2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet kankacım gezmeye gittim..1 mayıs dolayısıyla izinliydi..zaman çabuk gecti..6 aydır hiçbir hafta sonu bişi yapmamıştık..

kıyamam ben sana çok sevindim canım benimmm ya ne güzel beraber vakit geçirdiniz bende dün gelinlik provasına gittim son provamdı ama kadın 10 haziranda tekrardan gel dedi bu ne ya nasıl zayıfladın sen böyle dedi habire ölçülerin değişiyor dedi gelinliğin içine aldığım jartiyeri o gün giydim inan çok sıktı 90 beden almıştım dün giydim anaaaa bombolll 80 beden giydim iyi oldu sonra 80 ile değiştirdik son provan nurgül ama ölçülerin çok değişiyor sen 10 haziranda tekrar gel olmaz böyle dedi bende tamam dedimm

anladım cnm. benimkilerin ikiside salon yatak odası 2 60 eni boyu aynı.
salon biraz daha pahallıydı
yatak odası perdemde epey tuttu.
sonradan yatak odası ile salonu aynı yaptırmadığıma pişman oldum.

Bendemi aynı yaptırsam bilemedim, sakallı tüller simli gibi oluyor pek beğenmiyorum, bu modellerde parlak ama simli gibi durmuyor en azından.
Zaten perdeciye gidince insanın kafası karışıyor :))

ay nurgüşüm ne güzel..ben bildigin hayvan gibi oldum..sabah yarım ekmek yersem böyle olur..acilen zayıflamam lazım benimde bu c.tesi provam.

anladım cnm. benimkilerin ikiside salon yatak odası 2 60 eni boyu aynı.
salon biraz daha pahallıydı
yatak odası perdemde epey tuttu.
sonradan yatak odası ile salonu aynı yaptırmadığıma pişman oldum.

banada dün perdeci tüm odalara zebra yapma farklı odalarda farklı tür kullan değişiklik olsun dedi

denizcim sende evlendikten sonra başka bişey bakarsın
nasıl olsa bir sene icinde tazminatını alıp ayrılma hakkın var

aynen canım ne salakça sinir oldum böyle bir tepki vermelerini düşünmemiştim açıkcaşı
3 kadar çalışıyorum 1,5 saat yol 5 de evdeyim bütün gün gitti zaten ilk zamanlar alışırım mantığı vardı rahat ederim diye gıcıklık değil mi şimdide kanuni uymaya çalıştılar yıılık iznini konuşmuştuk 19 u ile 6 haziran arası 2 hafta kullanıyorum düğün izni 3 gün dedim bir haftada yıllık iznimi kullanıyorum o diyor ki o zaman bütün yıllık iznini kullanmış oluyorsun 1-5 yıl arası 15 gün 5-10 yıl 20 gün
düğün iznini saymıyorlar yıllık iznimi bitireye çalışıyorlar aptallık ya başka birşey değil

ay nurgüşüm ne güzel..ben bildigin hayvan gibi oldum..sabah yarım ekmek yersem böyle olur..acilen zayıflamam lazım benimde bu c.tesi provam.

öyle deme kız kendine aaaaaaaaaa valla döverim senii bende aç kala kala zayıfladım canım benimm yoksa bıraksam bende yerim yani var bende o potansiyellll

Ayy bende zayıflayım diyorum ama habire yiyorum, ne yapcam bilmem yaa (

esroşş demekle olmuyor canım benim yemeyeceksinn

evet buketcim..dershanede..sıkıldım valla ama..

ben 4 yıl çalıştığım için pazar sabahları caddeden tek araba bile geçmezken herkes yatağında fosur fosur uyurken sabahın köründe hazırlanıp çıkmak ne demek çok iyi bilirim birde öğrencilerden çok asılan olur dikkat et:)

banada dün perdeci tüm odalara zebra yapma farklı odalarda farklı tür kullan değişiklik olsun dedi

Bendemi aynı yaptırsam bilemedim, sakallı tüller simli gibi oluyor pek beğenmiyorum, bu modellerde parlak ama simli gibi durmuyor en azından.
Zaten perdeciye gidince insanın kafası karışıyor :))

benim şimdi camlarım çok büyük değill.
sonuçta her camada uyucak ölçülerde
salonumda 3 lü 1 cam var. kiracıyız sonuçta taşınıcağım evin camları daha büyük olursa
oraya ikisini salona uydurabilirim gibi geldi
ama bakıncada tek tip hoş durmazdı.
bende değişik yaptırdım
ışık yanınca çok güzel duruyor esracığım simli simli sevdim ben

canım çalışma saatlerin ne güzelmiş
bide bana bak, ben sabah 06:30 da evden cıkıyorum akşam 19 da evde oluyorum
evlenince de en erken 18:30 da evde olurum
Allahtan benim çalıştığım şirket cok kurumsal, hakkın neyse o ne fazlası ne az'ı mantığı var

öyle deme kız kendine aaaaaaaaaa valla döverim senii bende aç kala kala zayıfladım canım benimm yoksa bıraksam bende yerim yani var bende o potansiyellll

esroşş demekle olmuyor canım benim yemeyeceksinn

Haziranı bekliyorum, o zaman telaş içinde zayıflarım diye umut ediyorum, gelinlikçi kilo alma sakın diyor

İş saati konusunda kanımca en rahat benim.
saat 9'dan önce hiç gelmiyorum, 9:30-10 gibi iş başı yaptığım oluyor.
akşamda 17:20 gibi çıkıyorum, cumartesi işim bittiği takdirde saat 10 bile olsa hiçbir kuvvet tutamaz beni burada...

hafta içi 8,30 18,00 canım
hafta sonu 08,30 15,00

yani hafta içi nerde 3 çık ahh ahhh

Aynı benden bahsetmişsin canım bende aynı öyleyim.Çok sık olmasada trafik nedeniyle haftada en az iki gün şirkete gelmem 9 u geçiyor maşallah.Akşamda çıkışım 17:30 Cumartesi pazar bana tatil.

şimdi kızlar düğün izni 5 gün mü 3 gün mü
kafamı iyice karıştırdılar bayanı erkeğimi var bu durumun 3 biliyorum ben

Deniz bu konuda ben de karışığım ben de 3 gün biliyorum.
Ama dün nişanlımın ankaradan arkadaşı gelmişdi oda nişanlı haziranda düğünleri var neyse o dedi ki olur mu 3 gün benim sözleşmemde bile yazıyor kanunlara göre 5 gün düğün izni bende anlamadım

hafta içi 8,30 18,00 canım
hafta sonu 08,30 15,00

yani hafta içi nerde 3 çık ahh ahhh

hafta içi sabah 9,00 akşam 18,30 ama servise sabah 7,30 ta biniyorum
cumartesi sabah 9,00 13,00
ama neredeyse hafta içi hemen hemen her akşam mesai oluyor saat 22,00 23,00 te falan çıkıyoruz eve gitmem 00,30 oluyor en sıkıntılısı benim herhalde kızlarrr

zaten düğün stresi geliyor pöfür pöfür arada birde bunlarla uğraşmak çok sinir bozucu ince hesaplar yapıyorlar ben fuarlarda 12 saat mesaisiz duruyorum cumartesi pazar o zmaan bişey demiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…