2011 gelin adayları buyrun sohbete

onun aılesının haberı hep var ve ısteklıler ben de az aradım sordum belkı ondan soguk algıladılar benı

zaten 2 secenek var ya ayrıl ya devam et 3 ay dah bakalım yapabılcek mıyız anlasamıyoz cunku oyle dıyor
aayrı dunya ınsanıyız

ben olsam cok ama cok üzülürdüm
ve gerçekten gururuma dokunurdu ve evlenmek falan istemezdim artık
biterdi

sıfır zaten bebegım zaten ben sureklı hazırlık yapıyorum adamda tık yoktu,
sımdı hepten gerı cektı ev bakıyoruz ya kendı basına cıkıcakmıs olaya bak süper demı
utanmasa bı gelın de bulur 19 hazırana evlenır aw

Canım bunları seni üzmek için yazmıyorum ama kuzenimin ex nişanlısıda aynı şeyi yaptı.
Son zamanlarda çok ilgisiz davrandı, hatta salon bile tutulmuştu, neymiş evlilik yükü ağır gelmişmiş sonra ayrıldılar tabi.
30 yaşına gelip hala büyüyememiş insan o kadar çokki, bu insan emin ol evlenseniz bile o psikolojiden kurtulamayacaktır.
Bekar hayatı yaşayan insanlar daha güçlü olması gerekiyor, bence bunlar bahane canım...

ışıl ailenle konuş anlat yol yakınken çüzüm bul bence bu kadar rahat bir adamdan koca olunur mu düşünüyorum üniversitede gençlik yıllarında oluyordu erkekğin evine gider ilk yemeğini yapar sonra karşılıklı koklaşırlardı sonra ağlaşırdı kızlar herkes için söylemiyorum gözümle girdüğümü anlatıyorum ki hala bence nişanlın kendinden emin değil kendine güveni yok
eğerki ailesi zaten sorumlu biri olsa kızım hayırdır eksik bişey mi yaptık bişeymi oldu derler ne bileyim beklentilerini söylerler aramadığın için iki laf atarlardı ilk nişanlını al karşına sonra kendi ailenle konuş sürekli erkekler bir havada

Allah yardımcın olsun ışıl.Büyük konuşmiyim ama yerinde olsam denemek bile istemezdim.Bu cümleleri duydukdan sonra bitti der çeker giderdim.Daha şimdiden böyleyse bu adam kocan olduğunda dahayır beklememek lazım.Umarım senin için hayırlısı olur.

betül şarkı kestirme ile ilgili canım sadece dinlemişşindir el evine giden kızlar kül olur ksımını çıkartıyorum ben seninde kafana takılan varmı uyumsuz olan

Aynen katılıyorum.Benim nişanlımda ortaokul,lise,üniversite,ve sonrası askerlik.Aile ortamından uzakta büyümüş.O yüzden de her konuda benden çok daha istekli.Hayatın zorluklarını yaşamış görmüş bu yüzden evlilik onu korkutmuyor.Ben bazen korksam bocalasam hemen sakinleştiriyor.Bilemiyorum bu karakter meselesi bence ve bu karakterdeki bir insandan hayır gelmez.Üzgünüm gerçekden.

ışılcım kusura bakma yazıp sonra rahatsız hissediyorum kendimi. acaba olumsuz mu etkiliyorum diye evlilik oyuncak değil en çok üzülecek olan sen olacaksın

zaten 2 secenek var ya ayrıl ya devam et 3 ay dah bakalım yapabılcek mıyız anlasamıyoz cunku oyle dıyor
aayrı dunya ınsanıyız
ışıl deniz haklı seni etkilemek istemyrz ama bu sana bir işaret olblr yarın öbrgn bu adam başta böyle yapmştı keşke o zaman.. diyeblrsn bnce ailenle paylaş ve al karşına konş nişanlını (!)
betül şarkı kestirme ile ilgili canım sadece dinlemişşindir el evine giden kızlar kül olur ksımını çıkartıyorum ben seninde kafana takılan varmı uyumsuz olan

balım sen nerden dnliosn şarkıyı lnk atarmsn

gogleye yaz emel örgün altın tas içinde kınam ezilir çıkıyor ordan dinliyorum ilk çıkan resimli zaten

altta geçen yazılar varya dün aksam kaynanamla konustum içimi döktüm yazmış biri aynı durum bende de mevcut ohhhh rahatladımmm Gelin kaynana topragından yetişirmiş derler ya sohbetimizi ettik dedikodumuzu yaptık

Annem iyileşti hastaneden eve geliyor

Işılcım sana tavsiyem bitanem betül burda çok doğru birsey yazmış sana yemek yaptıracak birinimi arıyor zaten siz nişanlısınız senin mutfaktaki davranışlarını hiçmi bilmiyor ben benimki bize geldiginde mutfatan çıkamıyorum yaprak sarması,mercimek köftesi benimkinin bogazı saglamdır herseyi hazır olucak onlara da gitsem aynı sekilde bence sizin yalnız kalmaya ihtiyacınız var kaç yasındasınız bilmyorum ama ben herseyi konusarak halletme taraftarıyım...aramıyorum tripleri filan da yapmam...eger bir insan bana küsse ben ögrenirim bana neden küs oldugunu....nişanlısınız araya zaman girmesine izin verme al karsına konuş ve agzından laf almaya çalış bazıları dügün tarihini erteleyerek kaçış yolu buluyorlar....

meltemcim burda durum bna göre yemek yapablmek yada ev çwireblmek diil bnlar tamamen bahane.. bn ewliliğe hazr olmayan ama bişeylerin cddiyetni farkednce bu şeklde kıwırablecğini sanan henz daha byümemş bi erkek grüyorum.. seni üzmek hiç istemem ışıl ama bu teselli edilecek yada moral verilecek bi durum diil bna göre hayatınn adımı şimdi üzüleblrsn ama cddi bi karar nolur iyi düşün ailenle mutlaka konş

ŞOK! Öyle bir geçer zaman ki senaryoları çalındı!
‎1)Ali Kaptan'ın son tecavüzünden sonra CEMİLE hamile kalacak!

2) Balıkçı bu çocu...ga da sahip çıkacak

3) Aylin Mesude - Soner yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edecek.

4) Mesude ve Soner evlenecek.

5) Mete plak çıkardıktan sonra şöhreti artacak

6) İnci öğretmen eşinden ayrılacak, Meteyle birlikte olacak fakat hastalığından dolayı evlenemeden vefat edecek.

7) Ahmet hapse düşecek Berrin'i çok zor günler bekliyor.

8) Ahmet hapse düşünce Hakan Berrin'e yardım edecek ve Berrin Hakan'dan hoşlanmaya başlayacak yaptıklarından dolayı.

9)Caroline hapse düşecek hırsızlık ve dolandırıcılıktan.

10) Hasefe Hanım olaylara daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecek.

11) Küçük Osman büyüdüğünde Babasını öldürecek ve dizi bitecek.

Edinilen bilgiye göre Senarist bozulan dizüstü bilgisayarını tamirciye götürdüğünde senaryolar yayılmaya başlamış. KANAL D durumu kontrol altına almaya çalışsa da büyük bir hızla internette yayılmaya başladı bile.
Bu durum karşısında senaristin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu...

Bende itirafda bulunayım kızlar.Nişanlımı çok seviyorum hemde canımdan çok seviyorum.
Ama ben yapı olarak gerçekden rahatına düşkün bir insanım.Her şeyi kendi içimde yaşarım.
Birde istemeydi,sözdü,ne bileyim kaynanamın olumsuz soğuk davranışları vs derken ben inanılmaz rahatsız hissettim kendimi.Omuzlarıma yük binmişti sanki.Kaldıramıyordum mutsuzdum.Nişanlıma o zaman tabi yüzükler takılmamışdı.Erteliyelim dedim.Bahane olarakda hazırlıkları sundum.Nişanlımda zaman aklındaki soru işaretleri için çözüm değil fıstığım dedi.Bir yıl sonrada buğün yaşamak zorunda kaldığımız herşeyi yaşıyacağız.Sen kendine kaçış yolu arıyorsun.Kaçma ben yanındayım dedi.Düşündüm gerçekdende öyle kaçış yolu arıyordum.

Demem oki ertelemek bir kaçıştır hiç bir şeyin çözümü olamaz.Bunu göze alamayan erkekse eğer durup bir kez daha düşünmek herekir.Çünkü ben bir erkeğin bir bayanı taşıması gerektiğini düşünüyorum.Hayat müşretek evet çalışıp eşlerimize destek olucaz aynı şekilde onlarda bize destek olucaklar.Ama bir bayan yükün tamamını omuzlarına alırs mutsuz olur.Ne kadar güçlü olsakda duygusal insanlarız ve şımartılmak değer verildiğini görmek o güven duygusu tüm bayanların hoşuna gider.Ne diyeyim ki allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

ayy 9 gün sonra bu listede adım olmıycak

olur mu hiç aylin listede adın olacak ama kategorin değişecek

Tahmini tarih sadece buketimiz kaldı. Hepimiz kırmızıyız. Darısı buketinde başına hayırlısıyla

Ay canım benim inşallah bende biraz da önlere gelerek kızarırım

olmadı omuzlarına atarsın pandoşş :86: kız nasıl büyük bişilermiş öyle benimkiler dalda duran mandalina gibiler

Aynı mandalinalardan malesef bende de var:S

Bende gönlüme göre bir model bulabilirsem kırmızı istiyorum

gönder 1 kg bana aslı ne olurrrrr :))))))))))
şişiriyor sanırım benim çok küçüktü şimdi elime azıcık geliyor kesin haptan acıyor birde (((((( yeni çıkanlarda olur ya ağrı öyle bişey

1 er kilocukta ben istiyorum aslı

bende çok beğenmiştim pandoşş amada yine de şimdiki aklım olsa kırmızı seçerdim :44:

Kırmızı renk benim favorim

Deniz valla seni benden 2-3 yaş küçük sandım, ben 86'lıyım ama kartlaşmışım be yaa...

sen kartlaşamazsın esra sen hep çıtır kalacaksın kalmalısın (Not: çaktırma bende 86lıyım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…