2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya aslında korku da demiyelim ona da
ne bileyim işte tedirginlik mi desem ne desem
değişik bişey işte yaa bilmiyorum

o bndede varçk garip bi duygu olacağı kesin ama adı korku değil.. gerçi bi arkadşm vardı o da hiç şartlamıorm kendmi korkmuorm diodu ama ilk gn olmamş garip bişey oldu diyo korku değğil ama çk kastm kendmi dedi

Seni o kadar iyi anlıyorum ki zeynepcim.
Ama ikinizinde kalbi o kadar temiz ki allahım herşeyi gönlünüze göre veriyor.
En iyi şekilde düğünüde atlatıcaksınız inşallah.
Her zaman diyoruz ya gün senin günün tadını çıkar ve asla hiç bir şeyin canını sıkmasına izin verme.
Benim nişanlımda ailesinden hak ettiği ilgiyi göremiyor malesef.
Ama ben her zaman yanındayım olacağımda.Geçen gafta sonu teyzesine gittiğimizde nişanlım bana teşekkür etti.Çünkü herkes sen nasıl buldun böyle bir kızı çok sıcak kanlı diye yorumlar yapmıiş.Nişanlımda kocaman bir kalbin var fıstığım sen hep benim bebeğim ol hiç değişme emi dedi.Duygulandım gözlerim dolu dolu oldu.Biz şanlıyız ki böyle eşlere sahibiz.Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

kimseler yazdığımı görmedi yinee

benimkide korku değil işte
konu açıldığında bile kendimi kasıyrm
burda otururken bile geriliyrm.
hatta o geceyi atlatmanın formüllerini aramaktayım

kübracımmm evlenmeden önceki son cuma gününde senin kınana gelmeyi planladık ama olmadı..bidaha seni göremedik..

buu arada korkanlardan biride benim :18::18:

Insan ister istemez kasar kendini
ben düğün gecesi değil de balayında otelde daha rahat olabileceğimi düşünüyorum

kimseler yazdığımı görmedi yinee

benimkide korku değil işte
konu açıldığında bile kendimi kasıyrm
burda otururken bile geriliyrm.
hatta o geceyi atlatmanın formüllerini aramaktayım

Aşk olsun zeynep ben gördüm şekerim

Valla ben kim ne derse desin uyucam.
Zaten düğünüm gündüz sabah erken kalkıcam muhtemelen düğünden önceki gecede uyuyamıcam düğün sonra yemek derken en güzeli uyumak.Bu konuda söz alıcam nişanlımdan ama daha zamnı var

cnm kafamı takmak istemiorum ama herşeye ailem koşturuyor
düğün yapılcak dünyadan bir haberler.
ya insan kardeşinin nikahına gelmezmi
madem yüzün yoktu niye böle işler yaptın kendini mahçup ettin
onun nikahı kıyılırken nişanlım hep onun yanında oldu bende gittim ben el kızı ne işim vardı o zaman
biz niye hep fedakarlık yapıyrz niçin bizim bişiyimiz olcağında yanında değiller nişanlımın
o gün hep nikahta kadeşine el sallayıp duruodu destek alıodu ondan niye şimdi durum bize geçince yalnız kalıo bu çocuk.
düğüne gelicez dio arada kaynıcaklar diye.
muhattap olmıcak o minicik beyniyle
sonrada geldim ben dicek biliyrm
düğün eş dost akraba için yapılıorsa nikahta aile arasında
benimi aileden saymıolar anlamıorum.
o gün gelcek benim abim ayakta durcak kız abisi o oturcak mı
böle iş olur mu ya.nerde görülmüş
ben onlarda durmak mecburiyetindemiydim
gitmeye mecburmuşum gibi davrandılar ki ben elkenher görevimi tam yaptım
onlar herşeyden kaçıolar.
neymiş nikaha gelmesine gerek yokmuş
nedemek bu ya

deniz oturma oda perdeni sormştm ama grdnmü canm yndaki kanatların ismi ne bde o kanatlar acaba mekanzmalı perdede gzel durrmu

gördüm canım ani çıkışlar olunca ne yazdığımı gidip gitmediğni anlayamadım

fonlarımı diyorsun valla pek isimlerini bilmiyorum gözüme hangisi uymlu geldiyse kaliteliyse bu olsun bu olsun dedim kadife gibi parlak kendinden desenli

insan olan yüreğinde kardeş sevgisi taşıyan bunların pazarlığını zaten yapmaz zeynepcim maneviyatları ortada bunlardan ne köyyyy olur ne kasaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…