- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.241
Hoşgeldin Kübra'cım, kız dur daha işin başındasın.
Ama akşam bende düşündüm, ya bu kızlar ne yapıyor dedim kendi kendime, çalışsam çok zorlanırım eminim. Evde yemek yoktu hemen kahvaltılık koydum, yemek yapmak çok zordur eminim...
bende hep bunları düşünürüm
evlenince ev yemek iş bulaşık ve aşkımmmm
nasıl geçicek günlerim
zorlancakmıyım diyeee:26:
bu ara da kızlar yaa
anneler günü geliyo
kayınvalidelerinize ne alcaksınız :122::122::122::122:
bende hep bunları düşünürüm
evlenince ev yemek iş bulaşık ve aşkımmmm
nasıl geçicek günlerim
zorlancakmıyım diyeee:26:
bu ara da kızlar yaa
anneler günü geliyo
kayınvalidelerinize ne alcaksınız :122::122::122::122:
esrooo çok modern bişiymiş yatak odasında çok şık duracak bebişimm içine ne koyacaksınKızlaar, sandığın resmini çektim, annem evde yokken alelacele çektim, kızıyor sonra :))
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...369-cimcimenin-ceyizleri-20.html#post18949796
esrooo çok modern bişiymiş yatak odasında çok şık duracak bebişimm içine ne koyacaksın
Telefon ederim yeter, hediye falan alamam valla, doğum günümde bir arayıp sormadılar boşveer...
saol canımcım, içine fazlalıkları koyucam, anacım 80 tane başörtü yapmış, 30-40 civarı havlu var, e bi dolu lifte var onları koyucam, misafir geldikçede hediye eder eritirim...
Hoşgeldin Kübra'cım, kız dur daha işin başındasın.
Ama akşam bende düşündüm, ya bu kızlar ne yapıyor dedim kendi kendime, çalışsam çok zorlanırım eminim. Evde yemek yoktu hemen kahvaltılık koydum, yemek yapmak çok zordur eminim...
herşeyin tadını çıkar kübra bu yaşlara gelemeyeceğiz tekrardan evliliğini sinirlerini yıpratarak geçirme hayat çok güzel bu yaşalr çok güzel gerekirse cumartesi bir haftalık yemeğini yap koy buzdolabına ye akşamalrı yemekten sonra doldur makinaya koy başına kocanın dizine keyfini çıkart
esracım gelin sandıksız olmaz birde kapıdan çıkarken oturacak lar herşeyin anlamı çok farklı belki çok saçma ama ben seviyorum bunları yaşamayı
benimde var ama seniki gibi değil foto çekerim
onlar gelirken çiçekler çikolatalar söz tepsini sana verirler sızde verdik kızımızı sözmüz sözdür gibi giderken ellerine veriyorsunuz biz öyle yaptık :))
Telefon ederim yeter, hediye falan alamam valla, doğum günümde bir arayıp sormadılar boşveer...
bnde blmyrm züleyha yaa bi aklmda onda
Geçen sene canım çanta ve cüzdan almıştım
şimdi içli olan blüz takımı alırım zaten herşeyi beğenmiyor diye insan geri adımda bulunuyor ama ister beğensin ister beğenmesin ben alayım da
Anneler gününden ziyade nişanlımın doğum gününü düşünüyorum, ona güzel bir hediye alıp haziranda elimle vermek istiyorum...
kayınvalidem beni almış daha ne alıcam
kızlar tarkan dinliyorum bu şarkısıda sizden eniştelere gelsin
Yaklaşa yaklaşa mesafe kalmadı
Dünden hazırız ama cesaret olmalı
Sen bana aşık ben sana aşık
Ne duruyoruz ki başlasak artık?
Seni çözmek için alt yazı lazım
Benim de şifremi kırman lazım
Bir adım sen beş adım ben
Muhafazarkarlığı fazla abarttık
Söyle de kurtar ikimizi birden
Sansüre ne gerek, bir sen bir benken
Siftahı senden devamı benden
Usta sen ol, bu sefer çırağım ben
Sabah akşam seni düşünür oldum
Geçmişi, geleceği göremez oldum
Kim ne diyor, kim bakıyor?
Bakarsa baksın içim yanıyor
Yana yana biteceğiz haberimiz olsun
Ön sözü geçelim, hadi ne olursun!
Önce sen sonra ben
Sen asıl beni açılınca bir görsen
sözler süpeeeerhç duymadm buket yenimi bu şarkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?