2011 gelin adayları buyrun sohbete

aman salla gitsin
benimde babam damadını istemiyo bak
ama bizim artık salladığımız yok
kendi keyfimize göre dvranıyoruz

Ama sen burda olacaksın aylincim darısı bizim başımıza inşallah.
Sonlardayım zati hepinizi bekliyorum ona göre daha doğrusu bekliyoruz buketle birlikde

tabiki gelicem
evli bi bayan olarak

allah seni ne güzel anlatıyorsun. merak etme herşey yoluna girer sadece sabret sen

meltemcim yakın bir arkadaşım ablam değil o da görsem 23 dersin hiç göstermez yaşını 30 oldu kendisi mor bir elbise giymişti ilerleyen zamnalarda denk gelirse foto koyarım

benim de kınam 8 temmuz nikahım 10 temmuz nikah bende listeye girmek istiorumm:):) 3 gündr siteye üyeym ve siteyi çok beğendm ve bundn sonra hep buralardym

Ay benim kayınvalidemde milletin içinde sarılıp öpüyor, o an tepkisiz kalıyorum çekiniyorum çünkü annemden falan...

aynen bende şaşırdım nişanlımda benim anneme sende beni öp diyor akşam kendi evimize çıktık da sevindi kadıncağız multlu oldu duygulandı belkide :))) çünkü mesefeli odluğumuz için öyle şapur şupur hiç öpmemişti zaten haftanın üç günü görüşüyoruz hoş geldin beş gittin iyi akşmalar o tarz öpüp sarılıyoruz da dün kü bir başkaydı duygusunu hissettim önemli olan benim için bunu hissedebilmekti

iyiki varlar hme onun ailesi hem benim ailem herşeyimize manevi destek oluyorlar sağolsunlar çeyizx sermeye kaç kişi geleceksiniz dedi ona göre hazırlığımı yapacağım bende 15 kişi dedim bol bol yapsın .))))))

allah seni ne güzel anlatıyorsun. merak etme herşey yoluna girer sadece sabret sen

Ayy ne yapayım kübroş artık komik geliyor gerçekden.

aman salla gitsin
benimde babam damadını istemiyo bak
ama bizim artık salladığımız yok
kendi keyfimize göre dvranıyoruz

Artık bizde öyle yapıyoruz valla canım kendileri kaybederler yapacak bir şey yok.

Seni daha iyi tanıdıkça kabul eder canım merak etme...

Yok canım ben istanbul kızıyımm oğlu köylerinde kalacakdı ben olmasaydım planlarını bozdum hayatta kabul etmez beni.Çokda takılmıyorum artıkınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…