- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.361
kız onu bn yaşamadm esrann etek pantolon konsuna yorum yazcaktm çk güldüm die :)) yzamadm bri geldi alıntyı silim dedm azıcığı kalmşsen iste hemen konuşayım canım mesela betüşe soralım ne yaşadın kız kendi kendine paylaş bizimlede
O zaman bişey kalmıyo merak etme, kaynaşınca zamanın nasıl akıp gittiği anlaşılmıyor...
Bu arada bol bol resim çeksinler, profilden arkadan önden, bizde görelim tebi:))
Bu arada yüzüğünü aldınızmı, ne giyeceğine karar verdinmi, ay benmi kaçırdım yoksa!
kız onu bn yaşamadm esrann etek pantolon konsuna yorum yazcaktm çk güldüm die :)) yzamadm bri geldi alıntyı silim dedm azıcığı kalmş
dayısının çocukları var tembihledim onlarda gelsin ver ikisinin elinede foto makinesi çeksinler dedim
Biz makineyi yiğenime verdik güya güzel çekiyor diye, biz ne zaman başka yere baktıysak patlatmaış flaşları Allah'tan 1-2 tane bakarken yakalamış, sanki söz bizim değil gibi, sözden sonra elimden zor aldılar, katliam çıkıyordu, zaten herkes ağladı onada ayrı üzülmüştüm, nişanlımda kızdı ne ağlıyosunuz diye ayy...
buketcim
canım hiç korkma bizim evdeki halılar lüx shaggy halı sürekli ayakkabılarımın takılacağını
düşünmüştüm ama bişey olmadı
sadece yüzük takılırken ve takıldıktan sonra
cok garip oluyor
babam istemeye geldikleri gün onlar gittikten sonra rakı içip ağlamıştı
sözde annem babam, kuzenlerim arkadaşlarım herkes duygulanıp ağlamıştı
cok güzel günler bunlar hatta en güzel günler diyebilirim
buketcim
canım hiç korkma bizim evdeki halılar lüx shaggy halı sürekli ayakkabılarımın takılacağını
düşünmüştüm ama bişey olmadı
sadece yüzük takılırken ve takıldıktan sonra
cok garip oluyor
babam istemeye geldikleri gün onlar gittikten sonra rakı içip ağlamıştı
sözde annem babam, kuzenlerim arkadaşlarım herkes duygulanıp ağlamıştı
cok güzel günler bunlar hatta en güzel günler diyebilirim
dayısının çocukları var tembihledim onlarda gelsin ver ikisinin elinede foto makinesi çeksinler dedim
Biz makineyi yiğenime verdik güya güzel çekiyor diye, biz ne zaman başka yere baktıysak patlatmaış flaşları Allah'tan 1-2 tane bakarken yakalamış, sanki söz bizim değil gibi, sözden sonra elimden zor aldılar, katliam çıkıyordu, zaten herkes ağladı onada ayrı üzülmüştüm, nişanlımda kızdı ne ağlıyosunuz diye ayy...
işte ben garanti olsun diye ikisininde eline makine ver dedim
tadını çıkarayım o zaman inşallah su gibi ve güzel geçer sağolun kızlarAnnemde 3000 e aldığı salon halısını serecekmiş ben onun üstüne kahve dökersem annem beni evlatlıktan reddeder üzerine bastırmıyor kadın kenarından dolaşıyoruz
buket yaaaa
vallahi kız gitti o kadar yapma etme dememe rağmen bir halıya 3000 tl verdi 2 senede toplasan 4-5 kere yaymıştır yaydığı zamanlardada mayınlıymış gibi halı parmağımızın ucu değse çığlığa başlıyor
Züleyha düğün tarihi bellimi sizin?
ay o halıya kazara msafrlerden bri bişi dökerse düşünemyrm
Buket hepsini geçtim, erkek arkadaşın kazara kahve dökerse seni vermez hee...
zaten halının üzerine dikkat annem çıkabilir diye uyarı levhası asmayı düşünüyorumtembihlerim ama cidden halıya dikkat diye:)
yok kuşum yaaa daha konuşulmadı nişandan sonra konuşulur dendi artık konuşulur işte
ben bakıyom öyle:26:
Kız çocuğun gözünü şimdiden korkutmayın analı kızlı
Eve girerken galoş falan giyer, kahve içse bile bacaklarına peçete serer garibim
Eeee ben sana dimiştim, evlenmek o kadar kolay değil, biraz süründürecekler sonra evlendirecekler
selamm... merve ben..
ben de 2011 geliniyim. 11 eylülde düğünüm...
aynı gün evleniyoruz düğündaşımmmhoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?