- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.541
Nilayyunn annenin dediklerine kızma ve kaga etme annenle
Onlarda korkuyolar ister istemez bu evlilik arifesinde. Benim annem olsa o da beni öle telkin ederdi. Kızım çıkma borç var harç var idare et sinirlenme diye. Belki o esnada sinirle sölüyolar ama bizi düşündükleri için sölüyolar.
bukoooo kız bende resme bakınca züloşşşş baya büyükmüş dedim
nilaycım görüyorsun farklı şekillerde farklı şeyler için mücadele ediyoruz anne kız arasında bunlar geçici şeyler annen kötülük için demiyor biraz sabırlı olmak lazım para bazen çok şey bazen boş şey
çk haklısın nilay ama onların üzüntüsünn dışa vurumuda bu olsa gerek yksa bzm için kötü birşy isterlermi hiç bz tartıştığımzda inan bnde susamıorm çk istediğim halde snra zaten gdiceksn bni bulmazsn dediği an daha çk üzülüyorum bu sefer hem ona hem kendme kızıyorum sende üzülme takmamaya çalış yapılıcak bişey yok
su perisi gerçektende su perisi gibisin maşallah.
denizz çok güzel görünüyorsun. kaç yaşındasın
temmuz 26 bitiyor((( 85 liyim
züloşşşşş harika görünüyorsunn fıdıllıktan terfi ediyorsun ve artık çıtırsınnnnnnnnn
denizim kırmızılar sanada çok yakışmış ben neden nişanımda gümüşlü siyahlı giymişim ya yastamıydım neydim
doğru hatırlıyormuşum ama inanamadım seni görünce 17 yaşında gibisin maşallah
Günaydın kızlaar...
Ayy Deniz'cim ben seni Meltem'le karıştırdım, diyorumki bu kız her resimde ne kadar farklı
Zuhaal anacım biz bu kızın adını fıdıl yerine fit koyalım, aşmış bu kendini :))
Günaydın kızlaar...
Ayy Deniz'cim ben seni Meltem'le karıştırdım, diyorumki bu kız her resimde ne kadar farklı
Zuhaal anacım biz bu kızın adını fıdıl yerine fit koyalım, aşmış bu kendini :))
Deniz valla seni benden 2-3 yaş küçük sandım, ben 86'lıyım ama kartlaşmışım be yaa...
ah ah şöyle olcak ki dekolte giyesin gerçi ben giymiyorum nişanlımda giydirmez zaten son dakika aynı renk şal bulacağız diye can çekişmiştik omuzlarım kapansın diye:))
evde giyerim artık rahat rahat kimse görmez birde d.k hapı sanki biraz şişirdi göğüslerimi dokunamıyorum çok acıyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?