.
yarın öğlene kadar bitirmek lazım.
bende ordan işe dönücem dedim yine niye diyorsam gidip yatsam ya töbee.

Yok canımcım, aile hekimliği sadece onaylıyor, ben özel bir labaratuarda verdim kanı.
Röntgeni verem savaşta çektirdim, yani evrakları yaptıktan sonra aile hekimliğine gitmek daha mantınklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…