2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar,

yarın evde temizlik var bizde son takılacak edileceklerle uğraşıyoruz
bir yandanda tartışıyoruz, şuna davetiye sen verecektin yok ben verecektim
:44:
aylincim senin adına ben heyecanlıyorum canım
çok çok güzel bir gelin olacağından eminim umarım düğünün de bir o kadar güzel geçer

aslı benim gelinlik provam da iptal oldu canım, terzilere bişiler olmuş

Herkese günaydın kızlar, yağmur, seller sular gidiyor. Burası rampa şelale gibi akıyor mübarek...
Geçenlerde benide dolandırıyorlardı, 250 kontörparanız var dedi, ücretsiz aradım detayı öğrenmek için kart bilgilerimi almak istedi, bende vermedim kapattık öyle...

yok canım yok göndermiyorum olurmu öyle şey sende neden yıkıyor ya yıkatmaya versenize tertemiz gönderiyorlar kuzum

hiç yıkatmadık ya sağdan soldan temiz yıkamıyorlar diyorlar bu yüzden tereddüt ediyor

annem komşulara demiş evimi görmeye gelecekler bir akşam .)) ay ne değişik geliyor önceden zile basıp gidiyordum şimdi kapıyı kendim açıyorum :))

Benim annem çok titizdir, ilk yıkatmaya verdiğimizde halıları tekrar yıkamıştı...
Sonrakilere versede tereddüt ediyor, temiz olsa bile beğenmiyor, yapı meselesi sanırım kendi eli değmeyince rahat edemiyor...

ayy canım yaa sağol inşallah dediğin gibi olur
inşallah düğünümde çok güzel geçer
insanın hayatında bi kez olucak bişey sonuçta
inşallah kınada da yağmur yağmaz
16 mayısda işbaşı yapıyorum
resimlerimi o zaman paylaşırım sizlerle inşallah

herşeyde bi hayır vardır diyelim edacığım. kısmet işte.

ay esracım öyle anneler annemin beli ağırıyor o yıkıyamıyor ama başımızda orayı iyi sür orası olmamış yani kanser ediyor bizi sağa sola koşturmaktan zaten takatim kalmadı birde halı felan yıkıyamam versin yıkatsın zaten düğünde millt ayakları iler girecek batacak yine yıkanacak .))

ayyy kuzu valla bende tereddüt ediyordum ama inan 1 kere verdim tertemiz geldi mis gibi kokuyor bide bembeyaz olmuş hepsi hiç zahmete girmeye değmiyor inan tuhaf gelmezmi ya kurban olayımm ne güzel heyecanlar resimleri varmıydı kız bende bakayım evine

İnşaAllah yağmaz canımcım...
Ayy ay değil, hafta değil, sadece bi kaç gün sonra tatilde olacaksın, ne heyecanlı aslında...
Gerçi ben henüz idrak edemedim 1,5 ay sonra evleneceğimi

Kızlar eviniz yerleşirken kapı eşiğini sirkeli su ile silin nazar değmezzz

İyi söyledin ben evime sirkede alayım iyi olur, annem çörek otu almış çeyizlerin yanına koymak için...

annende ben gibi esroş kız titiz hatun ne yapsın bendede temizlik hastalığı var ya ne yapacağım hiç sorma çamaşır suyundan domestostan zehirlendim hastaneye kaldırdılar 1 sene oldu illa herşeye kullanacağımmm annem yıkar bulaşıkları beğenmem tekrar yıkarım gece uykumdan uyanıp temizlik yapıp cam sildiğimi biliyorum öyle yani bendekide bende güvenmezdim 1 kere verdim mis gibi geldi vakumlamışlar bide bi açtık ambalajını serdik yere evin için mis koktu mis

böyle bişeyi bende duymuştum. kimden hatırlamıyorum ama mesela büyü yapılmış bi evide sirkeli suyla silmek iyi gelirmiş diye duymuştum. artık nekadarı doğru yalan bilmem :)

ben her temizlik yaptığımda suyun içine 1 damla dökerim sirke kızlar bu arada çeyiz sermeye gittiğiniz zaman 1 tane cam bardağı kapıdan içeriye girer girmez atın yere kırın nazar olmasın diye bizde öyle yaparlar

günaydın kızlaaaarrrrrrr

evet sirkeli suyu bende duymuştumm
hatta küçücük bi sirkeli bez yapın kapı girişindeki halının altına koyun demişlerdi:26:

Canım çektim fotoları da foto makinası aşağıdaki evde kalmış
artık aşağı yukarı ayrımı yaparım yukarı annemler aşağı biz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…