2011 gelin adayları buyrun sohbete

Çok saol canım göğüslerimi küçülttürüyorum artık sağlık problemleri yaşıyordum hemde bıktım taşı taşı artıkk -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun canım.

cimcimeciğim cnm çok sevindim.
ohh.. insan arada tartışınca daha da çok anlıyor kıymetini ya.
ama umuyrm hiçbirimiz yaşamayız böyle tatsızlıklar. hep güzel olur herşey.

Bende internetten ve Speedynin yardımlarıyla Arçelik lal serisini araştırıyorum.
Çok güzel duruyor ya.

bunlar çok güzelay hiç böle takım almadım hepsi ayrı bi yerden ama böyle güzel duruyor

ammanya aynı şeyler bana da oluyor
off sanki nişanlımı bazen sık boğaz ediomuşum gibi geliyor
onu suçu neyse ben kendime hakim olamıyrm.
biz bayanlar bazı şeyler çabuk hallolsun istiyrz
artık bi tarihimiz belli olsunda rahatlıyalım yaa
o zaman bütün belirsizlikler sıkıntılar çıkar aklımızdan güzel telaşelere düşücez hepimiz.
benim derdim hayal kırıklıklarına nişanlım açısından uğamak değilde
ailesi tarafından üzülmek. sanırım bundan korkurym biraz
tek isteğim uzak olmakk

Kızlar bu peçetelik limangoda 119 tl akannehir

[/url][/IMG]

hiçbi söz bulamıyrm diyecek.

özelliği nedir anlayamadım :))
Büyütüp inceledim ama ikeadaki peçetelikleri çok daha hoş buldum...

[/url][/IMG]

10 tl uygundur burda ikea yok nasıl ulaşabilirim ıkea ürünlerine dısarıya sipariş gönderiyolarmı

ben aldım kızlar bundan
9 küsürdü fiyatı yanlış söylemim. nettende alabilirsiniz sanırım.
kullanışlı bişeye benzio ama o topu çok oynak bişiy çıkıp duruo

patates kroket marketlerde derindondurucularda satiliyor.
firina atiyorsun cok lezzetli bence.

vallahi leziz görünüyor deneyecegim.galeta ununamı batırılıyor birde?

selam kızlar,iyi ramazanlar

hayırlı ramazanlar h.geldin canım

ailem verirse inşallah 2011 gelini olurum ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

hadi bakalım hayırlısı
günaydın kızlar
hayırdır bu sabah kimseler yok ohaoldumsmile

ben burdayım canım geçmişe bakıyodumopuyorumnanaktan günaydın kızlar

Gunaydinnnn!! kizlar ammanya ve sonbaharinda soyledigi gibi bu aralar bende uzgunum yaa. kendi kendime biseyleri dert ediyorum. Stressliyim sanki hic birsey dogru gitmicekmis gibi hissediyorum. Evet biz bayanlar gercekten herseyin cobuk hallosmasini istiyoruz sonbaharcim ama olmuyor. Benim derdim sozlumun ailesinle.. Mart basinda dugunumuz var daha dogru duzgun bir hazirlik, hic birsey yok onlarda. Kayinvaldemle ayri sehirlerde oldugumuz icin haftada bir konusurz telefonla, dugun hakkinda kelime bile etmez.. Cok nadirdir sorar gelinlik modelini kararlastirdimmi diye.. Askimda bana guluyor, dert ettigin seye bak.. butun gelinler kaynana karisiyor diye uzuluyor sense seninki karismiyor hicbirseye diye uzuluyorsun diye.. Ufff ne biliyim yaaaa. Sanki hic birsey dogru istedigim gibi olmicakmis gibi hissediyorumm bu aralar..

topiğin güzel gelinleri günaydın

AMMANYA+, DENİZKOYDUMADIMI+, Ece+, elcintih+, nnisanyagmuruu+, Pandomim+, papatyam2011
çalışmaya başlıcam bi bakıyım dedim. oruç, uykusuzluk fena etkiledi kızlar.
kolay gelsin herkese

benimde canım sıkkın bugünlerde ya nişanlımdan 1 yaş büyük abisi var onunda düğünü 2 ay sonraymış. millet 6 ay içinde tanışıp muratlarına eriyorlar bizde böyle yıllarca sürünüyoruz, bi adaletsizlik var ama kayınvalidemde şimdi onların telaşında mobilya almaya filan gideceğiz şunu alacağız bunu alacağız bu hazırlıkları ilk ben hakediyordum ama nasip değilmiş

Son düzenleme:

gunaydin yavrucummm :1hug: evet yaaa oruc fena etkiliyor hepimizi ama 1 haftayi geride biraktikkk.

papatyam canını sıkma.
herşey güzel olucak şu ramazan bayramından sonra sizin hazırlıklarda hızlanır.
sırasıyla yavaş yavaş hollolur.

Ne de olsa abi diyemi düşünüyolar CADIARZU

canım marttaysa düğünün 7 ay var ne çok ne az hep en az 6 ay önceden düğün salonunu gelinliği falan halledin derler. sonuçta düğün yaklaştıkça o kadar çok eksik açık çıkacakki hesapta olmayan bir sürü şey. kaynananın karışmamasına gelince herşeyi nişanlınmı yapacako nların katkısıda olcakmı?hı olmayacaksa boşver kaynananı hiç karıştırma nişanlınında dediği gibi kmse hoşlanmaz bu durmdan. tabi gönül isterki sorulsun konuşulsun düşünülsün ama olmayıncada yapacak bişe yok. yavaştan nişanlınla gelinlik salon falan bakmaya başalyın bence.cümbür cemaate gerek yok ikiniz.madem yanaşmıyorlar belkide bi bildikleri vardır..

günaydın kızlar nasılsınız bende yarından itibaren 2 gün izindeyim:)) misafirlerim olacak

günaydın canım ii azmış bari..özletmeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…