- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.601
ayy 9 gün sonra bu listede adım olmıycak
onun ricasını sevsinler
ewt topik eskiliğinden kaynaklanan bi durum olsa gerek sen bnden kıdemlisin esra topikte bde en başta ikimzn aynı gndü ondan öyle kalmştr
Sanırım o yüzden, ama kıdem konusunda haklısın baya bi kıdemliyiz bi kaçımız :))
Dün nişanlım teyzesiyel konuşmuş.
Dayısı beni ilk kez görmüştü teyzesi nasıl buldunuz gelinimizi demiş.
Dayısı yengeside çok cana yakın ortama çabuk ısınıyor hiç yabancılık çekmiyor ne güzel filan demişler.Teyzesi demiş ki kardeşim nilayı hala kabullenemedi(Kaynanamdan bahsediyor).Bende dedim teyzende farkında yani durumun hemi dedim?Öyle fıstığım dedi .Teyzem en büyük destelçimiz zaten dedi.
Kaynanamıda istemeye gelmesi için teyzesi ikna etmişti zaten.Kaynanam beni istemiyor düğüne sadece 6 ay var ne güzel dime
Ama sen burda olacaksın aylincim darısı bizim başımıza inşallah.
Sonlardayım zati hepinizi bekliyorum ona göre daha doğrusu bekliyoruz buketle birlikde
Dün nişanlım teyzesiyel konuşmuş.
Dayısı beni ilk kez görmüştü teyzesi nasıl buldunuz gelinimizi demiş.
Dayısı yengeside çok cana yakın ortama çabuk ısınıyor hiç yabancılık çekmiyor ne güzel filan demişler.Teyzesi demiş ki kardeşim nilayı hala kabullenemedi(Kaynanamdan bahsediyor).Bende dedim teyzende farkında yani durumun hemi dedim?Öyle fıstığım dedi .Teyzem en büyük destelçimiz zaten dedi.
Kaynanamıda istemeye gelmesi için teyzesi ikna etmişti zaten.Kaynanam beni istemiyor düğüne sadece 6 ay var ne güzel dime
ewt topik eskiliğinden kaynaklanan bi durum olsa gerek sen bnden kıdemlisin esra topikte bde en başta ikimzn aynı gndü ondan öyle kalmştr
o nasl bişey kız yerde duran kavun
gerçektenmi esra nette varmı modeller hangi arminede grdn sen
Nette yok canım, genelde eşarp reklamı var zaten.
Mürdüm olanın bilekleri ve göğüs kısmı svarovski taşlarla kaplıydı ve kolları şifondu.
Diğer modellerde çok hoştu, sen açık istiyorsan uygun güzel modeller var, 350 liradan başlıyor fiyatlar , armine kresyonu güzel ama fiyatları biraz uçuk...
açık olucam canm bu kolları şifon dediğin uzun kol mu
Benim düğünümde 7 mayıss
aynı gün
dün ilk defa sıkı sıkı sarılıp öptü beni .))))
Ama sen burda olacaksın aylincim darısı bizim başımıza inşallah.
Sonlardayım zati hepinizi bekliyorum ona göre daha doğrusu bekliyoruz buketle birlikde
ewt ama bnde kasımda gelmştm nerdeyse yarım sene olcak vay beeewt topik eskiliğinden kaynaklanan bi durum olsa gerek sen bnden kıdemlisin esra topikte bde en başta ikimzn aynı gndü ondan öyle kalmştr
Sanırım o yüzden, ama kıdem konusunda haklısın baya bi kıdemliyiz bi kaçımız :))
yani büyük olsalar biraz diye dedim bebişimm
seneye bu zaman kavun adayı olrlar belki zuzuş
dün ilk defa sıkı sıkı sarılıp öptü beni .))))
aa düğündaşız yani
sen yeni yazıyosun ama sanırım buraya
ilk kez görüyorum seni
ismin ne nerelisin
biraz kendinden bahset tanıyalım seni
aa düğündaşız yani
sen yeni yazıyosun ama sanırım buraya
ilk kez görüyorum seni
ismin ne nerelisin
biraz kendinden bahset tanıyalım seni
Ay benim kayınvalidemde milletin içinde sarılıp öpüyor, o an tepkisiz kalıyorum çekiniyorum çünkü annemden falan...
allah seni ne güzel anlatıyorsun. merak etme herşey yoluna girer sadece sabret sen
aman salla gitsin
benimde babam damadını istemiyo bak
ama bizim artık salladığımız yok
kendi keyfimize göre dvranıyoruz
Seni daha iyi tanıdıkça kabul eder canım merak etme...
ewt ama bnde kasımda gelmştm nerdeyse yarım sene olcak vay bee
seneye bu zaman kavun adayı olrlar belki zuzuş
nasip kısmett bebişimmmm
kız bende bekliyomm sonlarda tahmini olarak bile bi tarihim yok baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?