- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #69.401
bir de istanbulda pazarları söyleyin bana kızlarr arkadaslarım 3-5 liraya ço güzel bodyler alıyorlar ben de almak istiyorum bıktım artık kazıklanmaktan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben 3 ay öncesine kadar istanbuldaydım biliyorsun. Aslında gelir gider baktığında hiçbi farkı yok istanbulla burasının. Bornova eskisi kadar ucuz değil ama en pahalı kirası, o da 0 bina kombili falan olduğunda 1000 ama 600-750 arasında çok güzel evler vardı biz bakarken. hatta biz şuanda ailemle kaldığımız evde 650 ye oturuyoruz. istanbulda bornova gibi biryerde oturmaya kalksan 1500 den aşşa ev bulamazsın. mesela biz karşıyakada ev tuttuk 0 binada kombili 650 tl. metroyada yürüyerek 10 dakika.yani bizde çok hesap kitap yaptık burda gelir biraz daha düşük o yüzden eline kalan hemen hemen aynı para oluyor. ama buranın istanbul gibi çilesi yok. yol parası trafik derdi yok.öğrenci çok olduğu için yeme içmede ucuz :))) yani izmir yaşanıcak yer. inşallah en kısa zamanda nişanlında fikir değiştirirde sizde gelirsiniz :)
Valla ünv yıllarımda bakırköy ve yeşilköy sosyete pazarları vazgeçilmezimdi :)
sonrasında anadolu yakasına taşındım ve kadıköy salı pazarı ve yenisahra sosyete pazarı vazgeçilmezim oldu.. şimci cmtsileri çekmeköydede sosyete pazarı varmış ama hiç gitmedim. marka şeyleri çok uygun satıyorlar.. evdeki bütün zara kıyafetlerim pazar malıdır itiraf ediyorum![]()
emoşum aynen dediklerine katılıyorum..ben deişik yerlerinede gittiğim için kiralık evlerin fiyatları bornovadan daha düşüktü benim aslında nişanlıma söylemek istedigim oydu..illa bornova demedim ona..oda istiyor sonucta 5 senesini orda geçirdi ama bakarız diyo..şartlar ne göstericek..birde çalıştıgı eğitim kurumunda müdür olma durumu var düğünden sonra..belki o zaman bişiler değişir..bizde bi patlatırız İZMİR yolcusu kalmasın diye!!! İnşallah![]()
bir de istanbulda pazarları söyleyin bana kızlarr arkadaslarım 3-5 liraya ço güzel bodyler alıyorlar ben de almak istiyorum bıktım artık kazıklanmaktan![]()
bir de istanbulda pazarları söyleyin bana kızlarr arkadaslarım 3-5 liraya ço güzel bodyler alıyorlar ben de almak istiyorum bıktım artık kazıklanmaktan![]()
sonrasında anadolu yakasına taşındım ve kadıköy salı pazarı ve yenisahra sosyete pazarı vazgeçilmezim oldu.. şimci cmtsileri çekmeköydede sosyete pazarı varmış ama hiç gitmedim. marka şeyleri çok uygun satıyorlar.. evdeki bütün zara kıyafetlerim pazar malıdır itiraf ediyorum![]()
Biz anneme Ümraniye'den vakkonun kazağını 20 liraya aldık, çok güzel.
Sezon sonu olunca pazara çıkarıyorlar...
cidden çk tatlısınz emine allah bozmasn bnm için tekrr eklediğin teşekr ederm :) bnm nişanlmda uyumlu gyinelm desem hayır demez ama böle espirili bişii sanmıorm gymez herhalde :)) bu arada facede profl resmn dmi sağdaki grmştm seni :)
bnde bakırköy cumartesi pazarndan alışwerş yaparım hatta çeyzlk bkaç bişeyimide ordan aldm züccaciye ürünleri satan yerleride var ama kıyafetleri çk gzel tatil alışwerişi içinde gtmek istyrm