2011 gelin adayları buyrun sohbete

ehh işte iyi olmaya çalışıyorum
ama dün gece bi haber aldım moralim bozuldu
eski iş arkadaşımın annesi ölmüş çok üzüldüm :sinifsinif: mafoldumben

benim kuzenlere bir gün bir şaka yaptım 2 aya kadar evleniyorum diye.kıyafet bakmadık diye nerdeyse aglayacaklardı.:roflol: sonra düşününce dank etti 2 ayda yetiştiremezsin hiç bir hazırlıgın yok dediler..sanki gelinliği onlar giyecekben en geç ekimde net tarihimi açıklıcam size inşallah..

demi tatlim.. bende yapamazdim.. olsun biz bekleye duralim napalimmm mirmirmirmir kizzzz sizin dugune kadar eltin artik dogurur bilemmm :ecrin_bebek:

oooo dünden programlı doğurmaya kızı görünce anladım aşırı bir evlenme isteği vardı gözlerindesempatiksalakcinni doğursun ne yapalım bizde çıtırlığımızı koruruzsositososito gerçi aramızda 6 yaş var ama kaydirigubbakcemile3 yanında durunca taş gibi oldım

vay bıcırıklar vay görüyomusun az degiller kaydirigubbakcemile3
günaydın ecemm nbr fıstıkım

ACAYIPPP derecede fark ediyor.. kizlarrr balayinizdan en az 5-6 ay once yaptirin balayi rezervasyonunuzu.. biz gecen ay yaptirdik 6 geceligine iste 1000 e geldi.

biz zaten ortalama 6 ay falan nişanlı kalcaz
nasıl yaptırcazki 6 ay önceden
ben daha nereye gitmek istediğimi bile bilmiyorum :1no2:
üstelik gidebilirmiyiz onu bile bilmiyorum mafoldumben

heheh citir kalalim anacim.. daha 5-6 sene cocuk dusunmuyorummm ama baslayincada arka arkaya 4 tane doguracamm :roflol: :roflol: askimm simdiden dua ediyor Allahim bize guc kuvvet ver ben nasil bakacam onlara diye hahahahaha. Ne yapiyim ben kalabalik aileleri seviyorum.. ama 5-6 sene daha citirligimi korumam lazimmm.

ammanya sıcaktan insan daha çok bunalıyo dimi birde oruçlu oldu mu hiç geçmiyo sanki vakit :S bugün saat 4 te çıkmak eve gidip uyumak istiyorum umarım çıkabilirm

iyim pamıkım sen napıyosun nasıl gidiyo nişanlılık

ayy hiç istememişimdir bi eltim olsun
sanki anlaşamam gibime geliyo
allahtan olmıycak hihoyyyt

evet EN ONEMLISI balayimis zaten benimkisi oyle diyor.. diger islere gelince yavas yavas halleder herseyi ama balayina gelince takla atarak yaptirdi rezervasyonunu gicikkkk! :roflol:

sanırım bende öyle büyük hevesle yaptırıırm çünkü çok ihtiyacım olacak güzel bi tatile opuyorumnanaktan nereye yaptırdınız peki canım belli mi? yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…