2011 gelin adayları buyrun sohbete

bazende diyorum ki hani allahın iyi kullarına fırsat mı veriyor nedir anlamıyorum herşey belirleniyor ediliyor sonra düşünesi gelmiş nazlı kızları geçmiş resmen

günaydın canım

aslıcım krem renkli taşlı derili fiyatı 180tl banyom müsait yerde var almışken iyisini alayım dedim
kutu ağırdı servisleri bırakcak artık pazar günü çekerim evimi yerleştireceğiz eşyalrım geldi perdelerim de bugün takılıyor

kıslarrr görüşmem çok güzel geçti yarın telef. beklicem dua edin arasınlar
şirketide çok begendimmm inş. olur yaaa dua edin bana ((

Canım benim çok sevindim güzel geçmesine inşallah dahada sevindirsin bizi işe başlayarak en önemli konu şu orda pc in olacak mı rhat rahat dedikodu yapabilecek miyiz elçin

NAsıl yani ışıl ev ortamında görmek manavdan portakal mı alıyormuş

kızlar günaydınn

kıslarrr görüşmem çok güzel geçti yarın telef. beklicem dua edin arasınlar
şirketide çok begendimmm inş. olur yaaa dua edin bana ((
elçincm inşallah hayırlsyla ararlar cnm
yai ışıl sabah sabah sinirlendm nasıl bi konşmadr bu yaa ewde grücem filan bu zamana kadar akln nerdeydi nikah gnnü alnmş herşey hazır bna sorarsan o erteleyelm dediğinde senn demen gereken yok canm hç ertelemeyelim en iyisi bz hç ewlnmyelm sen kendne yemek yapıcak başka birini bul demek olmalydı en azndan bn sinirden bndan daha kötüsünü derdm..

düğündaş'ım ve aslı'cım günaydın

bugün beyaz eşyalarımız geliyor gıslar

hadi gzn aydın edacm

aksesuarlar çok pahalı 4 parça 70tl ya küçükce bişeyler insna kıyamıyorda yapck bieşy yok
tv ünitesinin içine ne koyulur tabak felan istemiyorum

180 mi İçine sindiyse iyi günlerde kullan canım fotoğraflarını dört gözle bekliyorum

selam betül sorma sabah sabah o çocuk elime geçecekti görecekti yermisin yemezmisin patlatırdım kafa göz uçan tekme

ya ama gerçekten öyle deniz şurda belrlediklri tarihe kalmş 2 aydan az zaman onu geç ortada bi tarh olmasa ble sen nişanlsn insan nişanlısına sennle evlenmeye emn diilim evde yemek filan nasl yaptığını grym ona gre ewlenym der mi ewllk kriteri bu mudur? yada sen işe elemanmı alıosnda deneme sresi koyar gbi bi bakıcam filan diyosn.. cdden zor bi durum ışılcım seni üzmek hç istemem ama o böyle bi konşma yaptığında asıl senn istemyrm sennle ewlenmeyi demen gerekrdi onun ne adım atacağını grmş olrdn

aksesuarlar çok pahalı 4 parça 70tl ya küçükce bişeyler insna kıyamıyorda yapck bieşy yok
tv ünitesinin içine ne koyulur tabak felan istemiyorum

annemin yaptığı narı ben 30 dan aşağı bir fiyatta görmedim zaten 5 tl seramiği halbuki insan kazıklamaya yer arıyorlar resmen annemde sağolsun bir sürü seramik aldı boyadı da benim aksesuarlarım hazır gibi sadece resim çerçevelerim yok

günaydın kızlarrrrr.....

ay ne güzel böyle heyecanlı heyecanlı anlatıyorsunuz...benim yapcak bişeyim kalmadı...canım sıkılıyor artık şu havalar düzelsede nevresim takımlarımı falan yıkasam

bende bekliyorum güzel havaları nevresimleri yıkamak icin
ama bir türlü gelmiyor

Günaydın kızlarrr

İşlerim yoğunn dün uğruyamadım ama aklım sizdeydi bir bakınayım dedim.
Dün annemle tartıştık iş yerindeki bir durumu anlatayım dedim çıkıcak mısın o kadar taksite girdin ne kursu?Daha okulun bitti hemen evlilik dedin.Ayy saydıda saydı.Moralim sıfır oldu.Hala kabullenemedi evlilik kararımı ne yapcam hiç bilmiyorum valla

günaydın nilaycığımmm böyle bir durumda ne söylenir inan bilmiyorum iyi düşün ve kararını ver canım benim allah yardımcın olsun ne diyelim aileler zor kabulleniyor kızlarının evlenmelerini kıyamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…