2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nurgülüm artık düğün tarihi alınmış nişan yapılmış herkese duyrulmuş.
Allah nasip kısmet ederse artık bu durumun geri dönüşü yok.
Ben hem okudum hemde çalıştım.Doğal olarak çalıştığım param da çoğunlukla okul ihtiyaçlarına gitti.Profeler,harçlar,okula gidip gelmeler,yurtta kalmalar vs.Çalışmışımda ne olmuş eve katkım olmuş mu?Ee senin aile olarak beni okutmak görevin değil mi ama ben hem okudum hem çalıştım yük olmiyim aileme diye gurur duyucağı yerde hala laf yapıyor asıl üzüldüğüm noktada burda başlıyor ya zaten.Bazen diyorum şu zaman çabucak geçsin rahatlasınlar.

İlk resmi bende açamadım ama ikinci resim çok hoş elbisenin rengide modelide şahane ve çok yakışmış

Günaydın kübroş hoş geldinn :)

Son düzenleme:

nilaycm yapma kızma annene sen haklısın ama anne işte bazen söyledklerini takmamak gerekio inan bnde senn gbiyim annem bişi söylediğinde dayanmyrm kızıyorm bu sefer bağırdğm için kavga edyrz daha çk üzülüyorum sen tbiiki gurur duyulack bişey yapmşsn ama annenin söyledklerini bu kadar dert etme napıcaksn

oy oy kuzu toprağım benim

akşam fotofraf albümü vardı ilk sayfada ablam ile ben babam bir açtı pat diye kapattı dedim ki acaba başka bişey mi vardı ki üzülmüş geçti ağladı bende fark ettim sonra araya laf felan soktum çok üzülüyorlar da çaktırmıyorlar al işte bende ağlıyorummmm o duyu çok başka ya bir duygusunu görebilseydiniz keşke

Bazen gerçekden kaldıramıyorum betüşüm.
İş yerinde zaten sitresliyim evlilik hazırları bir yandan nişanlımın annesi bir yandan birde kendi annem böyle davranınca insanın gücüne gidiyor.Demek ki çalışmasam da okula gönderseler kim bilir neler dicek.Bende yoruluyorum artık gerçekden.Farkında olmadan yada farkında olarak beni uzaklaştırıyorlar.Bende susmadım o yüzden tartışdık zaten Neyse sonra günlerim zaman akıp gidiyor kimseyi kırmak istemiyorum haklıyım ama yapacak bir şeyde yok.

Nilayyunn annenin dediklerine kızma ve kaga etme annenle
Onlarda korkuyolar ister istemez bu evlilik arifesinde. Benim annem olsa o da beni öle telkin ederdi. Kızım çıkma borç var harç var idare et sinirlenme diye. Belki o esnada sinirle sölüyolar ama bizi düşündükleri için sölüyolar.

çk haklısın nilay ama onların üzüntüsünn dışa vurumuda bu olsa gerek yksa bzm için kötü birşy isterlermi hiç bz tartıştığımzda inan bnde susamıorm çk istediğim halde snra zaten gdiceksn bni bulmazsn dediği an daha çk üzülüyorum bu sefer hem ona hem kendme kızıyorum sende üzülme takmamaya çalış yapılıcak bişey yok

ilk resm açlmadı ama ikinci resm çk hoş züleyhacm

bütlcüm ilk resimde aynı yanlış yapmışımm :)))) teşekkür
ederimm
İlk resmi bende açamadım ama ikinci resim çok hoş elbisenin rengide modelide şahane ve çok yakışmış

Günaydın kübroş hoş geldinn :)

sağol nilaycımmmmm bi görün istedim neşemiz yerine gelsin
herşeyy hayırlısıyla canını sıkma bu kadar üzme kendini

günaydınnnn bebişlerrrr
züloşşş lokum gibi görünüyorsun boyun kaç kız sırt dekoltende konuşuyorr haa

sağol zuzummmm 1,64 boyumm

uyyyy canım yaaaa kıyamammmm duygusal anlardasınız tabiiii sonlar artık

nilaycım görüyorsun farklı şekillerde farklı şeyler için mücadele ediyoruz anne kız arasında bunlar geçici şeyler annen kötülük için demiyor biraz sabırlı olmak lazım para bazen çok şey bazen boş şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…