2011 gelin adayları buyrun sohbete

Demekki erkekler bayanları böyle cezbediyor, benimkide bir kucak kırmızı gülle gelmişti
Bende kuruttum, aynen duruyor, ama kaldırınca dökülürmü bilemiyorum, hatta içine sonradan aldığı çiçekleride koydum...

Son düzenleme:
puhahaha hiç güleceğim yoktu
versene amca elini ver yaa ver öpücem aaaa

bn kendmnkini anlatym zil çaldı annem babam amcalarım kapıdaydı hoşgeldinz dediler bnde yanlarındaydm tokalaşmadan hoşgeldnz dedim snra yerleştler bayanların yanına gdip sıradan öptüm kayınpedermn elini öptüm bz önce çay ve ikramlk verdk bi 10-15 dk snra başladk hzemete snra isteme oldu kahveler içildi bn hç içerde oturmadm hem fırsatım olmadı hzmet etmekten hemde utanrdm oturamzdm isteme annda odada diildm yani mutfaktan duydm

Benim isteme çok komik oldu yaa, ben mutfaktaydım millet istemiş dua okumuş falan hiç haberim yok. Annem diyoki arada bir gerginlik oluyor, gerginlik oldukça nişanlımın dayısı El Fatiha diyomuş Millet dua okumaktan konuşamadı diyor

Buketcim sen hem isteneceksin hem söz mu takılacak canım

yakın bir kaç ark mutfakyatdık 60 kişiye aynı anda hizmet etmek zor olacağı için herkez hazırda bekliyordu aynı anda 3 makina kahve çaydanlıklar da kahveler .)))

verdik dediği anda kahveleri götürdük peşine sular sonra söz yüzükleir takıldı
ardından çay servisi başladı
baklava getirmişlerdi onlar ikram edildi
en son kalkmadan lokum verildi

aylincim masa üstünde albümüm vardı şimdi farkettim içi boşalmış bende silmedim kim sildi ki acaba:S facete 1 tane resmim var onu ekledim çeyizlerim devamı albümüne gözlüklü ama şimdilik idare et pazartesi kısmetse söz fotolarını yüklerim canım

bizimde öyle olur heralde canım önce kahve sonra çay diyorsun yani peki sandığı çıkarken mi vereceğiz

baktım tatlım teşekkür ederim
çok güzelsin maşallah
allah sahibine bağışlasın
söz fotolarını bekliyoruz pazartesi

bizde de aynı şekilde oldu Deniz

Hoşgeldin Kübra'cım, kız dur daha işin başındasın.
Ama akşam bende düşündüm, ya bu kızlar ne yapıyor dedim kendi kendime, çalışsam çok zorlanırım eminim. Evde yemek yoktu hemen kahvaltılık koydum, yemek yapmak çok zordur eminim...

günaydın kızlar ben geldim acayip yoğunum. Evde çalış işte çalış sanırım bir süre sonra sinirlerim yıpranacak.

herşeyin tadını çıkar kübra bu yaşlara gelemeyeceğiz tekrardan evliliğini sinirlerini yıpratarak geçirme hayat çok güzel bu yaşalr çok güzel gerekirse cumartesi bir haftalık yemeğini yap koy buzdolabına ye akşamalrı yemekten sonra doldur makinaya koy başına kocanın dizine keyfini çıkart

bn grmedm ama sanırım pazartesiyi bekleyeblrm

Evlilikten birliktelikten ve eşimden beklentilerim çok farklı hayallerim çok farklı

umarım hayal kırıklığına uğramam yoksa gerçekten yıpratmak değil daha farklı durumlar ortaya çıkar sanırım :26:

Zaman zaman bende korkuyorum, hele burada okuduklarım varya soğutuyor beni evlilikten.
Bu sabah okudum 1 yıllık evli biri boşanıyormuş, geçen sene bu zamanlar evlilik hazırlığım vardı şimdide eşimden ayrıyım yazısı çok dokundu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…