- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.401
günaydın kızlarrrrr
bukoooooo az kaldııı ayvayıı yemeye aman yüüzğü takmaya diyecektim
:18: korkutma kız beni sabah çıkarken annem soruyor istiyorsun dimi ona göre vereceğiz bak istemiyorsan söyle dedi ben şok
esracım ayakkabıların çok güzelmiş sadece güzellik diye ben buna derim bizimde aşkımla aramızda 10 cm var 7 cm uzatıyorsa giyebilirim
:18: korkutma kız beni sabah çıkarken annem soruyor istiyorsun dimi ona göre vereceğiz bak istemiyorsan söyle dedi ben şok
daha bu soruyu imzayı basıncaya kadar duyarsın bukoooo
yahu istemesem niye ailemle abimle tanışmaya götüreyim ama anne yüreği heralde babamda sordu istemeye gelecekler dedim verecek miyiz peki dedi bende sen bilisin ama verirsen sevinirim dedimSeninki bu hafta sonu gelmedi mi canım iyi alıştırmıştı
Valla bizim 18 cm falan olunca mecbur giymek zorunda kalıyoruz. Ama içime çok sindi, ablam merdivenlerden aşağı yuvarlanırsın falan dedi, sinir oldum...
Sorarlar anacım sorarlar...
yok bebişkom 2 haftaya bir geliyor haftaya burada düğün hazırlıklarına masraf çok olmasın diye kaçıyorr
selam kızlarrr
buketim noldu söz oldu mu?
gününüz güzel geçsin
kocam evde yok bakayım dedim sizeee
zuzu esra size de merhaba kızlar
deniz yok heralde.
esracım ayakkabılarını beğendim canım hayırlı olsun.
denizi görmedim canım çalışmadı bugün galiba. Kısmetse bu akşam olacak çok heyecanlıyım canım ya
canım süper
çok sevinçliyim adına bende bugün olduğunu hatırlıyodum ondan sorayım dedimm.
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah bir an önce kavuşun..
nişan tarihi ile ilgili bişi var mı?
bide elbiseni görmedim ben resmi var mı bi yerde?
elbisemin fotoğrafını çekmedim ama pişman oldun çünkü kararsızım giyip giymemekte annem birazcık abiye dedi:s nişanıda haziran başında düşünüyorum kısmetse sen ununu eledin eleğini astın sıra bizde:)
canım bu akşamdan resim eklersin artık sözlünle :)
hehe çok heyecanlandım yaw adına.
aklıma heyecanlarım geldi..
herşey çok güzel geçsin canımmmm
evet biz gelin abla bile olduk eskidik.
baksana 6 ay olmak üzere..
çabuk mu geçiyor ayşe ya biz beklediğimiz için geçmiyor bir türlü. Aşkıma tembihledim unutma makineyi diye unutursada evde var zaten:) pazartesi ekleyeceğim albümüme:) inşallah güzel geçer canım senin istemen sırasıyla nasıl oldu
zaman muazzam hızlı geçiyor tutamıyorum.
ayy evkenene kadar olan zaman geçsin ama sonra dursun lütfen:) bebek için ne düşünüyorsun ayşecim uzun zaman korununca olmuyor diyorlar korkuyorum
buketim haklısında nasip
biraz birbirimize evliliğe doyalım bakarız seneye falan.
inşallah Allah isteyen herkese verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?