- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.541
evet kankacım gezmeye gittim..1 mayıs dolayısıyla izinliydi..zaman çabuk gecti..6 aydır hiçbir hafta sonu bişi yapmamıştık..
Mutfak tülümün metreside 15 liraydı, toplam 350 verdik.
ikisininde genişliği 2,80 oldu...
anladım cnm. benimkilerin ikiside salon yatak odası 2 60 eni boyu aynı.
salon biraz daha pahallıydı
yatak odası perdemde epey tuttu.
sonradan yatak odası ile salonu aynı yaptırmadığıma pişman oldum.
kıyamam ben sana çok sevindim canım benimmm ya ne güzel beraber vakit geçirdiniz bende dün gelinlik provasına gittim son provamdı ama kadın 10 haziranda tekrardan gel dedi bu ne ya nasıl zayıfladın sen böyle dedi habire ölçülerin değişiyor dedi gelinliğin içine aldığım jartiyeri o gün giydim inan çok sıktı 90 beden almıştım dün giydim anaaaa bombolll 80 beden giydim iyi oldu sonra 80 ile değiştirdik son provan nurgül ama ölçülerin çok değişiyor sen 10 haziranda tekrar gel olmaz böyle dedi bende tamam dedimm
ay nurgüşüm ne güzel..ben bildigin hayvan gibi oldum..sabah yarım ekmek yersem böyle olur..acilen zayıflamam lazım benimde bu c.tesi provam.
anladım cnm. benimkilerin ikiside salon yatak odası 2 60 eni boyu aynı.
salon biraz daha pahallıydı
yatak odası perdemde epey tuttu.
sonradan yatak odası ile salonu aynı yaptırmadığıma pişman oldum.
dershanede çalışıyordu dimi kuzum
denizcim sende evlendikten sonra başka bişey bakarsın
nasıl olsa bir sene icinde tazminatını alıp ayrılma hakkın var
ay nurgüşüm ne güzel..ben bildigin hayvan gibi oldum..sabah yarım ekmek yersem böyle olur..acilen zayıflamam lazım benimde bu c.tesi provam.
Ayy bende zayıflayım diyorum ama habire yiyorum, ne yapcam bilmem yaa(
evet buketcim..dershanede..sıkıldım valla ama..
banada dün perdeci tüm odalara zebra yapma farklı odalarda farklı tür kullan değişiklik olsun dedi
Bendemi aynı yaptırsam bilemedim, sakallı tüller simli gibi oluyor pek beğenmiyorum, bu modellerde parlak ama simli gibi durmuyor en azından.
Zaten perdeciye gidince insanın kafası karışıyor :))
aynen canım ne salakça sinir oldum böyle bir tepki vermelerini düşünmemiştim açıkcaşı
3 kadar çalışıyorum 1,5 saat yol 5 de evdeyim bütün gün gitti zaten ilk zamanlar alışırım mantığı vardı rahat ederim diye gıcıklık değil mi şimdide kanuni uymaya çalıştılar yıılık iznini konuşmuştuk 19 u ile 6 haziran arası 2 hafta kullanıyorum düğün izni 3 gün dedim bir haftada yıllık iznimi kullanıyorum o diyor ki o zaman bütün yıllık iznini kullanmış oluyorsun 1-5 yıl arası 15 gün 5-10 yıl 20 gün
düğün iznini saymıyorlar yıllık iznimi bitireye çalışıyorlar aptallık ya başka birşey değil
öyle deme kız kendine aaaaaaaaaa valla döverim seniibende aç kala kala zayıfladım canım benimm yoksa bıraksam bende yerim yani var bende o potansiyellll
esroşş demekle olmuyor canım benim yemeyeceksinn
canım çalışma saatlerin ne güzelmiş
bide bana bak, ben sabah 06:30 da evden cıkıyorum akşam 19 da evde oluyorum
evlenince de en erken 18:30 da evde olurum
Allahtan benim çalıştığım şirket cok kurumsal, hakkın neyse o ne fazlası ne az'ı mantığı var
canım çalışma saatlerin ne güzelmiş
bide bana bak, ben sabah 06:30 da evden cıkıyorum akşam 19 da evde oluyorum
evlenince de en erken 18:30 da evde olurum
Allahtan benim çalıştığım şirket cok kurumsal, hakkın neyse o ne fazlası ne az'ı mantığı var
İş saati konusunda kanımca en rahat benim.
saat 9'dan önce hiç gelmiyorum, 9:30-10 gibi iş başı yaptığım oluyor.
akşamda 17:20 gibi çıkıyorum, cumartesi işim bittiği takdirde saat 10 bile olsa hiçbir kuvvet tutamaz beni burada...
şimdi kızlar düğün izni 5 gün mü 3 gün mü
kafamı iyice karıştırdılar bayanı erkeğimi var bu durumun 3 biliyorum ben
hafta içi 8,30 18,00 canım
hafta sonu 08,30 15,00
yani hafta içi nerde 3 çık ahh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?