- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.941
günaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahından merhaba hepinize
merhaba canım yğmur gönderme buralara annem halıları yıkayamadı diye yedi bitirdi kendini yağmur biraz yağ sonra güneş aç :))
yok canım yok göndermiyorum olurmu öyle şey sende neden yıkıyor ya yıkatmaya versenize tertemiz gönderiyorlar kuzum
hiç yıkatmadık ya sağdan soldan temiz yıkamıyorlar diyorlar bu yüzden tereddüt ediyor
annem komşulara demiş evimi görmeye gelecekler bir akşam .)) ay ne değişik geliyor önceden zile basıp gidiyordum şimdi kapıyı kendim açıyorum :))
günaydın kızlar,
yarın evde temizlik var bizde son takılacak edileceklerle uğraşıyoruz
bir yandanda tartışıyoruz, şuna davetiye sen verecektin yok ben verecektim
:44:
aylincim senin adına ben heyecanlıyorum canım
çok çok güzel bir gelin olacağından eminim umarım düğünün de bir o kadar güzel geçer
aslı benim gelinlik provam da iptal oldu canım, terzilere bişiler olmuş
günaydın kızlar,
yarın evde temizlik var bizde son takılacak edileceklerle uğraşıyoruz
bir yandanda tartışıyoruz, şuna davetiye sen verecektin yok ben verecektim
:44:
aylincim senin adına ben heyecanlıyorum canım
çok çok güzel bir gelin olacağından eminim umarım düğünün de bir o kadar güzel geçer
aslı benim gelinlik provam da iptal oldu canım, terzilere bişiler olmuş
benim annem çok titizdir, ilk yıkatmaya verdiğimizde halıları tekrar yıkamıştı...
Sonrakilere versede tereddüt ediyor, temiz olsa bile beğenmiyor, yapı meselesi sanırım kendi eli değmeyince rahat edemiyor...
hiç yıkatmadık ya sağdan soldan temiz yıkamıyorlar diyorlar bu yüzden tereddüt ediyor
annem komşulara demiş evimi görmeye gelecekler bir akşam .)) ay ne değişik geliyor önceden zile basıp gidiyordum şimdi kapıyı kendim açıyorum :))
ayy canım yaa sağol inşallah dediğin gibi olur
inşallah düğünümde çok güzel geçer
insanın hayatında bi kez olucak bişey sonuçta
inşallah kınada da yağmur yağmaz
16 mayısda işbaşı yapıyorum
resimlerimi o zaman paylaşırım sizlerle inşallah
Kızlar eviniz yerleşirken kapı eşiğini sirkeli su ile silin nazar değmezzz
Kızlar eviniz yerleşirken kapı eşiğini sirkeli su ile silin nazar değmezzz
Benim annem çok titizdir, ilk yıkatmaya verdiğimizde halıları tekrar yıkamıştı...
Sonrakilere versede tereddüt ediyor, temiz olsa bile beğenmiyor, yapı meselesi sanırım kendi eli değmeyince rahat edemiyor...
böyle bişeyi bende duymuştum. kimden hatırlamıyorum ama mesela büyü yapılmış bi evide sirkeli suyla silmek iyi gelirmiş diye duymuştum. artık nekadarı doğru yalan bilmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?