2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende hep bunları düşünürüm
evlenince ev yemek iş bulaşık ve aşkımmmm
nasıl geçicek günlerim
zorlancakmıyım diyeee:26:

bu ara da kızlar yaa
anneler günü geliyo
kayınvalidelerinize ne alcaksınız :122::122::122::122:

Telefon ederim yeter, hediye falan alamam valla, doğum günümde bir arayıp sormadılar boşveer...

Geçen sene canım çanta ve cüzdan almıştım
şimdi içli olan blüz takımı alırım zaten herşeyi beğenmiyor diye insan geri adımda bulunuyor ama ister beğensin ister beğenmesin ben alayım da

Telefon ederim yeter, hediye falan alamam valla, doğum günümde bir arayıp sormadılar boşveer...

ben yeni sözlü olacağım gitmezsem ayıp olur:) seramik tavamı beğenmişti aşkım annemede alırım demişti tava alırım heralde çiçekte alırım yanına muhtemelen ama kendi anneme ne alırım bilemiyorum

saol canımcım, içine fazlalıkları koyucam, anacım 80 tane başörtü yapmış, 30-40 civarı havlu var, e bi dolu lifte var onları koyucam, misafir geldikçede hediye eder eritirim...

esracım gelin sandıksız olmaz birde kapıdan çıkarken oturacak lar herşeyin anlamı çok farklı belki çok saçma ama ben seviyorum bunları yaşamayı

benimde var ama seniki gibi değil foto çekerim

yaparken zor gelmiyor ama şimdi bakıyorum dün akşam yaptıklarıma hepsi yorgunluk. böyle devam ederse sinirleirm alt üst olacak erkekler ne kadar yardım etselerde aslında yapmıyorlar. bi işe yaramıyor yardımları yani.

neyse kızlar tyakmayın kafanıza ben sanırım adet zamanım ya gerildim iyice

esracım gelin sandıksız olmaz birde kapıdan çıkarken oturacak lar herşeyin anlamı çok farklı belki çok saçma ama ben seviyorum bunları yaşamayı

benimde var ama seniki gibi değil foto çekerim

Canım bende severim adetleri, çok abartmamak kaydıyla, yiğenimi oturtucam, zaten o hiperaktif çocuk sandığa oturunca kalkmıyor, oda biliyor işini

onlar gelirken çiçekler çikolatalar söz tepsini sana verirler sızde verdik kızımızı sözmüz sözdür gibi giderken ellerine veriyorsunuz biz öyle yaptık :))

şimdi canım baştan alalım hatam varsa düzeltin:)

- zil çaldı kapıya dizildik

- içeri buyur ediyoruz bende karşılıyorum öpmeye çalışırlarsa öperim çalışan olmazsa sadece hoşgeldiniz derim

- yerleşmeden sonra kapıda öptüysem öpmem öpmediysem içeriye geçer dolaşır öperim herkesi

- salonda kapıya yakın arkalarda biryere yerleşirim

- annemin kaş göz işareti ile sehpaları çıkartırım sonra içeri kahve yapmaya giderim istendiğimi duyunca kahveleri yetiştiririm kahveler bittikten sonra mı el öpeceğim babam verdim deyince mi?

-kahve boşlarını toplarım onların çikolatasını ikram ederim

- yengem bayanlara havlularını dağıtır

- foto felan çekiniriz heralde

- çay ve ikramları getirirrim sonrada giderler:)

- çıkarlarken annem annesine sandığı verir

annem kıştan beri kaban ister bi denk getiremedim güzel bişi bulursam annişime kaban alacağım
kaynanama ise daha bir fikir yürütmedim olmazsa evlerinin yanındaki çiçekçinin numarası var güzel bi buket yaptırır zile bastırtırımm:86:

Kızlarrr günaydınnn?

Zeynepp ne yaptınız canım?Sonuçları verdiniz,nikah gününüzü aldınız mı?Hadiiii bakalımm çikolatalarımızı da ikram et benim alıngan,kırılgan arkadasım

kızlar tarkan dinliyorum bu şarkısıda sizden eniştelere gelsin

Yaklaşa yaklaşa mesafe kalmadı
Dünden hazırız ama cesaret olmalı
Sen bana aşık ben sana aşık
Ne duruyoruz ki başlasak artık?

Seni çözmek için alt yazı lazım
Benim de şifremi kırman lazım
Bir adım sen beş adım ben
Muhafazarkarlığı fazla abarttık

Söyle de kurtar ikimizi birden
Sansüre ne gerek, bir sen bir benken
Siftahı senden devamı benden
Usta sen ol, bu sefer çırağım ben

Sabah akşam seni düşünür oldum
Geçmişi, geleceği göremez oldum
Kim ne diyor, kim bakıyor?
Bakarsa baksın içim yanıyor

Yana yana biteceğiz haberimiz olsun
Ön sözü geçelim, hadi ne olursun!
Önce sen sonra ben
Sen asıl beni açılınca bir görsen

uzaklık olsa öyle olur tabi esracımmm

bnde blmyrm züleyha yaa bi aklmda onda

üfff:84::84:

Geçen sene canım çanta ve cüzdan almıştım
şimdi içli olan blüz takımı alırım zaten herşeyi beğenmiyor diye insan geri adımda bulunuyor ama ister beğensin ister beğenmesin ben alayım da

hımmm çanta ve cüzda güzel fikir aslındaaa

Anneler gününden ziyade nişanlımın doğum gününü düşünüyorum, ona güzel bir hediye alıp haziranda elimle vermek istiyorum...

benimde aşkımın haziranda napsam diye onuda düşünüyomm

kayınvalidem beni almış daha ne alıcam

vayyy süper edaaa:118::118:

sözler süpeeeer hç duymadm buket yenimi bu şarkısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…