- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.501
dün derili banyo takımı aldm biraz ucukmuş fiyatlar
bir kaç aksesuar küçük şeyler çok pahalı ya gitti paracıklar
kıslarrr görüşmem çok güzel geçti yarın telef. beklicem dua edin arasınlar
şirketide çok begendimmm inş. olur yaaa dua edin bana((
elçincm inşallah hayırlsyla ararlar cnmkıslarrr görüşmem çok güzel geçti yarın telef. beklicem dua edin arasınlar
şirketide çok begendimmm inş. olur yaaa dua edin bana((
yai ışıl sabah sabah sinirlendm nasıl bi konşmadr bu yaa ewde grücem filan bu zamana kadar akln nerdeydi nikah gnnü alnmş herşey hazırgünayın kızlar, gün bana pek aymadı,
sevgilim dün gece artık yapamayacagımızı ama yıne d eayrılalım demıyorum eylulde evlenelım dedı
saga sola herkese 19 hazıranda evlencegımızı yaydık tabı ona da gore hazırlandık benım ceyızler tamam adamın ev kıralayıp ıcıne koltuk almasını beklıyorduk
nıkah basvurusu dugun yerı belırlemesı onun damalık takımı her sey tamamdı
o ev secemedı benım kuaforumle konusacaktı davetıye bastırcaktı bılmıyorum agır mı gelıyor degıl dıyor sende evlılııkte karar veremedım dıyor
karar veremedı yani ve ayrılmak da degılmiş de sonra evlenelım dıyor kendısı bekar yasıyordu sımdı yenı bır kıra eve cıkıcak ben arada gıdıcem yemek memek yapıcam da benımle ev yasantısını gorucekmıs dıycek bısey yok uzgunum aglamamk ıcın tutuyorum kendımı
düğündaş'ım ve aslı'cım günaydın
bugün beyaz eşyalarımız geliyor gıslar
düğündaş'ım ve aslı'cım günaydın
bugün beyaz eşyalarımız geliyor gıslar
günaydın canım
aslıcım krem renkli taşlı derili fiyatı 180tl banyom müsait yerde var almışken iyisini alayım dedim
kutu ağırdı servisleri bırakcak artık pazar günü çekerim evimi yerleştireceğiz eşyalrım geldi perdelerim de bugün takılıyor
selam betül sorma sabah sabah o çocuk elime geçecekti görecekti yermisin yemezmisin patlatırdım kafa göz uçan tekme
aksesuarlar çok pahalı 4 parça 70tl ya küçükce bişeyler insna kıyamıyorda yapck bieşy yok
tv ünitesinin içine ne koyulur tabak felan istemiyorum
selam betül sorma sabah sabah o çocuk elime geçecekti görecekti yermisin yemezmisin patlatırdım kafa göz uçan tekme
günaydın kızlarrrrr.....
ay ne güzel böyle heyecanlı heyecanlı anlatıyorsunuz...benim yapcak bişeyim kalmadı...canım sıkılıyor artıkşu havalar düzelsede nevresim takımlarımı falan yıkasam
bende bekliyorum güzel havaları nevresimleri yıkamak icin
ama bir türlü gelmiyor
Günaydın kızlarrr
İşlerim yoğunn dün uğruyamadım ama aklım sizdeydi bir bakınayım dedim.
Dün annemle tartıştık iş yerindeki bir durumu anlatayım dedim çıkıcak mısın o kadar taksite girdin ne kursu?Daha okulun bitti hemen evlilik dedin.Ayy saydıda saydı.Moralim sıfır oldu.Hala kabullenemedi evlilik kararımı ne yapcam hiç bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?