- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.001
selam kızlar nasılsınız??
he valla esracım en sonunda kızcak sokcak duşun altına seni
baştan aşağıya dökcek su
aslı canım ya valla nedir senin bu gelinlikten geçtiğin neyse her işte bir hayır vardır kuzum benim gelinliği kiralık 1100 tl ye yapıyorlar sıfır dikiliyor bindallıyı 200 tl ye kiralıyorlar kınada giyeceğim elbiseyide 300 tl ye dikiyor o elbise bana kalacak
damat şunu yapmayı ihmal etmemeli:
Resulullah efendimiz, hazret-i fatıma’yı hazret-i ali’ye tezvic ettiklerinde buyurdu ki:
(ya ali! Gelini kendi evine götürdüğün zaman, çorabını ayağından çıkar. Ayağını yıka. O suyu evin bütün köşelerine saç. Böyle yapınca, allahü teâlâ senin evinden yetmiş türlü fakirliği dışarı çıkarır. Yetmiş türlü bereketi evine dahil eder. Yetmiş rahmeti sana nazil kılar. O gelin ile ve onun bereketi evin köşelerine erişir. O gelin, delilikten ve diğer hastalıklardan emin olur.) [menakıb]
okuyun kızlarrr
bende öyle yapayım,zaten kalacağımız ev bizim evimiz ama kayınvalidem oturuyor, belki kavanoza koyup birazda kendime alırım...
hiç sorma canım ya :) bi aksilikler oluyo ama bakalım :) her işte hayır vardır diyom bende :)
gayet iyi canım güle oynaya giyersin inşallah sende.
Elbise çok iyimiş Nurgül'cüm.
Fiyatlarda uygun geldi bana, benim gelinliği yeniden dikersem 1400 olur dedi(
Nasıl bir elbise dikecek?
Belki bende sorarım gelinlikçime...
Ayy ne güzel yaa, nişanlıma okutayımda eşinin eve nasıl bereket getirdiğini görsün :))
Hemen mail atıyorum :))
bz düğünden snrgece hemen yola çıkmayı düşünüyoruz ewimde gelinliğimi çıkardktan hemen snramı ayaklarımı yıkatıp serpsem etrafa
esracım bende nişanlıma mail attım
cevap olarak; wuuuuu, ne güzel şeyler varmış
ama çorabını çıkarırken nolur bilmiyorum, suyu hemen dökemeyebiliriz
yazmış
bz düğünden snrgece hemen yola çıkmayı düşünüyoruz ewimde gelinliğimi çıkardktan hemen snramı ayaklarımı yıkatıp serpsem etrafa
yazmış
hoşgeldin edacımmm
ilidir sabah muhabbeti :))
senden naber??
selam kuzum hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
teşekkür ederim canım benim
evet canım banada uygun geldi düz sade hiç bir detayı yok aslında kapruz kollu uzun kol olacak ipek şanelden dikecek göğüs altında drape swarovski işlemeli ve köşesinde fiyonk olacak uzun o kadar işte
yazmış
yazmış
Daha ne olsun bacım, dün arminede öyle bir model gördüm ama arminede uçmuş yaa, bir takım elbise 400 gömlekte 90 civarı...
kız esra ben nişan için aldığım takımı armineden aldım 300 tl di bi hırka aldım armineden gene 100 tl eşapbımm 80 tl bide %50 indirim vardı olmasa ne yapardık bilmem tabii geçende akrabamızın nikahı vardı oraya giderken giyeyim dedim anowwww bi giydim eteği otomatik belli kendinden düşüyor aşağıya ceket desen oda nerden baksan 3 beden falan büyük kilo alınca giyerim artık yapacak birşey yok
serp serp kız hemen
ayyy edaaaa allah iyiliğini versin emi seninnn
bnde nişanlıma mail atym grnce ne dcek acabaolur tabi betülüm yeterki inanarak yap böyle bişeyii
vayyyyy
aman amannnn
Sapıtmayınnn
Eki Görüntüle 189382
Eki Görüntüle 189383
Eki Görüntüle 189384
Eki Görüntüle 189385
Eki Görüntüle 189386
işte buda benim inşaat pisliği olan evimmm evim derken bile ne tuhaf geliyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?