2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok iyi yapmışsınız canım, güle güle oturun tekrar

saol edacığımmm

nurgül şimdi konusştum nişanlımla..kiralık daire varmı oralarda

edoşum oralarda çok yeni bina var ve inan hemen hergün sahibinden.com dan sana kiralık ev bakıyorum biliyormusun dün bakerken kızlar bile dedi sen ev tutmadınmı kız diye bende dedim arkadaşıma bakıyorum diye bi gidin o taraflara bakın bakalım kuzum

bitanem evin resimlerini görür görmez fatihi aradım..tmm sen nurgülle konus dedi..gider bakarız eve dedi..açık adresi verebilirmisin bana..biz gaziosmanpaşaya mı gidicez..neresi tam olarak..benim işimede onun işinede çok ters ama istiyorum
Allah razı olsun..bitanem evmi bakıyon benim için

Son düzenleme:

kıssss edaaaaaaaaaaaaa bizim burayamı geliyon ne oluyorrr

evet kuzum ev bakıyorum senin için hergün kız kurban olayımm ya tam olarak avrupa konutları var toki gazide oralarda var yeni yeni binalar kuzu açık adres nasıl versemki şimdi gaziosmanpaşadan gazimahallesi minübüslerine biniyorsun gazi mahallesine yakın böyle göbek var yunus balıklı yurtbay seramik var orda in birsürü yeni bina var oralarda bak onlara kuzum

nurgül se kapalımıydın yaa
sanki öyle bişey okudum
bide evinin resimlerin paylaşmışsın bence hiçte küçük değil
gayet güzel
allah güle güle oturmayı kısmet etsin
annenler gönende mi oturcak yoksa köyde mi
sende tatillerde falan geldikçe uğrarsın artık bana

biri kıl tüy meselesini sormuş
ben yarın kuaföre gidip hallidecem hepsini
balayında kılla tüyle uğraşmak istemiyorum rahat olayım birazcık

evet canım kapalıyım annemler köyde kalacaklar canım benim tabii gelirim kız samsuna gitmezsem aşk olsunnn amin canım amin çok teşekkür ederimmm

Bizde sözleştik ama bilemiyorum yani...

Eda'cım sen bana adres verecektin canım, ben dün Ümraniye'den baktım ama hiç mum falan yok...

evet canım kına taçları ve mumlar icin değil mi?
dün unuttum canım kusura bakma
kadıköy'de rexx sinemasına giderken 2inci ara sokakdan giriyorsun
binadallı vs satan bir dükkan var onun üst katı canım
(vapurdan gelişte)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…