2011 gelin adayları buyrun sohbete

esracım ayakkabıların çok güzelmiş sadece güzellik diye ben buna derim bizimde aşkımla aramızda 10 cm var 7 cm uzatıyorsa giyebilirim

esracım ayakkabıların çok güzelmiş sadece güzellik diye ben buna derim bizimde aşkımla aramızda 10 cm var 7 cm uzatıyorsa giyebilirim

Valla bizim 18 cm falan olunca mecbur giymek zorunda kalıyoruz. Ama içime çok sindi, ablam merdivenlerden aşağı yuvarlanırsın falan dedi, sinir oldum...

:18: korkutma kız beni sabah çıkarken annem soruyor istiyorsun dimi ona göre vereceğiz bak istemiyorsan söyle dedi ben şok

Sorarlar anacım sorarlar...

yok bebişkom 2 haftaya bir geliyor haftaya burada düğün hazırlıklarına masraf çok olmasın diye kaçıyorr

Valla bizim 18 cm falan olunca mecbur giymek zorunda kalıyoruz. Ama içime çok sindi, ablam merdivenlerden aşağı yuvarlanırsın falan dedi, sinir oldum...

Sorarlar anacım sorarlar...

ben hiç platform topuk giymedim ama giyenler çok rahat olduğunu söylüyor birşey olmaz canım kuğu gibi süzülürsün merak etme

sorsunlar bende her seferinde hiç birşeyi bu kadar çok istememiştim derim

Son düzenleme:
selam kızlarrr
buketim noldu söz oldu mu?
gününüz güzel geçsin

kocam evde yok bakayım dedim sizeee

zuzu esra size de merhaba kızlar
deniz yok heralde.

esracım ayakkabılarını beğendim canım hayırlı olsun.

denizi görmedim canım çalışmadı bugün galiba. Kısmetse bu akşam olacak çok heyecanlıyım canım ya

denizi görmedim canım çalışmadı bugün galiba. Kısmetse bu akşam olacak çok heyecanlıyım canım ya

canım süper
çok sevinçliyim adına bende bugün olduğunu hatırlıyodum ondan sorayım dedimm.

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah bir an önce kavuşun..
nişan tarihi ile ilgili bişi var mı?

bide elbiseni görmedim ben resmi var mı bi yerde?

elbisemin fotoğrafını çekmedim ama pişman oldun çünkü kararsızım giyip giymemekte annem birazcık abiye dedi:s nişanıda haziran başında düşünüyorum kısmetse sen ununu eledin eleğini astın sıra bizde:)

canım bu akşamdan resim eklersin artık sözlünle :)
hehe çok heyecanlandım yaw adına.
aklıma heyecanlarım geldi..

herşey çok güzel geçsin canımmmm

evet biz gelin abla bile olduk eskidik.
baksana 6 ay olmak üzere..

çabuk mu geçiyor ayşe ya biz beklediğimiz için geçmiyor bir türlü. Aşkıma tembihledim unutma makineyi diye unutursada evde var zaten:) pazartesi ekleyeceğim albümüme:) inşallah güzel geçer canım senin istemen sırasıyla nasıl oldu

amin canımmm
bekliyoruz resimleri

canım bizim dünürler şehir dışında olduğu için perşembe istendim söz verildi. (bizde söz nişan ayrı olmaz)
cumartesi de nişanım oldu..
oyy çok güzel heyecanlardı..

buketim haklısında nasip
biraz birbirimize evliliğe doyalım bakarız seneye falan.
inşallah Allah isteyen herkese verir.

amin canım bende istediğimde olacağını bilsem 2-3 sene beklemek isterim ama çevremde o kadar çok isteyen var ki korkuyorum dediğin gibi Allah isteyen ve bakabilecek olan herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…