- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.221
puhahaha hiç güleceğim yoktu
versene amca elini ver yaa ver öpücem aaaa
süpersin deniz bende sinir oluyorum öyle el vermeyenlere bizdede tahminen 15-16 kişi olacak şimdi baştan alalım
- zil çalıyor hepimiz kapıdayız bende kapıdayım
-içeri giriyorlar kapıda tokalaşıyorum peki öpecek miyim?
-içeri yerleştiler tekrar içeri geçip öpecek miyim?
- önce çay mı kahve mi?
- oturduktan ne kadar sonra hizmete başlarım
- birde ben içeride mi oturacağım mutfakta mı
Demekki erkekler bayanları böyle cezbediyor, benimkide bir kucak kırmızı gülle gelmişti
Bende kuruttum, aynen duruyor, ama kaldırınca dökülürmü bilemiyorum, hatta içine sonradan aldığı çiçekleride koydum...
bn kendmnkini anlatymzil çaldı annem babam amcalarım kapıdaydı hoşgeldinz dediler bnde yanlarındaydm tokalaşmadan hoşgeldnz dedim snra yerleştler bayanların yanına gdip sıradan öptüm kayınpedermn elini öptüm bz önce çay ve ikramlk verdk bi 10-15 dk snra başladk hzemete snra isteme oldu kahveler içildi bn hç içerde oturmadm hem fırsatım olmadı hzmet etmekten hemde utanrdm oturamzdm isteme annda odada diildm yani mutfaktan duydm
geçen seferde koymuştum çıktın sanırım 3 gün beklettim albümde görürsün diye göremedin kuşum eklerim şimdi takrar
Buketcim sen hem isteneceksin hem söz mu takılacak canım
yakın bir kaç ark mutfakyatdık 60 kişiye aynı anda hizmet etmek zor olacağı için herkez hazırda bekliyordu aynı anda 3 makina kahve çaydanlıklar da kahveler .)))
verdik dediği anda kahveleri götürdük peşine sular sonra söz yüzükleir takıldı
ardından çay servisi başladı
baklava getirmişlerdi onlar ikram edildi
en son kalkmadan lokum verildi
aylincim masa üstünde albümüm vardı şimdi farkettim içi boşalmış bende silmedim kim sildi ki acaba:S facete 1 tane resmim var onu ekledim çeyizlerim devamı albümüne gözlüklü ama şimdilik idare et pazartesi kısmetse söz fotolarını yüklerim canım
Buketcim sen hem isteneceksin hem söz mu takılacak canım
yakın bir kaç ark mutfakyatdık 60 kişiye aynı anda hizmet etmek zor olacağı için herkez hazırda bekliyordu aynı anda 3 makina kahve çaydanlıklar da kahveler .)))
verdik dediği anda kahveleri götürdük peşine sular sonra söz yüzükleir takıldı
ardından çay servisi başladı
baklava getirmişlerdi onlar ikram edildi
en son kalkmadan lokum verildi
yaa bazen yoğun oluyorum gelemiyorum ya görmedim canım hiç koyduğunu
sana da zahmet veriyorum ama kusura bakma
bizimde öyle olur heralde canım önce kahve sonra çay diyorsun yani peki sandığı çıkarken mi vereceğiz
önemli değil tatlım şuan saç şeklimde rengimde öyle değil pazartesi farklı görünce şok olma:)
günaydın kızlar ben geldim acayip yoğunum. Evde çalış işte çalış sanırım bir süre sonra sinirlerim yıpranacak.
aylincim masa üstünde albümüm vardı şimdi farkettim içi boşalmış bende silmedim kim sildi ki acaba:S facete 1 tane resmim var onu ekledim çeyizlerim devamı albümüne gözlüklü ama şimdilik idare et pazartesi kısmetse söz fotolarını yüklerim canım
Evlilikten birliktelikten ve eşimden beklentilerim çok farklı hayallerim çok farklı
umarım hayal kırıklığına uğramam yoksa gerçekten yıpratmak değil daha farklı durumlar ortaya çıkar sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?