2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimde geç olması işe yarar belki canım çoğu düğün haziran ve temmuzda ya belki ordan uygun ayarlarım diye umuyorum

şaşkınlık yok canım ben onu sordum zaten sonrada benim neden kafamın karıştığını söyledim bende o modeli beğeniyorum ama buzluk kapağında rafın olmaması aklımı karıştırdı

buzluk kapağında bitane boşluk var orda da 2 tane buz kalıbı var
çekmelerleri de geniş, benimkisi 2 çekmeceli üst çekmecesinde bitane tepsi gibi üst çekmece daha var,

selam kızlar eskilerden kimse var mı bilmiyorum ama
bir selam vereyim dedim
nasılsınız bakalım :) düğünler başlamış sanırım allah hepinizin gönlüne göre versin inşş

buzluk kapağında bitane boşluk var orda da 2 tane buz kalıbı var
çekmelerleri de geniş, benimkisi 2 çekmeceli üst çekmecesinde bitane tepsi gibi üst çekmece daha var,

işte bende kapağında kalıp var raf ok diye o modelleri elemiştim aam seninkine baktım çok şık duruyor yahu heran bende tepetaklağa kayabilirim

bana bu siteye ilk hoşgeldin diyenlerdeennn :)))
hoşgeldnnn evet gelinlerimizi yolluyoruz artık

ee ne var ne yok bakayım
ne durumda hazırlıklarınız :))
dedikodu var mı ? ?

Senden sonra çok gelişme var canım yaa, Buket'i bilirmisin bilmem artık sözlü :))
Yapma etme kıyma kendine dedik ama kıydı

Züleyha'da yani su periside nişanlandı, bizde çeyiz, ev eşya muhabbetiyle kafayı yiyoruz...

Unutmammm
inegölden eceee

oyy kuzum yaa

vay vay vayyy kızlar gidiyo tek tek desene
buket başını yaktın desene herşey güzel olur inş

ee normaldir bu dönemde çeyizle falan kafayı yemeniz :))
insan yalnızca çeyize odaklanıyo nişanlı olunca

kız sizin yüzünüzden nisanın sonuna attım sözü daha ne istiyorsunuz kısacık tuttum arayı söz dinledim

selam kızlar...
ayy haftaya stajın son haftası çok mutluyum ...
ama sınava az kaldı..
daha bitirmediğim bir iki dersim var..
tekrar edecem soru çözecem daha oyy...

inşaallah 2011 temmuzda alacam o diplomayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…