- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.461
olsun şekerimmm sana yetişmem zorrr
hadi kıslar ben kaçar gözlerim açılmıyor uyucamda öpüldünüzz
aslıcım sende buralardasın tatlımmm senide öptümmm
haydi görüşürüzzzzzz byyy
Buketcim bu arada gözümden kaçmayan bişeyi söylemek istiyorum, damat bey sürekli gülmüş, "seni sonunda aldım" bakışı gibi geldi bana :))
bukommmmmmm hayırlı olsun bebişimm harika görünüyorsunuz çok yakışmışsınızzz
teşekkür ederim canım benim darısı hepimizin düğün fotolarının başına olsun inşallah
olsun bir öp iki öp bunlar güzel şeyler inan kendim aklıma geliyorum koskoca bir sene geçmiş hala o içimdeki heyecan gitmemiş aklıma geldikçe ayy diyorum hepsinin yeri çok farklı keyfini çıkar keşke diyebilmeye yer vermemeye çalış canım... bir ere oluyor çünkü
kızlar evim çok şeker oldu dün serdik çeyizimizi bütün yakın ark vardı 15 kişiydik eğlendik oynadık göbekleri attık kayınvalidem döktürmüş yedik içtik harıka bir gündü kızlara anahtarlık dağıttım herkes çok beğendi çok yorucu bir gündü kafam o kadar rahatki anlatamam
olsun bir öp iki öp bunlar güzel şeyler inan kendim aklıma geliyorum koskoca bir sene geçmiş hala o içimdeki heyecan gitmemiş aklıma geldikçe ayy diyorum hepsinin yeri çok farklı keyfini çıkar keşke diyebilmeye yer vermemeye çalış canım... bir ere oluyor çünkü
kızlar evim çok şeker oldu dün serdik çeyizimizi bütün yakın ark vardı 15 kişiydik eğlendik oynadık göbekleri attık kayınvalidem döktürmüş yedik içtik harıka bir gündü kızlara anahtarlık dağıttım herkes çok beğendi çok yorucu bir gündü kafam o kadar rahatki anlatamam
hayırlı olsun denizcim eviniz fotoğraf çekmişsindir umarım bizim için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?