- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.201
aylincim benim annem bana dantel çeyiz gibi şeyler yapamadı katkısı olmadı çünkü yaşlı bende masrafa sokmam üzüleceğini bildiğim için ona heray bilezik parasını veriyorum yapabilmesi için yani ha o yapmış ha ben ne farkeder.sende üzme anneni yaptığın yardımların altınlara bedel olduğunu hatırlat
aman nerdeyse oynıcan kız kavga ettiniz diyebiz yine kavgalıyız dün aşkamdan beri
el işi yok esroooo gram üzerinden hesap direk senin nasıl burmalar resmi var mı bebişim.annemde alacakta bakim nasılmış modeli
benim annem bana bilezik alamıyo
aslında çok üzülüyo ama hissettirmemeye çalışıyo
sağolun kızlar sizlerin gazı ile oldu biraz ama resti ben değil aşkım çekti herkesi arayıp biz cumartesi kız istemeye gidiyoruz gelmek isteyen olursa beklerim demiş
siz yaşadınız o heyecanları sıra bende şimdi kızlar şimdi ben onlariçeri giererken kapıda karşılayacak mıym birde içeride mi dışarıda mı duracağım
hayırlı olsun canım ne model aldınız biz salon tv mizi almıştık ama oturma odasına bakıyoruz sonyin 3d 102 ekran yeni bir gri tvsi çıkmış bayıldık ona onu alacağız galiba
bizim her zamanki halimiz bu barışırız kavga ederiz..bi küs bi barışık..alıştım artık
değişken bukocum..hani çok begenerek almıştın..sattın televizyonunu
kız satarmıyım hala çok beğeniyorum zaten dikkatli okursan salona aldık oturma odası için dedim salon tvime hala bayılıyorum ama o salona yakışacak oturma odasına göre başka prenses beğendim gri
çok hoşsun çok cicisin..ama fuzuli yere masraf yaptırıyosun..millet tek tv bulamazken 2,si niye
bizde 50 60 kişi vardık sözde
biz kapıda karşıladık evin kapısında yani babam annem ablam ve ben sırayla hoşgeldiniz buyrn şu tarafa gibi sonra hereks yerleşince ablam önden ben arkadan hoş geldiniz dedik bir adam elini vermemişti hatta sinir oldum elim havada kaldı diye tutum tekrar adamın elini zorla öptüm salak ne işin var ozaman kaçıyorsan sinir olmuştum ama azmin sonu yPIŞTİM ADAMIN ELİNE Ablam kıkır kıkır
bende kapıda karşıladım öyle içerde beklemedim
sonrada yanlarına çıkma olayı olmadı yani,
çiçeği bana vermişti aşkımmm
bi kucak dolusu kıpkırmızı gül
biz kapıda karşıladık evin kapısında yani babam annem ablam ve ben sırayla hoşgeldiniz buyrn şu tarafa gibi sonra hereks yerleşince ablam önden ben arkadan hoş geldiniz dedik bir adam elini vermemişti hatta sinir oldum elim havada kaldı diye tutum tekrar adamın elini zorla öptüm salak ne işin var ozaman kaçıyorsan sinir olmuştum ama azmin sonu yPIŞTİM ADAMIN ELİNE Ablam kıkır kıkır
yaw buket ben seni bi göremedim yaa
allah rızası için bitanecik resim koysana göreyim seni
valla çok merak ediyorum
evet aynen bizimde öyle oldu
bi kucak dolusu kıpkırmızı gül aldım bende
ayyyyyy canım bak yaa:97:
kuruttunm ben çiceklerimi buketi olduğu gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?