2011 gelin adayları buyrun sohbete

he valla esracım en sonunda kızcak sokcak duşun altına seni
baştan aşağıya dökcek su

Damat şunu yapmayı ihmal etmemeli:
Resulullah efendimiz, Hazret-i Fatıma’yı Hazret-i Ali’ye tezvic ettiklerinde buyurdu ki:
(Ya Ali! Gelini kendi evine götürdüğün zaman, çorabını ayağından çıkar. Ayağını yıka. O suyu evin bütün köşelerine saç. Böyle yapınca, Allahü teâlâ senin evinden yetmiş türlü fakirliği dışarı çıkarır. Yetmiş türlü bereketi evine dahil eder. Yetmiş rahmeti sana nazil kılar. O gelin ile ve onun bereketi evin köşelerine erişir. O gelin, delilikten ve diğer hastalıklardan emin olur.) [Menakıb]

okuyun kızlarrr

hiç sorma canım ya :) bi aksilikler oluyo ama bakalım :) her işte hayır vardır diyom bende :)
gayet iyi canım güle oynaya giyersin inşallah sende.

Elbise çok iyimiş Nurgül'cüm.
Fiyatlarda uygun geldi bana, benim gelinliği yeniden dikersem 1400 olur dedi (
Nasıl bir elbise dikecek?
Belki bende sorarım gelinlikçime...

evet tatlımmm anlattığım buydu

esracımm hocanın anlattığı buydu

hiç sorma canım ya :) bi aksilikler oluyo ama bakalım :) her işte hayır vardır diyom bende :)
gayet iyi canım güle oynaya giyersin inşallah sende.

teşekkür ederim canım benim

Elbise çok iyimiş Nurgül'cüm.
Fiyatlarda uygun geldi bana, benim gelinliği yeniden dikersem 1400 olur dedi (
Nasıl bir elbise dikecek?
Belki bende sorarım gelinlikçime...

evet canım banada uygun geldi düz sade hiç bir detayı yok aslında kapruz kollu uzun kol olacak ipek şanelden dikecek göğüs altında drape swarovski işlemeli ve köşesinde fiyonk olacak uzun o kadar işte

bz düğünden snrgece hemen yola çıkmayı düşünüyoruz ewimde gelinliğimi çıkardktan hemen snramı ayaklarımı yıkatıp serpsem etrafa

Ayy ne güzel yaa, nişanlıma okutayımda eşinin eve nasıl bereket getirdiğini görsün :))
Hemen mail atıyorum :))

esracım bende nişanlıma mail attım
cevap olarak; wuuuuu, ne güzel şeyler varmış
ama çorabını çıkarırken nolur bilmiyorum, suyu hemen dökemeyebiliriz
yazmış

bz düğünden snrgece hemen yola çıkmayı düşünüyoruz ewimde gelinliğimi çıkardktan hemen snramı ayaklarımı yıkatıp serpsem etrafa

serp serp kız hemen

yazmış

ayyy edaaaa allah iyiliğini versin emi seninnn

olur tabi betülüm yeterki inanarak yap böyle bişeyii

yazmış

vayyyyy
aman amannnn
Sapıtmayınnn

kızlar ben evimin resimlerini eklemedim dimi aaaa unuttum bak tam içi düzgün çekmemişler zaten ama elimde olan resimlerden hemen ekleyeyim size bakalım bu hafta temizliğe gidecektik benim manita kadın tutalım sen camları silme istemiyorum dedi çok düşünceli ya yavru kuşummm benimm

Daha ne olsun bacım, dün arminede öyle bir model gördüm ama arminede uçmuş yaa, bir takım elbise 400 gömlekte 90 civarı...

yazmış

Benimki görünce ne der bilmiyorum ama yıkar yaa, ayakkabılarımı bile siler kimseden çekinmeden benim paşam...

serp serp kız hemen

ayyy edaaaa allah iyiliğini versin emi seninnn

olur tabi betülüm yeterki inanarak yap böyle bişeyii

vayyyyy
aman amannnn
Sapıtmayınnn
bnde nişanlıma mail atym grnce ne dcek acaba

bn beğndm nrgül mutfak dolapları filan hoşmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…