2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın kızlar. dün yoğunluktan giremedim pek fazla. bir iki girsemde yazamadım.
Gelinlik provasına gittim fakat prova iptal oldu. Ölçüleri ayarlıcak kadın aniden rahatsızlanmış.
Yaseminle betülcüğümün de ayaklarına sağlık :))

dün telefonda bir yakınımızı dolandırmışlar
işte emniyeten aradıklarını söylemişler kümlük fotokobini unuttuğun yada bıraktığın yer oldumu adınıza 10 tane hat açılmış ve bunu ördüt kullanmış demişler acilen hesabınızı dondurmanız lazım
nasıl dondurcam demiş bankada paranız varmı demişler var demiş 1000 tl evet tam rakam diye çekip dediği hesap numarasına yatırmış gülermisin ağlarmısın hergün mesaj geliyor inanmayın kanmayın diye gitti 1000 tl

ne demek canım :)) sana uğurlu gelmedk kadınceğiz birden rahatszlandı.. seni gelinlk içinde görmekte düğüne kaldı

aylin günaydın az kaldı :)
balayına ne zman çıkacaksınız

evet canım az kaldı
pazar akşamı 8 de biniyoruz otobüse bakalım kısmetse
bian önce geçsin istiyorum artık çooook yoruldum
tatil yapıp dinlenmek istiyorum yaa

ne demek canım :)) sana uğurlu gelmedk kadınceğiz birden rahatszlandı.. seni gelinlk içinde görmekte düğüne kaldı

sizde mi gittiniz aslıyla ne güzel yaa

evet sakın aldanmayın kızlar bu oyunlara. ne olursa olsun hiç bir bilginizi vermeyin.

ne alakası var canım. öle deme lütfen. herşeyde bi hayır varmış. demekki bölesi hayırlıymış
düğünde daha iyi olur hoho

Günaydın kızlar ben geldim...

Aylincim son 3 gün darısı bizim başımıza inşallahhh

evet canım ama inan bian önce gelsin geçsin istiyorum
o kadar yorucu ve yıpratıcı bi süreç ki
bu yorgunluktan insan heyecanının tadını çıkaramıyo inan
benim zamanıma gelince siz de görüceksiniz böyle olduğunu
insan artık herşeyi salıyo nasıl olucaksa öyle olup bitsin diyo yani
bi an önce geçirip balayına gitmek istiyorum

çeyiz toipinde birinin çyizlerini baba evine sermişler ismini unuttum link var baktm baktım durdum ne kadar çok çeyiz var sanki üç kzıın çeyizi :))

Banada geldi mesaj bilgilerinizi vermeyin diye.Polis yazıyor gelen kişide.
Bende okudum sildim bunuda okuyunca şok oldum.Allah korusun kızlar aman dikkat.

aynen senin mantığındanım şuan biran önce olsun bitsin o ne der bu ne der düşünmek istemiyorum beynim yoruldu artık bir hafta iki seksen uzanıp evde yatacağım pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…