- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.621
Oy oy birlikde bekleriz şekerimm olsunn biz bekar oluruz hatunlar evli ama yine burda oluruzz hep birlikde
Oy oy birlikde bekleriz şekerimm olsunn biz bekar oluruz hatunlar evli ama yine burda oluruzz hep birlikde
Zannediyorum ben evlendikten sonrada sürekli burada olucam, evin altı internet cafeymiş, oradan net çekicez...
nekadar saçma bir bahane ya. yok ev ortamında görcekmiş edicekmiş.
kusura bakmada nişanlın kendini bulunmaz hint kumaşımı zannediyor.
işler bu aşamaya geldikten sonra karar vericek.
Ailelerin haberi varmı ertelenmesinden sanırım yok. Onlar ne dicekler :44:
kızlar günaydınn
yai ışıl sabah sabah sinirlendm nasıl bi konşmadr bu yaa ewde grücem filan bu zamana kadar akln nerdeydi nikah gnnü alnmş herşey hazırbna sorarsan o erteleyelm dediğinde senn demen gereken yok canm hç ertelemeyelim en iyisi bz hç ewlnmyelm sen kendne yemek yapıcak başka birini bul demek olmalydı en azndan bn sinirden bndan daha kötüsünü derdm..
hadi gzn aydın edacm
ben olsam cok ama cok üzülürdüm
ve gerçekten gururuma dokunurdu ve evlenmek falan istemezdim artık
biterdi
sıfır zaten bebegım zaten ben sureklı hazırlık yapıyorum adamda tık yoktu,
sımdı hepten gerı cektı ev bakıyoruz ya kendı basına cıkıcakmıs olaya bak süper demı
utanmasa bı gelın de bulur 19 hazırana evlenır aw
Canım bunları seni üzmek için yazmıyorum ama kuzenimin ex nişanlısıda aynı şeyi yaptı.
Son zamanlarda çok ilgisiz davrandı, hatta salon bile tutulmuştu, neymiş evlilik yükü ağır gelmişmiş sonra ayrıldılar tabi.
30 yaşına gelip hala büyüyememiş insan o kadar çokki, bu insan emin ol evlenseniz bile o psikolojiden kurtulamayacaktır.
Bekar hayatı yaşayan insanlar daha güçlü olması gerekiyor, bence bunlar bahane canım...
ışıl deniz haklı seni etkilemek istemyrz ama bu sana bir işaret olblr yarın öbrgn bu adam başta böyle yapmştı keşke o zaman.. diyeblrsn bnce ailenle paylaş ve al karşına konş nişanlını (!)zaten 2 secenek var ya ayrıl ya devam et 3 ay dah bakalım yapabılcek mıyız anlasamıyoz cunku oyle dıyor
aayrı dunya ınsanıyız
betül şarkı kestirme ile ilgili canım sadece dinlemişşindir el evine giden kızlar kül olur ksımını çıkartıyorum ben seninde kafana takılan varmı uyumsuz olan
ışıl deniz haklı seni etkilemek istemyrz ama bu sana bir işaret olblr yarın öbrgn bu adam başta böyle yapmştı keşke o zaman.. diyeblrsn bnce ailenle paylaş ve al karşına konş nişanlını (!)
balım sen nerden dnliosn şarkıyı lnk atarmsn
gogleye yaz emel örgün altın tas içinde kınam ezilir çıkıyor ordan dinliyorum ilk çıkan resimli zaten
altta geçen yazılar varya dün aksam kaynanamla konustum içimi döktüm yazmış biri aynı durum bende de mevcut ohhhh rahatladımmmGelin kaynana topragından yetişirmiş derler ya sohbetimizi ettik dedikodumuzu yaptık
Annem iyileşti hastaneden eve geliyor
Işılcım sana tavsiyem bitanem betül burda çok doğru birsey yazmış sana yemek yaptıracak birinimi arıyor zaten siz nişanlısınız senin mutfaktaki davranışlarını hiçmi bilmiyor ben benimki bize geldiginde mutfatan çıkamıyorum yaprak sarması,mercimek köftesi benimkinin bogazı saglamdır herseyi hazır olucak onlara da gitsem aynı sekilde bence sizin yalnız kalmaya ihtiyacınız var kaç yasındasınız bilmyorum ama ben herseyi konusarak halletme taraftarıyım...aramıyorum tripleri filan da yapmam...eger bir insan bana küsse ben ögrenirim bana neden küs oldugunu....nişanlısınız araya zaman girmesine izin verme al karsına konuş ve agzından laf almaya çalış bazıları dügün tarihini erteleyerek kaçış yolu buluyorlar....
ayy 9 gün sonra bu listede adım olmıycak
Tahmini tarih sadece buketimiz kaldı. Hepimiz kırmızıyız. Darısı buketinde başına hayırlısıyla
olmadı omuzlarına atarsın pandoşş :86: kız nasıl büyük bişilermiş öyle benimkiler dalda duran mandalina gibiler
ayy gördüm
deniz ne güzelmişsin maşallah
ben seni daha farklı hatırlıyodum sanki yaa
kimseyi doğru hatırlayamıyorum zaten ben
bide benim dışımda herkes nişanında kırmızı giymiş galiba
gönder 1 kg bana aslı ne olurrrrr :))))))))))
şişiriyor sanırım benim çok küçüktü şimdi elime azıcık geliyor kesin haptan acıyor birde(((((( yeni çıkanlarda olur ya ağrı öyle bişey
bende çok beğenmiştim pandoşş amada yine de şimdiki aklım olsa kırmızı seçerdim :44:
Deniz valla seni benden 2-3 yaş küçük sandım, ben 86'lıyım ama kartlaşmışım be yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?