- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.501
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize buketçiğimmmmmmmmmmmmmmmmmm sana bir başka günaydın diliyorum nasılsın canım benimmmm valla aklım hep sendeydi hafta sonu nasıl geçti ne yaptın rabbim tamamını erdirsin inş. canım benim en kötü gününüz böyle olsun çok mutlu olun inş. ayyy çok heyecanlandım gene yawww öpüyorum sizi çokkk güzelll gelinlerrrr
kızlar günaydın herkese iyi haftalar haftasonu yazdklarınızı okudum
denizcim çeyizin gtmiş herşeyin yolnda olmasna çk sewndm canm hayırlısyla tamamına da ersn inşallah
eda sennde üzernden byük bi yük kalkmştr hayırlı olsn cnm perdelerini merak ediyorum :) bde ne kadara patladı sze evn perdleri
veee son olarak taze sözlümüz bukettt canım bnm hayırlı olsn gzel geçmesne senn adına çk sevndm fotoğraflara baktm maşallah çk gzelsn çk yakışıosnz zatenesrann dediğinede katılıyorum damat bey her fotoğrafta çk gzel gülmş Allah hepimizi hep güldrsn inşallah
kızlar günaydın
nasılsınız
buket resimlerine baktım canım çok hoş görünüyosun
sonunda sende muradına eriyosun
benimde çok az kaldı yaaa 3 gün sonra kına gecem
kızlar günaydın
nasılsınız
günaydın aylinciğimmm iyiyiz seni sormuyorum çok heyecanlısındır kesinnn zaten son 3
günaydın kızlar.
aylinnn sen öyle diyince elim ayağım titredi birden. tadını çıkar canım bu heyecanların. nasıl gelip geçtiğini anlamıyorsun.
teşekkür ederim tatlım bak teklifim hala geçerli sıranı alabilirim sen bu teklifi bir düşün istersen
valla sanırım heyecanlıyım kızlar
bi an önce gelsin istiyorum
yaşamak istiyorum artık o anları
hahaha
avucunu yala canım
hayatta vermem
biz bekledik aylarca hatta ben yıllarca sende bekle
buketttttt hayırlı olsunn
çok yakışmışsınız canım. çok efendi sözlün var duruşundan bile belli. rabbim tamamına erdirsin.
kıslarrr günaydın nasılsınızz bakalım
deniz canım hayırlı olsun evinn
kısss buket sana bişi demiyom
kıslarr bugün sizden dua istiyorum ablam için :S
kıslarrr günaydın nasılsınızz bakalım
deniz canım hayırlı olsun evinn
kısss buket sana bişi demiyom
kıslarr bugün sizden dua istiyorum ablam için :S
buketttttt hayırlı olsunn
çok yakışmışsınız canım. çok efendi sözlün var duruşundan bile belli. rabbim tamamına erdirsin.
nişanlım hafta sonları hep çalıştıgından bende hafta sonları evde oldugumdan hiç onunla bişey yapamıyoduk..taki düne kadar..gündüzden akşamın 11ine kadar beraberdik..bakırköydeydik sahile indik çau içtik..çok güzeldi inanılmaz özlemişim dısarı çıkıp gezmeyi onunla..eve dönerkende güngörenden gectik aşkım kübra buralarda oturuyo işte dedim..kkdakimi diyo
saOLcanım benim allah razı olsun hepinizden çok şükür iyim şimdi süslendimmm gezmeye gidecem karşıya kadıköye gidiyorum yine bilmedigim yerler bakalım bulabilecemmigünaydın elçinciğimmm iyiyiz canım benim sen nasılsın tabiiki ederiz aşk olsunn rabbim ablanın yar ve yardımcısı olsun inş. canım benimmm
niye demiyorsun kız bak yeni yeni fotolar koydum sen 1 tanesini görmüştün galiba:)
çok şükür hallettiniz canım..damatlıgı senmi aldın adaş..nerden ve ne kadara aldınız??
kızlar günaydın
nasılsınız
kızlar günaydın herkese iyi haftalar haftasonu yazdklarınızı okudum
denizcim çeyizin gtmiş herşeyin yolnda olmasna çk sewndm canm hayırlısyla tamamına da ersn inşallah
eda sennde üzernden byük bi yük kalkmştr hayırlı olsn cnm perdelerini merak ediyorum :) bde ne kadara patladı sze evn perdleri
veee son olarak taze sözlümüz bukettt canım bnm hayırlı olsn gzel geçmesne senn adına çk sevndm fotoğraflara baktm maşallah çk gzelsn çk yakışıosnz zatenesrann dediğinede katılıyorum damat bey her fotoğrafta çk gzel gülmş Allah hepimizi hep güldrsn inşallah
saOLcanım benim allah razı olsun hepinizden çok şükür iyim şimdi süslendimmm gezmeye gidecem karşıya kadıköye gidiyorum yine bilmedigim yerler bakalım bulabilecemmi
hehe cnaım yaa maşş. ne diyebi,lirim ki sana baktım onlarada ben çok yakışmışınız sözlün babasına çok benziyooo sende boyu konusunda babaya çekmişsin
eda sen enrde otuyordun caımm
bana soruyosan esenler canım
damat'tan aldık canım damatlığı, papyon, kuşak, siyah manşet düğmeli gömlek, mendil ve de smoking 500 TL di canım benim.
annem verdi parasını, bi de nişanlım nişanda giydiği ayakkabıları giymek istedi düğünde cünkü onları sadece bir kere giydi düğün için alsam da ona benzer alırım boşuna masraf olmasın dedi
biz de günlük giyebileceği ayakkabı aldık
aylin evet senin adına biz heyecanlanıyoruz valla
sen balayına gidiyordun değil mi?
nereye gideceksiniz?
canım salon perdesi 1100 tuttu 800e düşürdü
yatak odası 650 tuttu 400e düşürdü
oturma odası da 100 tuttu
toplamda nişanlım 900 bende 400 vereceği
güneşlikleri de hediye ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?