2011 gelin adayları buyrun sohbete

ız esra ben nişan için aldığım takımı armineden aldım 300 tl di bi hırka aldım armineden gene 100 tl eşapbımm 80 tl bide %50 indirim vardı olmasa ne yapardık bilmem tabii geçende akrabamızın nikahı vardı oraya giderken giyeyim dedim anowwww bi giydim eteği otomatik belli kendinden düşüyor aşağıya ceket desen oda nerden baksan 3 beden falan büyük kilo alınca giyerim artık yapacak birşey yok [/QUOTE]

Tekbirede bakmayı düşünüyorum, bi takım almıştım hemde 160 liraydı herkes çok beğenmişti, bulursam alırım. Bu sene zaten hep aynı modeller var sinir oldum...

ev harika nurgülcüm..maşallah bayıldım..ne kdar şimdi bu evin kirası..olmazsa sana komşu gelmeyi düşnüyorum

teşekkür ederim kuzum bende çok beğendim çok kullanışlı yapmış 500 tl dedi en üst katın bi altı önden bakınca 5 katlı arkadan bakınca 7 katlı bina üstümde 1 daire var sadece 90m² kuzu 500 tl dedi 475 tl anlaştık 2 kira depozito istedi canım kombiyi taktırmak için ev sahibimde daha 21 yaşında

nurgül'cüm evinde güle güle ağız tadı ile oturmak nasip olsun canım

amin edacığımmm aminn hepimiz ağız tadıyla oturalım inş.

kirası süpermiş evde zaten sıfır
maşallah canım, 2 kişiye zaten yeter. artar bile

nerede bu ev?

kaç metrekareki nurgl bna küçük gelmedi yeter hayatım bncede sze

90m² canım bencede yeter yeter daha ne olsun ikimizde çalışacağız zaten akşamdan akşama evi kullanacağız

Evinde ağız tadıyla oturmak nasip olsun nurgülcümm
bence küçük değil yaaa daha ne olsun kız:26:

teşekkür ederim canım benimm daha güzelleri sizin olsun inş.

kirası süpermiş evde zaten sıfır
maşallah canım, 2 kişiye zaten yeter. artar bile

nerede bu ev?

evet canım sıfır daire avrupa konutları varya gazide onun karşısındaki yeni binaların olduğu yerde canım benim annem ve babam gönene gidecek ben evlendikten sonra bende kayınvalidemlere yakın olmak istedim onlarda gazi mah. oturuyor manita ordan istemedi sakat yer dedi sonra bizde caddeye ana yola yakın diye burayı bulduk

nurgülcüm evin çok güzel rabbim güle güle huzurla oturmayı nasip etsin.

çok iyi yapmışsınız canım, güle güle oturun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…