2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aslıcımm iyi gecelerrr kızlarrr iyi gecelerrr

Buketimm hayırlıı olsunnn burdaki saç rengin de bal köpügü galiba bu da güselll stresten elini sıkmışsın ahh ahhh öyle durumda elini kolunu nereye koyacagını bilemezsin

2 hafta yokumm yurt dısına çıkıcam iş için hepinizz kendinize iyi bakın Allahâ emanet olun akşamları okurum ama kimseciklerde olmaz...

bende çıkıyorum.gece gece moralim bozuldu kayınvalideme.gideyim de yatayım en iyisi.

bukocum resim istiyoruz daha fazla.sabah bakarız artık

iyi gecelerrrrr

Mutlu pazarlar kızlar..
Bir yoğunluktur ki aldı başını gidiiyor... düğünün memlekette olması evimizin izmirde olması falan derken 10 parçayım resmen
3 gündür memleketteydim ordaki işlerimizi hallettik halılarımı,perdelerimi,avizeleerimide aldım çok şükür... fırınımızıda dayım aldı ufak tefek eksikler dışında bişi kalmadı... sizdende ayrı kaldım çok alışmışım valla özledim resmen... ama geçmişi okuyamadım malesef... ( birazdan da çıkıcaz temizlik malzemelerimizi alıcaz.. boya badana bitti yarın temizlik var çrşb beyaz eşyalar prşb de mobilyalar gelicek Allah'ın izni ile çok heyecanlıyım kızlar..Evim döşenince fotolarını sizlerle paylaşırım...
Bu arada Buketçim fotolarına baktım çok güzel olmuşsunuz ve çok yakışıyorsunuz maşalllaaahh .. Allah tamamına erdirsin canım... :)))
hepinizi çok seviyorum fırsat bldukça kaçıcam sizin yanınıza

günaydın kızlar
güzel bir hafta olsun hepimiz için

buketcim cumartesi elektrikler gitti yazamadım
ama şimdi güzel temenilerimi aklımdayken yapayım :)))

allah tamamına erdirsin şimdiden evlilik yolunda ilk adım ilk heyecan umarım herşey gönlünce olur bundan sonraki hayatınızda

günaydın kızlar,
hepinize çok güzel bir hafta diliyorum

Buket'cim, Albüme baktım cok güzel görünüyorsunuz
allah hayırlısı ile tamamına erdirsin ve mutluluğunuzu daim etsin

bu hafta Aylinimizin düğünü var
benim de 19 günüm kaldı

teşekkür ederim kızlar deniz o kadar plan yaptık seninle ama olaylar öyle gelişiyor ki insanın planları elinde patlıyor:) Mesela kapıda öpmem içeride öperim dedim ama herkes kapıda beni öpmek isteyince kendimi geri çekemdim sonra dayısının eşini anneme beni göstererek gelininiz mi dedi az daha yengem 2. ye gelin oluyordu

Son düzenleme:
olsun bir öp iki öp bunlar güzel şeyler inan kendim aklıma geliyorum koskoca bir sene geçmiş hala o içimdeki heyecan gitmemiş aklıma geldikçe ayy diyorum hepsinin yeri çok farklı keyfini çıkar keşke diyebilmeye yer vermemeye çalış canım... bir ere oluyor çünkü

kızlar evim çok şeker oldu dün serdik çeyizimizi bütün yakın ark vardı 15 kişiydik eğlendik oynadık göbekleri attık kayınvalidem döktürmüş yedik içtik harıka bir gündü kızlara anahtarlık dağıttım herkes çok beğendi çok yorucu bir gündü kafam o kadar rahatki anlatamam

hayırlı olsun denizcim eviniz fotoğraf çekmişsindir umarım bizim için:)

denizcim günaydın, haftaya da aynı heyecanları ben yaşayacağım inşallah
bizim için evinin fotolarını çektin mi

hayırlı olsun denizcim eviniz fotoğraf çekmişsindir umarım bizim için:)

çektim canım da yanımda değil makina zaten kahve fincanlarım bir kaç eksik unutmuşuz evde yine götüreceğim bir kaç bişey olucak alırım onuda .

tv ünitesinin raf kısmı var yanlarında dantel hoş olmuyor örtü örtmedim tv örtülmez dediler boşta bir acayp geldi gözüme fikriniz varmı ne olur

denizimmm herşeyin yolunda gitmesi ne güzel az kaldı canım düğünede evinin son halini ve çeyizlerini bekliyoruz bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…