2011 gelin adayları buyrun sohbete

Çok teşekkür ederim esracım
Biraz delilik var ruhumda normal olamıyorum.. nişanlımda beni tamamlıyor o da deli olsa geçinemezdik diye düşünüyorum... Allah hepimizi çok mutlu etsin inşallahh ömür boyu :)

Tesekkür ederim eminecimm saoll...

Ben tefal clipso aldım çok kısa sürede pişiriyor evde de kullanıyoruz ama fritöz almadım buketin dedigi gibi fırında da çok güzel oluyor ya da kızartma tencereler varya onlarda güzel yapıyor...

Bu arada davetiye yazımızıda ben yazdım çektiklerimizi biraz olsun anlatsın istedim
Alında olmuş halinide koyarım gerçi ama manisini yazayım şimdi;
Okul dedik bitmedi,
Askerlikte günler geçmedi,
Mart,Nisan,Mayıs derken,
Sonunda geldi kavuşma vakti... :)

Şimdi bıketin dediğine bakıyorum ama bi tarafının sapı uzun dolaplarda kullanımı zor olur gibi geliyor.. clipsonun kulpları katlanabiliyoryaa sanırım bende clipso alıcam :)

Bayılıyorumm böyleee fırlama çiftlere ayyy ne tatlısınız sizzz

Nesrinn canımm evini de mobilyalarını da güle güle kullan canımm annemle biz de mutfaga kahverengi halı aldık ben de resmini çekiyim....annem kolay kirlenir açı renkler dedi...

Teşekkür ederim meltemcim.. Bende bayılıyorum valla bizim gibi çiftlere
Bende kahverengi halı alıcam ama şu shaggy halımı ne diyorlar onlardan istiyorum

bende annemim kolyesini takmayı düğünden sonra geri vermeyi düşünüyorum
bende boşuna almayayım o zaman
belki tek küpe bakarım o da düğüne çıkarken kulaklarım boş kalmasın
Banada teyzem verdi gelinlik kolyesini çok hoş ve 30 yıllık bir kolye olduğuna inanamadım. memlete gittiimde fotoğraflarını çekeyim bari :)
emine bekliyrm znm resmini mettim
tövbee evden mı gıtme dıyor umarım yanlıs anlamısımdır evlenme demıyor demı :26: kolay gelsın bacmı sana, korktum ben bıraz
yok evden gitme diomuş.
burda ev tutulmuş eşyalar alınmış
tek başıma kalcam evde ben herhalde

Biz inci kolye aldıkEki Görüntüle 184699 ugur inciden resminide paylasıyım sizinle
benimkide bu tarz bişiy işte.
ama önü sıra arkasında buna benzer takma yeri var.
önünde olanlar hiç yakışmadı bana ya .

Esranın beğendiğini paylaşayım o zaman :))

Eki Görüntüle 184717

ben göremedim resmi

kızlar nişanlım aradı..telefon gelmiş emlakçı arkadasından eve bakmıslar akşam beraber bakalım diyo..pek begenmemiş ama gidip bakıcaz

Hayırlısı olur inşallah edacım... Bende her ev bakmaya gittiğimizde bu ev güzel olsun diye dua ediyordum.. İnşallah gönlüne göredir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…