2011 gelin adayları buyrun sohbete

amin canım bende istediğimde olacağını bilsem 2-3 sene beklemek isterim ama çevremde o kadar çok isteyen var ki korkuyorum dediğin gibi Allah isteyen ve bakabilecek olan herkese versin

Bizde öyle diyoruz 1-2 sene evliliğin tadını çıkarıp sonra çocuk..
İlla ilaç kullanıcaz diye bir kural yok...

öyle kızlar
buketim sen daha gençsin kaçlıydın ki?

ya didoş vardı ne yaptı acabaaaa

slm kızlarrrr

bugün nikah şekerlerimizi aldık.evimin banyosunu da eklim size.tabi 2 hafta önceki fotosu.tavanları falan yapıldı şu an.bugün banyo takımlarımı da aldım.eklicem çeyiz sayfama.

Eklentiler

• $Resim 053.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $Resim 054.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $Resim 052.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 22
kızlarrr geçirdik misafirlerimizi herşey çok güzeldi ben artık sözlü bir kızım aysuncum nikah şekerlerine bayıldım evininde son halini görmeyi nasip etsin Allah huzurla oturun yuvanızda canım

kızlar gelinliğimin sondan bir önceki hali ve ayakkabımmm

Eklentiler

• $Fotoğraf0088.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoğraf0084.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $Fotoğraf0087.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 34
meltem bitmesi gerekio:)ona göre konuştuk ayarladık herşeyi.krediyi de erken çektik.bu ay bitecek inş.ilk giren biz olacağız sanırım.biraz aksilikler olacak ama napalım.doğalgaz korkutuo beni.o açılmayabilir hemen.artık 2 gün idare edip balayından sonra bi çare bulucaz.bizimkiler ordudaki eve giderler buraya geliriz bizde napalım

kızlarrr geçirdik misafirlerimizi herşey çok güzeldi ben artık sözlü bir kızım aysuncum nikah şekerlerine bayıldım evininde son halini görmeyi nasip etsin Allah huzurla oturun yuvanızda canım

aa yeni gördüm yazını arkada kalmış.hayırlı uğurlu olsun cnm.resim beklioruzzz

geldim kızlar ama fotoğrafları onlar çekti bana atsınlar hemen paylaşacağım sizlei Aysın gelinliğine bayıldım çok güzel

Son düzenleme:
geldim kızlar ama fotoğrafları onlar çekti bana atsınlar hemen paylaşacağım sizlei Aysın gelinliğine bayıldım çok güzel

sağol cnmcım.ben çok araştırmadım gelinliği vallahi.ilk konuştuğum yerle anlaştık.kadın stilistti.çok güzel fikirler verdi.sadece geçen prova beğenmediğim bir yerini değiştirttim.onun dışında çok içime sindi.2.000 tl verdim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…