2011 gelin adayları buyrun sohbete

insan olan yüreğinde kardeş sevgisi taşıyan bunların pazarlığını zaten yapmaz zeynepcim maneviyatları ortada bunlardan ne köyyyy olur ne kasaba...

cnm bende aynı düşündüm
kardeş kavraının ne olduğunu bilmiosa ben ne diyebilirim bu adama
ama kendi bi yalnız kalsın hemen koş der nişanlıma
yanında olsun ister
eğer gelmezse hiç affetmicem
düğünde yüzüne bile bakmıcam
hatta hoşgeldin bile demicem inat ettim artık yeterr

zeynepcim sen hergün bunları konusuyosun bilmiyorum farkındamısın..canım bi laf edicemde kırılma s.ikdiret yaa bu neya.. yapmıyolarsa yapmasınlar..kendi haysiyetleri de geç..herşeyi kafana takar olmussun..bırak kuruntularını biz neler yaptık ne fedakarllıklar yaptık ama onların tınında deil..ya boşve rzeynepcim takılma yaptıkalrına..nişanlın senden yanamı evet..Allahdan daha ne istiyosun zeynep..zmanında yaşattırdıkları olumsuz şeyler tabiki var yok diyemem..sana hakda veriyorum ama herşeyi dert edip büyük büyük problemlermiş gibi sunma artık rica ediyorum..herkes gün glip yaptıklarını ödeyecekk..de geç ...

Son düzenleme:
Denizzzz waowwwww evini ziyaret ettim ama hani benim kahvem sekerim

Eda çok sosyetik bir ev olmus

Zeynepppp sana bazen çok kızıyorummm nedenn bu kadar ince detayları düşünüyorsun canımm gelmek isteyen gelir,gelmek istemeyen de gelmezzz benim de nişanlımın abisi yurt dısındaydı nişanımızda ama benim erkek kuzenlerim hep onun yanındaydı dügünde o kalabalıkta herkes zaten ne yaptıgını anlayamaz bak bu kadar detaycı olma canım kendine yaparsın....

olur tatlım anlatmam bir daha.
içimdekileri paylaşak istemiştim sadece
sıktıysam sizi özür dilerim.

Oy oy oy sen sonuna haklısın zeynepcim ne diyebilirim ki.
Ben seni üzen şeyinde farkındayım aynı duyguları bende yaşadım.
Aslında seni gelmemesi üzmüyor.Senin üzüldüğün nokta nişanlının bu davranış biçimini hak etmediği.
Nişanlının mahcup olmasını üzülmesini istemiyorsun belkide bu yüzden kendi ailenin yanında olmasının mutluluğunu bile tam yaşıyamıyorsun.Sen elinden gelen herşeyi yaptın hak etmedikleri halde en iyi şekilde davrandın görevlerini yerine getirdin.Eğer bunun değerini bilmiyorlarsa bu senin hatan değil.Sen ne yaparsan yap huylu huyundan vazgeçmez.Hiç bir şey dört dörtlük olmıcak ya senin derdin de bu olsun.Eşin yanında gözünün içine bakıyor senin için her fedakarlığı yapıyor ki göze aldıkları gerçekden önemli şeyler sende anın tadını çıkar.Eşine herkese inat daha bir sıkı sarıl güçlü olun birbirinizin yanında olun.O zaman bu gelmek istemeyen insanlar varya size gıpte ile bakıcaklar helal olsun dicekler.Siz mutluluğunuzun tadını çıkarın sıkma canını.

nişanlımla aynı yorumu yaptınız

topik coşmuş maşallah
kızlar tşkler yorumlarınız için
züleyha yıldırımda perdeci vardı oraya yaptırdık kendi dükkanı kendi dikiyor diğer yerlere göre daha uyguna geldi bir de ablamların hastane anlaşmalı imiş tanıdıktanda yırttık nişanlımın ark akrabası çıktı bu yüzden bayağı bir yardımı dokundu sağolsn.
senin akraba çok tutmuş bizim can sayısı az belkde ondan cnım

zeynepcim ya takma artık böyle şeyleri çok incesin sende kırılgan ben gibi ama güçlü olup karşımızdaki nisanalra gücümüzle ezmeliyiz onu bunu boşver artık tanıdın zaten yorum yapmak bile az kalıyor

zeynepcim anlatman sorun değil bu insanlar böyle gelmiş böyle gidecek gibi görünüyorlar yani sen canını sıksanda sıkmasanda!! burda bir dipnot olmalı insanın evladı için katlanamayacağı birşey olmamalı bunu göz göre yapan aileler sorunlu insanlar edanın dediği o argo kelime uygun bence..

gereksiz alınganlık yapmışsın canım edaya katılıyorum ben ama asla vede asla bize anlatma demiyoruz biz seni düşünüyoruz kendini çok hırpalıyorsun kafana taktığın için bizimle paylaşıyorsun bizde diyoruz ki kafana takma inan hiç önemli değil gelen başınla beraber gelmeyen ise kendi bilir önemseme diyoruz sadece

Edayı yanlış anladın canım asla paylaşma yada anlatma demiyor demiyoruz.
Ama en güzel günlerinide sıkıntıyla geçirmeni istemiyoruz.Ki sen inan bana gerçekden çok şanlısın.Tek sorun ailesinin yapmadıkları olsun.Birde yapmayıp da hala beklenti içinde olan ailelerde var benim kayınvalidem gibi.Ama biz ne yapıyoruz nişanlşımla gerçekden umursamıyoruz bu bizim hayatımız ve kim ne derse desin biz her zorluğu aşıp çok ama çok mutlu olucaz allahın izniyle.Sende sıkma canını içini dök anlat ama seni etkilemelerine izin verme.

zeynep cim hastalığa düşersin allah korusun stres hastalığı
anlaşılan seni sizi kıskanıyorlar kim olsa senin yerinde aynı yorumları yapar aynı düşüncede olurdu

zeynepcim kendini beynini sadece bunlarla çok yoğuruyosun..yani boşver demesini bilmiceksen nolcak sonun bi düşünsene..sağlıgın elinden gidicek..buraya yazman değil sorun ben buna nasıl bişi diyebilirimki ama senin beynin çok dolu bu insanlarla..nişanlına bak..asıl senin onu teselli etmen gerekiyo..sağlıgından olucaksın düşüne düşüne..nişanlına ailesinden çok bahsediyomusun sen??hani annenler böyle yaptı baban şunu dedi gibisinden

Insan ister istemez kasar kendini
ben düğün gecesi değil de balayında otelde daha rahat olabileceğimi düşünüyorum
bnde öyle düşünüyorum düğün gecesi zaten yolda olucaz ertesi gn uyuruz
kızlar denizin kenarlrada duran perdelerinin adı japon perde olması laım
çk sağol canm

zeynepcm edayı çk yanlş anladn demek istediği o değildi ki edaya bnde katılıyorum.. sen tabiiki anlat bz burda dnleriz.. edann demek istediği değmediğini düşündüğün insanlar yznden kendni bu kadar hırpalama isteyen gelir istemeyen gelmez neden kendne bunları habire dert ediyosun.. kafanda kurdkların düşündklerin yne sana zarar verecek değer yargılarımz farklı de geç.. kendni sıkma byütme kin tutma

Canım sıkıldı yine, nefret ettim bu nişanlılıktan, Allah bu günleri aratmasın ama çok zor yaa...
Uzaktan uzağa anlaşamıyoruz, beğendiğim eşyayı bile alamıyorum sinir oldum iyice (
Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…