2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende korkuyordum ama artık korkmuyorum diye avunuyorum..
nüfüs patlaması var ayol korkulcak bişey olsa bunca insan ürüyor :)))))))))))))))))))))))))))

ben ilk evimde olacağım .)))
çarşaf felan isterlermiş ay çıldırırım ben artık

valla zor esracım sabır sabır
biz dip dibe birbirimizi yiyerek çıktığımız oldu dükkanalrdan ayy ayy

ben artık çözümü buldum fikrimi beğenmiyor mu söyleniyor mu çekiliyorum kenara bak bakım başın cağresine haydeee al gel madem diyroum paşa paşa alıp geliyor

Esracım sıkma canını canım zamanın az kaldı biraz daha sabır.
Herşey yoluna girer ve herşey çok güzel olacak.

hayır edacığım biz nişanlıma bu konuyu fazla konuşmuyrz
ben içimdekileri size yazdım sadece
teşkkür ederim yorumlarınıza.
dediğiniz gibi yapıcam bundan sonra

Ya bu korku değil aslında tedirginiz sonuçda ne bilim anlatamıyorumda anladınız işde
Çarşaf mı yok canım daha neler

Ya 100 tane model beğendim biri yok yaa, sinir oldum iyice.
Zaten diğer halılarıda çok beğenerek almadım sırf var diye aldım, bari salon beğendiğim olsun diyorum ama nerdeee, yine çokta içime sinmeyen bir model oldu, sevemedim halılarımı, zaten mobilyayı göremedim ona üzülüyordum bide bu çıktı...

foto altındada sordum ama burdanda sorayım canım buzdolabının derinliği kaç cm? birde biz senin hala fotoğrafını görmedik dimi

resmin altına da yazdım canım ama buzdolabının derinliği 70cm
60 cm olanlar bana cok ufak gibi geldi. buzdolabı gelene kadar endişelerim vardı abes durcak diye
ama gelince güzel oldu fazla taşmadı
bu arada kızlar, teknik servisten gelen adam dedi ki; cok güzel aletler almışsınız en mantıklı olanları almışsınız tanıdık yermiyidi bosch bayiisi dedi
yok dedim
gerçekten tebrik ediyorum sizi dedi

fotolarımı da eklemiştim canım, ama sen gördün mü bilmiyorum

görmedim heralde canım tekrar ekler misin benim için? Hım o zaman ölçeyim ben ona göre 70 likte alabiliriz seninki tam olmuş çünkü

esracm üzülme yaa skma canını allah kullanırken inşallah içine sndrsn uzaklığın zorluğuda bu işte bırak skma canını sona yaklaşıyosnz artık az kaldı bacm

Samimiyetinizde dayanarak yazıyorum artık az çok hepinizi tanıyorum siz de beni eleştirebilirsiniz yanlışlarım varsa;
Bazılarınızı silkelemek geliyor içimden ya kızlar buldunuz da bunuyormusunuz diye bir laf vardır bunu hatırlatmak isterim size bu adamlar neler yapıyorlar size siz daha neler istiyorsunuz?Denizzz halılarım içime sinmedi die dert yanmıştı bak şimdi ne kadar mutlu...Kızlar yapmayın,etmeyin kendinize gelin,silkelenin bu adamlar sizin için bunları yapıo.Yapmak zorunda demeyin çünkü artı dısarda evlenmeyi düşünen erkek bile yok.Geziyim,tozuyum,hayatımı yasayım modundalar hepsi de.Bu kadar takılmayın üçücü şeylere Allah korusun ilerde daha büyü acı yasadıgınız zaman üstesinden gelemezsiniz.Sizi samimi gördügüm için yazdım kırdıysam özür dilerim.

Korkuyorum hatta tırsıyorum ama bunun sanırım bır faydası yok:18: bır arkadaş ne güzel söylemiş acısada öldürmez

kızlarrrr belkı konuyla alakalı degıl ama profılınızdeki çizelgeleri nasıl yapıyosunuz:) bende istiyorum

Canım görmeden almak zaten sıkıyor beni, birde anne baskısı var (

Kızlaar size halıları göstereyim bana fikir verirmisiniz çook kararsız kaldım (

hayır edacığım biz nişanlıma bu konuyu fazla konuşmuyrz
ben içimdekileri size yazdım sadece
teşkkür ederim yorumlarınıza.
dediğiniz gibi yapıcam bundan sonra

kırıldın sanırım özür dilerim..ama inan bende sinirlendim burada..senin beni anlaman için sert konusmam gerektigini düşündüm..
eğer nişanlına ailesinin yaptıklarından çok bahsedersen, zamanla artık hem senden bıkacak seni dinlememek için eve gec gelmek isticek,,sen konusacaksın o maç izlicek..dediklerini hiç takmıcak..zeynep bunları yaşayan bi yakınım var..yapılanları oda görüyo yada görmesi için hala zamanı var..yeterki sebebi sen olma..senden bilinmesin..şehir değiştiricek mekan değiştiricek biz bayan olarak kaldıramıyoruz..ama erkek böyle bişiyi hiç kaldıramaz..psikolojisini düşünmek bu yüzden sana düşüyo..ama onuda doğuran bi ANA var kötüsüyle iyisiyle..uzaktasın şkür et..tmmı canım..üzülme artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…