- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #70.921
Günaydın kızlar. dün yoğunluktan giremedim pek fazla. bir iki girsemde yazamadım.
Gelinlik provasına gittim fakat prova iptal oldu. Ölçüleri ayarlıcak kadın aniden rahatsızlanmış.
Yaseminle betülcüğümün de ayaklarına sağlık :))
aylin günaydın az kaldı :)
balayına ne zman çıkacaksınız
ne demek canım :)) sana uğurlu gelmedk kadınceğiz birden rahatszlandı.. seni gelinlk içinde görmekte düğüne kaldı
evet canım az kaldı
pazar akşamı 8 de biniyoruz otobüse bakalım kısmetse
bian önce geçsin istiyorum artık çooook yoruldum
tatil yapıp dinlenmek istiyorum yaa
sizde mi gittiniz aslıyla ne güzel yaa
dün telefonda bir yakınımızı dolandırmışlar
işte emniyeten aradıklarını söylemişler kümlük fotokobini unuttuğun yada bıraktığın yer oldumu adınıza 10 tane hat açılmış ve bunu ördüt kullanmış demişler acilen hesabınızı dondurmanız lazım
nasıl dondurcam demiş bankada paranız varmı demişler var demiş 1000 tl evet tam rakam diye çekip dediği hesap numarasına yatırmış gülermisin ağlarmısın hergün mesaj geliyor inanmayın kanmayın diye gitti 1000 tl
ne demek canım :)) sana uğurlu gelmedk kadınceğiz birden rahatszlandı.. seni gelinlk içinde görmekte düğüne kaldı
evt aylincm yasemnle aslı buluşcaktı bnde sürpriz oldum
evet sakın aldanmayın kızlar bu oyunlara. ne olursa olsun hiç bir bilginizi vermeyin.
ne alakası var canım. öle deme lütfen. herşeyde bi hayır varmış. demekki bölesi hayırlıymış
düğünde daha iyi olur hoho
Günaydın kızlar ben geldim...
Aylincim son 3 gün darısı bizim başımıza inşallahhh
dün telefonda bir yakınımızı dolandırmışlar
işte emniyeten aradıklarını söylemişler kümlük fotokobini unuttuğun yada bıraktığın yer oldumu adınıza 10 tane hat açılmış ve bunu ördüt kullanmış demişler acilen hesabınızı dondurmanız lazım
nasıl dondurcam demiş bankada paranız varmı demişler var demiş 1000 tl evet tam rakam diye çekip dediği hesap numarasına yatırmış gülermisin ağlarmısın hergün mesaj geliyor inanmayın kanmayın diye gitti 1000 tl
evet canım ama inan bian önce gelsin geçsin istiyorum
o kadar yorucu ve yıpratıcı bi süreç ki
bu yorgunluktan insan heyecanının tadını çıkaramıyo inan
benim zamanıma gelince siz de görüceksiniz böyle olduğunu
insan artık herşeyi salıyo nasıl olucaksa öyle olup bitsin diyo yani
bi an önce geçirip balayına gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?