- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #7.081
Çok saol canım göğüslerimi küçülttürüyorum artık sağlık problemleri yaşıyordum hemde bıktım taşı taşı artıkk -tatlicadiarzu-
Şakaaaaa :)) Ayy Allah muhafaza yaa...
Aşkımdan ayrılma psikolojisine girmek bile çok kötüymüş, aslında bu olay bize iyi bir ders oldu...
Yani barıştık kızlaar..
Akşama kadar ne aradı, ne mail ne de msj.
Bende en sonunda dayanamadım saat 21:30 gibi aradımve meşgule aldı.
Bende konuşmak istemediğini düşünerek, msj attım.
"Senden cvp bekliyorum, ona göre konuyu anneme açıcam.
En büyük cvp, cvp vermemektir, kuralınımı uyguluyosun,
açıkça düşünceni belirt, seni bekliyorum" yazdım.
Meğer bizim kerata camideymiş :))
O nedenle meşgule almış ve cvp yazamamış.
Sonra ben kuzenime geçtim, tabi moral sıfır, annemle konuşma planları yapıyorum falan.
Bir ara yiğenim telefonumu getirdi bi baktım 2 msj.
"Tatlım camideydim, o nedenle cvp yazamadım, mailini okudum,
gerçekten haklı olduğun kanısına vardım. Annemi arayıp bayramda gelmesini söyledim.
Annemde bana nefes aldırdın, gelinimi özlemiştim dedi. Annene yanlış anlaşılma olduğunu
ve annemin bayramda geleceğini söyle" yazmış...
Tabi ben bu sefer bir zorlama olduğunu düşünerek,
"gelmesin, amacım sizi zor durumda bırakmak değil,
sadece haklı olduğumu belirtmekti" yazdım.
Oda "kesinlikle haklısın ben işin o boyutunu düşünmemiştim,
bana bir ders verdin" yazmış.
Gece yattığım sırada da bir msj aldım.
"Aşkım hakkını helal et :)) Sana haksızlık ettim.
Seni üzdüm, seni çok seviyorum bitanem" yazmış :))
Ve gece boyu msjlaştık, hala msj atıyor sabahtan beri :))
belli bişey yok canım bazen belirsizlikler canımı sıkıyor..düğün işi falan..bazende evlilikle ilgili düşünüyorum acaba nasıl olur.istediğim gibimi olur hayal kırıklıklarımı yaşarım diye sonra bazen çok ümitli oluyorum bazende vesveseye kapılıyorum.bu aralar çokmu hassasım nemafoldumben
Kızlar bu peçetelik limangoda 119 tl akannehir
[/url][/IMG]
özelliği nedir anlayamadım :))
Büyütüp inceledim ama ikeadaki peçetelikleri çok daha hoş buldum...
[/url][/IMG]
10 tl uygundur burda ikea yok nasıl ulaşabilirim ıkea ürünlerine dısarıya sipariş gönderiyolarmı
tanyacım krokete herhangi bir katkı maddesi katıyormusun, yoksa direk fırınamı atıyorsun.
Bende bir deneyim, bide hafif oluyomu?
hayir canim direk firina atiosun 200 dereceye :) ben yanina sos yapiyorum knorrun soslarindan cok güzel oluyor bide sosis miis
patates kroket marketlerde derindondurucularda satiliyor.
firina atiyorsun cok lezzetli bence.
selam kızlar,iyi ramazanlar
ailem verirse inşallah 2011 gelini olurum ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
günaydın kızlar
hayırdır bu sabah kimseler yok ohaoldumsmile
günaydın kızlar nasılsınız bende yarından itibaren 2 gün izindeyim:)) misafirlerim olacak
topiğin güzel gelinleri günaydın
AMMANYA+, DENİZKOYDUMADIMI+, Ece+, elcintih+, nnisanyagmuruu+, Pandomim+, papatyam2011
çalışmaya başlıcam bi bakıyım dedim. oruç, uykusuzluk fena etkiledi kızlar.
kolay gelsin herkese
Gunaydinnnn!! kizlar ammanya ve sonbaharinda soyledigi gibi bu aralar bende uzgunum yaa. kendi kendime biseyleri dert ediyorum. Stressliyim sanki hic birsey dogru gitmicekmis gibi hissediyorum. Evet biz bayanlar gercekten herseyin cobuk hallosmasini istiyoruz sonbaharcim ama olmuyor. Benim derdim sozlumun ailesinle.. Mart basinda dugunumuz var daha dogru duzgun bir hazirlik, hic birsey yok onlarda. Kayinvaldemle ayri sehirlerde oldugumuz icin haftada bir konusurz telefonla, dugun hakkinda kelime bile etmez.. Cok nadirdir sorar gelinlik modelini kararlastirdimmi diye.. Askimda bana guluyor, dert ettigin seye bak.. butun gelinler kaynana karisiyor diye uzuluyor sense seninki karismiyor hicbirseye diye uzuluyorsun diye.. Ufff ne biliyim yaaaa. Sanki hic birsey dogru istedigim gibi olmicakmis gibi hissediyorumm bu aralar..
benimde canım sıkkın bugünlerde ya nişanlımdan 1 yaş büyük abisi var onunda düğünü ekimdeymiş millet 6 içinde tanışıp muratlarına eriyorlar bizde böyle yıllarca sürünüyoruz, bi adaletsizlik var amakayınvalidemde şimdi onların telaşında mobilya almaya filan gideceğiz şunu alacağız bunu alacağız bu hazırlıkları ilk ben hakediyordum ama nasip değilmiş
canım marttaysa düğünün 7 ay var ne çok ne az hep en az 6 ay önceden düğün salonunu gelinliği falan halledin derler. sonuçta düğün yaklaştıkça o kadar çok eksik açık çıkacakki hesapta olmayan bir sürü şey. kaynananın karışmamasına gelince herşeyi nişanlınmı yapacako nların katkısıda olcakmı?hı olmayacaksa boşver kaynananı hiç karıştırma nişanlınında dediği gibi kmse hoşlanmaz bu durmdan. tabi gönül isterki sorulsun konuşulsun düşünülsün ama olmayıncada yapacak bişe yok. yavaştan nişanlınla gelinlik salon falan bakmaya başalyın bence.cümbür cemaate gerek yok ikiniz.madem yanaşmıyorlar belkide bi bildikleri vardır..Gunaydinnnn!! kizlar ammanya ve sonbaharinda soyledigi gibi bu aralar bende uzgunum yaa. kendi kendime biseyleri dert ediyorum. Stressliyim sanki hic birsey dogru gitmicekmis gibi hissediyorum. Evet biz bayanlar gercekten herseyin cobuk hallosmasini istiyoruz sonbaharcim ama olmuyor. Benim derdim sozlumun ailesinle.. Mart basinda dugunumuz var daha dogru duzgun bir hazirlik, hic birsey yok onlarda. Kayinvaldemle ayri sehirlerde oldugumuz icin haftada bir konusurz telefonla, dugun hakkinda kelime bile etmez.. Cok nadirdir sorar gelinlik modelini kararlastirdimmi diye.. Askimda bana guluyor, dert ettigin seye bak.. butun gelinler kaynana karisiyor diye uzuluyor sense seninki karismiyor hicbirseye diye uzuluyorsun diye.. Ufff ne biliyim yaaaa. Sanki hic birsey dogru istedigim gibi olmicakmis gibi hissediyorumm bu aralar..
günaydın kızlar nasılsınız bende yarından itibaren 2 gün izindeyim:)) misafirlerim olacak
DENİZKOYDUMADIMI+, Ece+, elcintih+, nnisanyagmuruu+, papatyam2011+, shewall+
Günaydınlar kızlar... Çok uykusuzum çok bıraksalar uyucam...
günaydın kızlar
keyifler nası bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?