- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #7.121
günaydın canım iyi şükür sen
hım anladım canım onun gerginliğini yaşamışsın biran o zaman.tamam desene bi gelinlik bakıcaksın.aa ne güzel hem tatlı dilli hemde hiçbişeye muhalefet olmayan yorum yapmyan bir kaynana:lepi:biz gelinlere gerçekten yaranılmıyor şaka şaka..ama karışmaması karışmasından iyiydir emin ol..balayına nereye gidiyorsunuz bu arada:jeyyar:
öyle çok fazla uykum varki sanki gözlerime birisi oturdu
pandomim bende hala esniyorum ögleden sonra işgüç olmazsa içeri odada uzanmayı düsünyrm
ammanya inş dedigin gibi olur bugün senin için
hazırlık işlerine gelince bizim ortada daha bi çöp bile yok delikafadulden
uzakta oldukları içinde anca kısa dogru belli olur hersey
ben daha gelinlik modellerine bile dogru düzgün bakmamısken nisanlımın kuzenleri dügünde ne giycez diye simdiden düsünmeye baslamıslar
benmi cok rahatım onlarmı aceleci anlamadım kaydirigubbakcemile3
hım ii canım erken rezervasyında bayagı bir fark ediyormu?
bir adaletsizlik var ama anlamış değilim daisycim akannehir ya da vakti zamanımız gelmemiş demekki.hayırlısıboshayallersmile
demi tatlim.. bende yapamazdim.. olsun biz bekleye duralim napalimmm mirmirmirmir kizzzz sizin dugune kadar eltin artik dogurur bilemmm :ecrin_bebek:
onlar hep oyle oluyor zaten tatlim.. hehehe bende daha gelinlik modellerine falan hic bakmadim ama bizim ailenin butun kucuk kizlari ne giyceklerini simdiden biliyorlar.. hatta kuzenimin kizlar ablaaa bak soyle bi beyaz elbise diktircez kendimize diye benimle kafa bile buluyolar... bende beyaz giyindee bak noluyoo diyorumm delikafadulden
ACAYIPPP derecede fark ediyor.. kizlarrr balayinizdan en az 5-6 ay once yaptirin balayi rezervasyonunuzu.. biz gecen ay yaptirdik 6 geceligine iste 1000 e geldi.
ehh işte iyi olmaya çalışıyorum
ama dün gece bi haber aldım moralim bozuldu
eski iş arkadaşımın annesi ölmüş çok üzüldüm :sinifsinif: mafoldumben
oooo dünden programlı doğurmayakızı görünce anladım aşırı bir evlenme isteği vardı gözlerindesempatiksalakcinni doğursun ne yapalım bizde çıtırlığımızı koruruzsositososito gerçi aramızda 6 yaş var ama kaydirigubbakcemile3 yanında durunca taş gibi oldım
ACAYIPPP derecede fark ediyor.. kizlarrr balayinizdan en az 5-6 ay once yaptirin balayi rezervasyonunuzu.. biz gecen ay yaptirdik 6 geceligine iste 1000 e geldi.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
oooo dünden programlı doğurmayakızı görünce anladım aşırı bir evlenme isteği vardı gözlerindesempatiksalakcinni doğursun ne yapalım bizde çıtırlığımızı koruruzsositososito gerçi aramızda 6 yaş var ama kaydirigubbakcemile3 yanında durunca taş gibi oldım
gün tamamen netleşsin ilk işim bu olacak. zaten daha 9 ay var erken :hulya:
vay bıcırıklar vay görüyomusun az degiller kaydirigubbakcemile3
günaydın ecemm nbr fıstıkım
ayy hiç istememişimdir bi eltim olsun
sanki anlaşamam gibime geliyo
allahtan olmıycak hihoyyyt
ayy hiç istememişimdir bi eltim olsun
sanki anlaşamam gibime geliyo
allahtan olmıycak hihoyyyt
evet EN ONEMLISI balayimis zaten benimkisi oyle diyor.. diger islere gelince yavas yavas halleder herseyi ama balayina gelince takla atarak yaptirdi rezervasyonunu gicikkkk! :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?