- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.341
zeynep'cim
bende öyle yapacağım canım.... annem bana inci set yaptırdı, sadece bir set, küpeli, bilekliğinde taşlı uç var onu foto çekimlerinde takacağım sonra eve gidince çıkarıp anneme vereceğim düğünde takması icin canımcım
öyle yaptı arkadaşlarda abes olacağını düşünmüyorum
cumartesi çıktığımda bi bakarım vitrinlere ama.var var zeynepcim istediğin her sekilde var
ben kolye,küpe,bileklik setini 50 milyona aldım
hem gerçeği kadar pahalı değil
hemde çok uyduruk değil daha sonrada kullanabilirim özel günlerde
kızlar tekrar ekledim resim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-olsunceyizlerim-buyrun-109.html#post18888596
Nesrincim çok güzel gerçekten güle güle kullan canım....:)
Günaydınnn benim şekermi şeker tatlımı tatlı biricik gelinlerimmm
hoşgeldn emine:79:
cumartesi çıktığımda bi bakarım vitrinlere ama.
eda bende hep öyle düşündüm
abimin aldığı küpemle kolyemi takar evde geri veririm diye
ama yinede bi bakarım gözüme ilişirse bişiy alırım çok gerekli değil sanıyrm
kızlar düdüklü tencerem yok tefal clipso almayı düşünüyorum ama nişamlımda onu sonra alırız şimdi tefal actifiry friytöz alalım diyo kızartma hastasıda :)) ne yapsam karar veremedim.
o 1 kaşık yağ ile kızartan ise 30-40 dkda kızartıyor dediler ben o yüzden vazgeçtim canım biraz zeytinyağla baharatla ovuyorum fırına atıyorum aynı sürede pişiyor zaten patatesler o yüzden ben vazgeçtim ama yinede sen bilirsin canım düdüklü olarakta kesinlikle fissler diyorum
Çok haklısın canım forumlarda da hep çok uzun sürede pişirdiğini yazmışlar zaten.. Fissleri ilk defa duydum buket... kullandınmı tip olarak eski zaman düdüklülerine benzettimde :44:
kızçelerrrr günaydıın yne bi gn başladı hepimiz için gzel ve hıphızlı geçsn inşallah :))
ışıl hoşgeldin bnde 19 haziranda evlenicem nasipse
kızlar günaydın
cumartesi günü kına kıyafeti işini hallettim sonunda
resmi ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 184617 Eki Görüntüle 184616
bende dün gece nikahımın olduğunu gördüm...ne şahidim vardı,ne de doğru düzgün bi yerdeydii...nihak memuru farklıydı...hatta evlilik cüzdanlarımızı bile vermedi ....:) hayır olsun inş.
hayırlısı canım hiç takılma bunlara. rabbim yardım ediyor. bu arada çok az günün kalmış evine baktım çok güzel güle güle otur inşallah. aksesuarların bayıldım.
amin aminnn aylincimmm
taa ilk zamanların geldi aklımaaa
öyledir ama şimdi dantelleri sermesek anneler darılır
en iyisi dursun biraz sonra kaldırırızzz
kullanan tanıdıklarımdan duymuştum canım bence bir araştır netten derim karar senin tabi
ama nişanlım kayıt olucak önce ondan gidiyrz biz.
bide ben bi gittiğimde çift başvurmuştu ordan gördüm
onlara bir kağıt verdi sonra bi yere gönderdi galiba.
ya da orda aldılar o kadarını hatırlamıyrm.
ay çabuk biter inş. versin kan tahlilinide ssonra gitsin devamını hallederim ben
kızlar nişanlım yola çıktı
kayınvaldem hala gelmemiş
telde gitme diomuş ağlıyormuş
nişanlımın sesi kötüydü
hem kızgın hem üzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?