- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.641
tokuşturalım bebişimm o zaman :86:Aynı mandalinalardan malesef bende de var:S
kızlar eda elmedi bgn iç inşllah kötü bişi yoktr
Umarım betüşüm ben dünde yoktum buğünde göremedim sabah aklıma geldi acep nerde bu kız diye gelir dedim ama hala gelmedi.
doktora gitmiş olabilir kızlar
gelir inşallah nilaycmUmarım betüşüm ben dünde yoktum buğünde göremedim sabah aklıma geldi acep nerde bu kız diye gelir dedim ama hala gelmedi.
kızlar bişey soracağım kadın doğum dr una gideceğim ben kontrol için. ama sanki sizden adet bittikten 2 gün sonra gidiliyormuş gibi bişey duydum. bilginiz var mı en iyi kontrol o zaman mı yapılıyor
kızlar bişey soracağım kadın doğum dr una gideceğim ben kontrol için. ama sanki sizden adet bittikten 2 gün sonra gidiliyormuş gibi bişey duydum. bilginiz var mı en iyi kontrol o zaman mı yapılıyor
Ömer Çelakılı dinliyormusunuz kızlar?111 rakamıyla ilgili açılama yapacakmış?
ŞOK! Öyle bir geçer zaman ki senaryoları çalındı!
‎1)Ali Kaptan'ın son tecavüzünden sonra CEMİLE hamile kalacak!
2) Balıkçı bu çocu...ga da sahip çıkacak
3) Aylin Mesude - Soner yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edecek.
4) Mesude ve Soner evlenecek.
5) Mete plak çıkardıktan sonra şöhreti artacak
6) İnci öğretmen eşinden ayrılacak, Meteyle birlikte olacak fakat hastalığından dolayı evlenemeden vefat edecek.
7) Ahmet hapse düşecek Berrin'i çok zor günler bekliyor.
8) Ahmet hapse düşünce Hakan Berrin'e yardım edecek ve Berrin Hakan'dan hoşlanmaya başlayacak yaptıklarından dolayı.
9)Caroline hapse düşecek hırsızlık ve dolandırıcılıktan.
10) Hasefe Hanım olaylara daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecek.
11) Küçük Osman büyüdüğünde Babasını öldürecek ve dizi bitecek.
Edinilen bilgiye göre Senarist bozulan dizüstü bilgisayarını tamirciye götürdüğünde senaryolar yayılmaya başlamış. KANAL D durumu kontrol altına almaya çalışsa da büyük bir hızla internette yayılmaya başladı bile.
Bu durum karşısında senaristin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu...
ya kızlarrr benimde pazar gününden beri sol kasığım ağrıyorhatta ağrısı bacağıma kadar vurup yürümemi zorlaştırıyor
kızlar biliyorsunuz kısmetse cumartesi akşamı istemeye gelecekler bizden abim ve yengem gelecek diğer akrabalar bandırmada aşkımın teyzesi dayısı burda ablası şehir dışında hepsi gelecekti ama şimdi teyzesi ve ablası gelmeyecekmiş ertelemeyelim dimi gelen gelsin
hımmm bncede ertelemeye gerek yok ama nişanlınn ailesi ne diyo buketcmkızlar biliyorsunuz kısmetse cumartesi akşamı istemeye gelecekler bizden abim ve yengem gelecek diğer akrabalar bandırmada aşkımın teyzesi dayısı burda ablası şehir dışında hepsi gelecekti ama şimdi teyzesi ve ablası gelmeyecekmiş ertelemeyelim dimi gelen gelsin
ben başbakanımızın çılgın proje konuşmasını dinliyorum. muhteşem bir adam ya hitabetine hayranımm
hımmm bncede ertelemeye gerek yok ama nişanlınn ailesi ne diyo buketcm
neymş kübra çılgın proje neyle alakalı
kızlar biliyorsunuz kısmetse cumartesi akşamı istemeye gelecekler bizden abim ve yengem gelecek diğer akrabalar bandırmada aşkımın teyzesi dayısı burda ablası şehir dışında hepsi gelecekti ama şimdi teyzesi ve ablası gelmeyecekmiş ertelemeyelim dimi gelen gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?