- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.521
nişanlım hafta sonları hep çalıştıgından bende hafta sonları evde oldugumdan hiç onunla bişey yapamıyoduk..taki düne kadar..gündüzden akşamın 11ine kadar beraberdik..bakırköydeydik sahile indik çau içtik..çok güzeldi inanılmaz özlemişim dısarı çıkıp gezmeyi onunla..eve dönerkende güngörenden gectik aşkım kübra buralarda oturuyo işte dedim..kkdakimi diyo
çok pahalı tutmamş eda markası ne perdelernn nereden baktnz resmlerini greblcekmyz :)
kızlar ya yatak yapıldı şimdi koryucu alez gibi yatağa örtüldü üzerine beyaz çarşaf ablam çekmeceye havlu koymuş birde yine çarşaf koymuş bunları artık balayına mı gidersiniz evdemi geçirisniz diye sememiş bende utandım ben hallederim dedim kübra sen daha iyi bilirsin nasıl olması gerekir yada bu konu ile ilgili dört beş çarşaf üst üste saçma olur yani o kadar da değildir herhalde
ayy çizelgende 4 hafta yazıyo sandım zuzuşşşşşşşşşşşşmeğer 4 aymış
Slm kızlaar, herkese iyi haftalar..
Aylin'im son 4 gün
benimkii kaç bebişimm son 120 gün:84:
ay sinir oldum iş yerindekilere 5 sene oldu çalışıyorum dedim ki evlendikten sonra bir xumartesi çalışayım bir cumartesi çalışmayayım sanki küfer ettim adama bizde yok öylre şey benim eşimde gidiyor kendi eşi 100 tl alıyor cumartesiler avukat kıyaslıyor sürekli nişanlımda bir cumartesi çalışıyor bir cumartesi çalışmıyor iyi olacaktı olsaydı
ay sinir oldum iş yerindekilere 5 sene oldu çalışıyorum dedim ki evlendikten sonra bir xumartesi çalışayım bir cumartesi çalışmayayım sanki küfer ettim adama bizde yok öylre şey benim eşimde gidiyor kendi eşi 100 tl alıyor cumartesiler avukat kıyaslıyor sürekli nişanlımda bir cumartesi çalışıyor bir cumartesi çalışmıyor iyi olacaktı olsaydı
ayyy benim edoşum nişanlısıyla gezmeyemi gitmiş kıyamam ben sana canım benimm
esracığım kaça almıştın perdeni
evet kankacım gezmeye gittim..1 mayıs dolayısıyla izinliydi..zaman çabuk gecti..6 aydır hiçbir hafta sonu bişi yapmamıştık..
Canım mutfakla beraber aldığımız için tam fiyat söyleyemiyorum ama metresi 15'ti.
Biz fabrika satış mağazasından aldık, brillant değilmi?
evet kankacım gezmeye gittim..1 mayıs dolayısıyla izinliydi..zaman çabuk gecti..6 aydır hiçbir hafta sonu bişi yapmamıştık..
evet cnm ben mağazadan aldım yanılmıyorsam metresini 20 gibi bişiydi ama onu bile en uygun yaptırmaya çalıştım yinede
iyi kazık yemişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?