2011 gelin adayları buyrun sohbete

Telkin etmesi gerekirdi evet kesinlikle ama saolsun tam tersini yaptı.Anlattığımada bin pişman etti.Neyse dediğim gibi yapacak bir şey yok.Saolsun valla kızlar iyiki varsınsız.

Yok kızlar işden ayrılcam demedim ki zaten lafımın sonunu dinlemeden daha köpürdü bu sefer bende kızdım.Yine kendi kendine sonunu getirdin dinlesen ne olurdu diye.Aman neyse dediğiniz gibi yapcak bir şey yok.

Deniz bu arada çok hoş olmuşsun seni ilk kez gördümmm maşallah

Günaydın kızlaar...
Ayy Deniz'cim ben seni Meltem'le karıştırdım, diyorumki bu kız her resimde ne kadar farklı
Zuhaal anacım biz bu kızın adını fıdıl yerine fit koyalım, aşmış bu kendini :))

züloşşşşş harika görünüyorsunn fıdıllıktan terfi ediyorsun ve artık çıtırsınnnnnnnnn
denizim kırmızılar sanada çok yakışmış ben neden nişanımda gümüşlü siyahlı giymişim ya yastamıydım neydim

ah ah şöyle olcak ki dekolte giyesin gerçi ben giymiyorum nişanlımda giydirmez zaten son dakika aynı renk şal bulacağız diye can çekişmiştik omuzlarım kapansın diye:))

evde giyerim artık rahat rahat kimse görmez birde d.k hapı sanki biraz şişirdi göğüslerimi dokunamıyorum çok acıyor olabilir mi

o renklerde güzel duruyo zuhal.
bende kınamda acaba siyah lı gümüşlü doreli bi abiyemi giysem diyorum :86:

temmuz 26 bitiyor ((( 85 liyim

anammmmm toprağımm sen benden büyükmüydün yavvvvvvvvv

uyyyyyy esracımm
fit falan hoşuma gitti valla sağolun hepinizzz
mutlu günümü sizinle paylaştımmmmmm

bi fikrim yok ama bende bugün yarın adet olunca doğum kontrol hapına başlıcam
eğer göğüslerimi şişirirse napıcam bilmiyorum. şimdiden ağzıma deyicek gibi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…