2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol fıstığım sen sıranı savdın bana gelmişti sıra bende savdım sıramı başka bekleyende kalmadı zaten Amin canım teşekkür ederim güzel duaların için

Sağol canım bende nasıl mutluyum anlatamam dün bandırmadan tebrik etmek için aradılar sözlünle mi geziyorsun dedi kuzeim ay nasıl hoşuma gitti sabahta aşkım günaydın sözlüm diye mesaj atmış o anda dünyanın en mutlu insanı bendim

Son düzenleme:
günaydın kızlar.

kızlar günaydın
nasılsınız
buket resimlerine baktım canım çok hoş görünüyosun
sonunda sende muradına eriyosun
benimde çok az kaldı yaaa 3 gün sonra kına gecem

aylinnn sen öyle diyince elim ayağım titredi birden. tadını çıkar canım bu heyecanların. nasıl gelip geçtiğini anlamıyorsun.

günaydın aylinciğimmm iyiyiz seni sormuyorum çok heyecanlısındır kesinnn zaten son 3

günaydın kızlar.

aylinnn sen öyle diyince elim ayağım titredi birden. tadını çıkar canım bu heyecanların. nasıl gelip geçtiğini anlamıyorsun.

valla sanırım heyecanlıyım kızlar
bi an önce gelsin istiyorum
yaşamak istiyorum artık o anları

teşekkür ederim tatlım bak teklifim hala geçerli sıranı alabilirim sen bu teklifi bir düşün istersen

hahaha
avucunu yala canım
hayatta vermem
biz bekledik aylarca hatta ben yıllarca sende bekle

kıslarrr günaydın nasılsınızz bakalım
deniz canım hayırlı olsun evinn
kısss buket sana bişi demiyom

kıslarr bugün sizden dua istiyorum ablam için :S

valla sanırım heyecanlıyım kızlar
bi an önce gelsin istiyorum
yaşamak istiyorum artık o anları

hahaha
avucunu yala canım
hayatta vermem
biz bekledik aylarca hatta ben yıllarca sende bekle

o zaman emrahtan bana gelsin boynu bükükler boynu bükükler

buketttttt hayırlı olsunn

çok yakışmışsınız canım. çok efendi sözlün var duruşundan bile belli. rabbim tamamına erdirsin.

Sağol canım benide o efendiliği ile tavladı ya zaten:)

aylincimmm düğününün kınanın keyfini çıkarrr sana başka bişi demişyorum gönlüğnce eğlen
tamammı biredaha eline geçmez derler ya yeni gelin süzülürr sakınn oyna bol bolll

kıslarrr günaydın nasılsınızz bakalım
deniz canım hayırlı olsun evinn
kısss buket sana bişi demiyom

kıslarr bugün sizden dua istiyorum ablam için :S

günaydın elçinciğimmm iyiyiz canım benim sen nasılsın tabiiki ederiz aşk olsunn rabbim ablanın yar ve yardımcısı olsun inş. canım benimmm

buketttttt hayırlı olsunn

çok yakışmışsınız canım. çok efendi sözlün var duruşundan bile belli. rabbim tamamına erdirsin.

nişanlım hafta sonları hep çalıştıgından bende hafta sonları evde oldugumdan hiç onunla bişey yapamıyoduk..taki düne kadar..gündüzden akşamın 11ine kadar beraberdik..bakırköydeydik sahile indik çau içtik..çok güzeldi inanılmaz özlemişim dısarı çıkıp gezmeyi onunla..eve dönerkende güngörenden gectik aşkım kübra buralarda oturuyo işte dedim..kkdakimi diyo

ayhh yerim ben seniii. nasıl mutlu oldum varya canım benim. hatrılanmak güzel .

günaydın elçinciğimmm iyiyiz canım benim sen nasılsın tabiiki ederiz aşk olsunn rabbim ablanın yar ve yardımcısı olsun inş. canım benimmm
saOLcanım benim allah razı olsun hepinizden çok şükür iyim şimdi süslendimmm gezmeye gidecem karşıya kadıköye gidiyorum yine bilmedigim yerler bakalım bulabilecemmi
niye demiyorsun kız bak yeni yeni fotolar koydum sen 1 tanesini görmüştün galiba:)

hehe cnaım yaa maşş. ne diyebi,lirim ki sana baktım onlarada ben çok yakışmışınız sözlün babasına çok benziyooo sende boyu konusunda babaya çekmişsin

çok şükür hallettiniz canım..damatlıgı senmi aldın adaş..nerden ve ne kadara aldınız??

damat'tan aldık canım damatlığı, papyon, kuşak, siyah manşet düğmeli gömlek, mendil ve de smoking 500 TL di canım benim.
annem verdi parasını, bi de nişanlım nişanda giydiği ayakkabıları giymek istedi düğünde cünkü onları sadece bir kere giydi düğün için alsam da ona benzer alırım boşuna masraf olmasın dedi
biz de günlük giyebileceği ayakkabı aldık

kızlar günaydın
nasılsınız
buket resimlerine baktım canım çok hoş görünüyosun
sonunda sende muradına eriyosun
benimde çok az kaldı yaaa 3 gün sonra kına gecem

aylin evet senin adına biz heyecanlanıyoruz valla
sen balayına gidiyordun değil mi?
nereye gideceksiniz?

canım salon perdesi 1100 tuttu 800e düşürdü
yatak odası 650 tuttu 400e düşürdü
oturma odası da 100 tuttu
toplamda nişanlım 900 bende 400 vereceğim
güneşlikleri de hediye ettiler

sağol tatlım evet ikimizde baba tarafına çekmişiz iki dedede renkli gözlü inşallah çocuklarımızda dedeelre benzerde maviş maviş olurlar

çok pahalı tutmamş eda markası ne perdelernn nereden baktnz resmlerini greblcekmyz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…