- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #69.921
sen şimdi iyi birşey mi dedin kötü birşey mi dedin anlayamadım ben
Canım sıkıldı yine, nefret ettim bu nişanlılıktan, Allah bu günleri aratmasın ama çok zor yaa...
Uzaktan uzağa anlaşamıyoruz, beğendiğim eşyayı bile alamıyorum sinir oldum iyice(
Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
zuzuu konuyu kaçırdım ben ben korkmuyorum
Canım sıkıldı yine, nefret ettim bu nişanlılıktan, Allah bu günleri aratmasın ama çok zor yaa...
Uzaktan uzağa anlaşamıyoruz, beğendiğim eşyayı bile alamıyorum sinir oldum iyice(
bende korkuyordum ama artık korkmuyorum diye avunuyorum..
nüfüs patlaması var ayol korkulcak bişey olsa bunca insan ürüyor :)))))))))))))))))))))))))))
ben ilk evimde olacağım .)))
çarşaf felan isterlermiş ay çıldırırım ben artık
valla zor esracım sabır sabır
biz dip dibe birbirimizi yiyerek çıktığımız oldu dükkanalrdan ayy ayy
ben artık çözümü buldum fikrimi beğenmiyor mu söyleniyor mu çekiliyorum kenara bak bakım başın cağresine haydeee al gel madem diyroum paşa paşa alıp geliyor
foto altındada sordum ama burdanda sorayım canım buzdolabının derinliği kaç cm? birde biz senin hala fotoğrafını görmedik dimi
iyi iyi bukoooo ikiz bebek potansiyeli var sende
bizim müdürün karısı ikizmiş çocuklarıda ikiz ayyy bende ikizim inşallah çocuklarımda ikiz olurrr
resmin altına da yazdım canım ama buzdolabının derinliği 70cm
60 cm olanlar bana cok ufak gibi geldi. buzdolabı gelene kadar endişelerim vardı abes durcak diye
ama gelince güzel oldu fazla taşmadı
bu arada kızlar, teknik servisten gelen adam dedi ki; cok güzel aletler almışsınız en mantıklı olanları almışsınız tanıdık yermiyidi bosch bayiisi dedi
yok dedim
gerçekten tebrik ediyorum sizi dedi
fotolarımı da eklemiştim canım, ama sen gördün mü bilmiyorum
Ya 100 tane model beğendim biri yok yaa, sinir oldum iyice.
Zaten diğer halılarıda çok beğenerek almadım sırf var diye aldım, bari salon beğendiğim olsun diyorum ama nerdeee, yine çokta içime sinmeyen bir model oldu, sevemedim halılarımı, zaten mobilyayı göremedim ona üzülüyordum bide bu çıktı...
Samimiyetinizde dayanarak yazıyorum artık az çok hepinizi tanıyorum siz de beni eleştirebilirsiniz yanlışlarım varsa;
Bazılarınızı silkelemek geliyor içimden ya kızlar buldunuz da bunuyormusunuz diye bir laf vardır bunu hatırlatmak isterim size bu adamlar neler yapıyorlar size siz daha neler istiyorsunuz?Denizzz halılarım içime sinmedi die dert yanmıştı bak şimdi ne kadar mutlu...Kızlar yapmayın,etmeyin kendinize gelin,silkelenin bu adamlar sizin için bunları yapıo.Yapmak zorunda demeyin çünkü artı dısarda evlenmeyi düşünen erkek bile yok.Geziyim,tozuyum,hayatımı yasayım modundalar hepsi de.Bu kadar takılmayın üçücü şeylere Allah korusun ilerde daha büyü acı yasadıgınız zaman üstesinden gelemezsiniz.Sizi samimi gördügüm için yazdım kırdıysam özür dilerim.
hayır edacığım biz nişanlıma bu konuyu fazla konuşmuyrz
ben içimdekileri size yazdım sadece
teşkkür ederim yorumlarınıza.
dediğiniz gibi yapıcam bundan sonra
senin gözlerinde korku yok zaten bebişimm gördüm ben :86:
iyi iyi bukoooo ikiz bebek potansiyeli var sende
bizim müdürün karısı ikizmiş çocuklarıda ikiz ayyy bende ikizim inşallah çocuklarımda ikiz olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?