2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bişey soracağım kadın doğum dr una gideceğim ben kontrol için. ama sanki sizden adet bittikten 2 gün sonra gidiliyormuş gibi bişey duydum. bilginiz var mı en iyi kontrol o zaman mı yapılıyor

Umarım betüşüm ben dünde yoktum buğünde göremedim sabah aklıma geldi acep nerde bu kız diye gelir dedim ama hala gelmedi.
gelir inşallah nilaycm
kızlar bişey soracağım kadın doğum dr una gideceğim ben kontrol için. ama sanki sizden adet bittikten 2 gün sonra gidiliyormuş gibi bişey duydum. bilginiz var mı en iyi kontrol o zaman mı yapılıyor

bnde gtmek istyrm kübra ama blemiyorum

Kübracım ben şu şekilde bliyorum.Özel yada devlet olsun hangi kadın doğumcuya gittiysem hep adetin 3. günü gel o zaman bakalım dediler.En iyi sonuç o zaman alınıyormuş öyle diyorlar.Genel bir kontrol ediyorlar adetin 3. günü gel diyorlar bana hep öyle dediler en azından.Ama işde nasıl desem kadın yada kız olmak arasında fark var tabi bekarken gittiğim için öyle demişde olabilirler.

kızlar biliyorsunuz kısmetse cumartesi akşamı istemeye gelecekler bizden abim ve yengem gelecek diğer akrabalar bandırmada aşkımın teyzesi dayısı burda ablası şehir dışında hepsi gelecekti ama şimdi teyzesi ve ablası gelmeyecekmiş ertelemeyelim dimi gelen gelsin

Senaryoyu değiştirebilir izleyicileri şaşırtmak adına.
Ama şu haliyle bile gerçekden süprizlerle dolu olucak belli.
Dizi izlemeye çok zamanım olmasada çok geç kalmadığım sürece ailece izlediğimiz tek dizi diyebilirim.
Paylaşım için teşekkürler esracım

Bencede ertelemeyin, istemede olmazlarsa nişanda olurlar

hımmm bncede ertelemeye gerek yok ama nişanlınn ailesi ne diyo buketcm
ben başbakanımızın çılgın proje konuşmasını dinliyorum. muhteşem bir adam ya hitabetine hayranımm

neymş kübra çılgın proje neyle alakalı

onlarda nişanda gelirler bebişim erteleme tabiki anne babsı var önemli olan bu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…