2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayyy benim edoşum nişanlısıyla gezmeyemi gitmiş kıyamam ben sana canım benimm

kızlar ya yatak yapıldı şimdi koryucu alez gibi yatağa örtüldü üzerine beyaz çarşaf ablam çekmeceye havlu koymuş birde yine çarşaf koymuş bunları artık balayına mı gidersiniz evdemi geçirisniz diye sememiş bende utandım ben hallederim dedim kübra sen daha iyi bilirsin nasıl olması gerekir yada bu konu ile ilgili dört beş çarşaf üst üste saçma olur yani o kadar da değildir herhalde

çok pahalı tutmamş eda markası ne perdelernn nereden baktnz resmlerini greblcekmyz :)

perdeler gelince resimlerini koyacağım inşallah canım
yani ben öyle sakallı makallı perdeleri beğenmiyorum zaten
sonra hep böyle çiçek desenli olanlar vardı onları da beğenmiyorum
mobilyalarıma da hiç uymuyor
orta yolunu bulmaya çalıştık yoksa daha pahalı perdeler de var

canım benim yatağımada sermediler. eskiden serilirmiş kat kat bezler. ben koruyucu alez aldım birde normal çarşaf serdim. bizimkilerde dikkatli ol dediler yanına kağıt havlu al eskidendi o bezler dediler. dedikleri gibi yaptık. öle kat kat çarşafa gerek kalacak bişey değil tabi bünyeden bünyeye değişir ama bence kat kat abartı olur.

ay sinir oldum iş yerindekilere 5 sene oldu çalışıyorum dedim ki evlendikten sonra bir xumartesi çalışayım bir cumartesi çalışmayayım sanki küfer ettim adama bizde yok öylre şey benim eşimde gidiyor kendi eşi 100 tl alıyor cumartesiler avukat kıyaslıyor sürekli nişanlımda bir cumartesi çalışıyor bir cumartesi çalışmıyor iyi olacaktı olsaydı

O zaman mesai versinler canım...

sen zaten yarım gün çalışmıyor musun canım öğleden sonrasi yine sizin ben ne yapayım aşkım hiç bir cumartesi çalışmıyor ben ise hafta içiyle aynı programla dükkandayım yinede benim şansım kendi işim olması cumartesileri gelsin dükkana kahve yaparım ben ona otururuz beraber

denizcim sende evlendikten sonra başka bişey bakarsın
nasıl olsa bir sene icinde tazminatını alıp ayrılma hakkın var

evet kankacım gezmeye gittim..1 mayıs dolayısıyla izinliydi..zaman çabuk gecti..6 aydır hiçbir hafta sonu bişi yapmamıştık..

Ayy bizde geçen gün konuşurken bişey farkettik, yaklaşık 2 aydır muhabbetimiz hep ev ve eşya olmuş, ileride ne yapacağımıza dair hiç konuşmamıştık, bu günlerde bi kenara atalım ev-eşya muhabbetini diyoruz...

Canım mutfakla beraber aldığımız için tam fiyat söyleyemiyorum ama metresi 15'ti.
Biz fabrika satış mağazasından aldık, brillant değilmi?

evet cnm ben mağazadan aldım yanılmıyorsam metresini 20 gibi bişiydi ama onu bile en uygun yaptırmaya çalıştım yinede
iyi kazık yemişim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…