2011 gelin adayları buyrun sohbete

sagol canım kolay gelsin ugra arada topiğe.

abisiyse önceliği ona vermişlerdir canım hayırlısı olsun tecrübe olur sana ne güzel işte sanslısın aslında.:jeyyar:

günaydın kızlar
keyifler nası bugün

günaydın pamugum iyiyim bugün ben..umarım dünkü gibi bir gün olmaz dün çok sıkıldım

DENİZKOYDUMADIMI+, Ece+, elcintih+, nnisanyagmuruu+, papatyam2011+, shewall+

Günaydınlar kızlar... Çok uykusuzum çok bıraksalar uyucam...

ben yokum amamafoldumben günaydın pandomimcim

Galiba geçmişi okuyamıycamm
Off ne kadan çok konuşmuşsunuz yawww :)
Herkese günaydınn.. En azından günaydın diyip gidiyim dedim..
Beni özleyin anacığıımmm baaayyy

yok tatlim onlarda yardim ediyorlar... dugun salonumuz tutuldu.. hatta biz askimla balayimiz icin rezervasyonumuzu bile ayirttik ama.. ne biliyim iste.. bende fazla karismasini istemiyorum ama en azindan biraz hevesli davransa iyi olur.. aslinda cok iyi birisidir ve beni cok sever her konustugumuzda birtanemm seni cok ozledim falan diye baslar konusmayaa ama.. ne biliyim.. bide gecen ay kucuk ogullarina nisan yapmaya kalkistilar.. ortada hic birsey yokken sirf kiz arkadasinin babasi rahat rahat gorusmelerine izin vermiyor diye nisan yapalim diye kalkistilar onunda biraz etkisi var.. kalkistilar sonra ben biraz uzulunce kizin ailesine su an buyuk oglumuzun dugunu bizim icin oncelikli falan demisler.. onlarda beklemeyi kabul etmisler.. amann ne biliyimmm.

seni iyi anliyorum yaaaa. bizden ufakliklarda ellerinde olsalar bizden once evlenicekler vallahhh askimin ailesindede..

günaydın kıslar
nasılsınız bakalım bugün
günaydın canım iyi şükür sen

hım anladım canım onun gerginliğini yaşamışsın biran o zaman.tamam desene bi gelinlik bakıcaksın.aa ne güzel hem tatlı dilli hemde hiçbişeye muhalefet olmayan yorum yapmyan bir kaynana:lepi:biz gelinlere gerçekten yaranılmıyor şaka şaka..ama karışmaması karışmasından iyiydir emin ol..balayına nereye gidiyorsunuz bu arada:jeyyar:

öyle papatyacım ya millet vakit kaybetmiyor çok sabırsızlar hoppp 6 ay içinde yeni gördüğün biriyle evlen ben yapamazdım:) cesaret işi geröekten

demi tatlim.. bende yapamazdim.. olsun biz bekleye duralim napalimmm mirmirmirmir kizzzz sizin dugune kadar eltin artik dogurur bilemmm :ecrin_bebek:

ammanya iyim canım sen nasılsın

sorma ya patronların ikiside yok yoğunum bu ara :S birde oruç hiç halim yok geliyorum okuyup gidiyorum

BELAMI ARIYORUM BEN GALIBAA!! :roflol: askimda oyle diyor zaten.. sapittin herhalde herkez kaynanam karisiyor herseye diye isyan eder sen karismiyor diye isyan ediyon diyor.. hahaha.. Lara Antalya, otel Rixos Lares e gidiyoruz tatlimm. 6 geceligineee!

pandomim bende hala esniyorum ögleden sonra işgüç olmazsa içeri odada uzanmayı düsünyrm
ammanya inş dedigin gibi olur bugün senin için
hazırlık işlerine gelince bizim ortada daha bi çöp bile yok delikafadulden
uzakta oldukları içinde anca kısa dogru belli olur hersey
ben daha gelinlik modellerine bile dogru düzgün bakmamısken nisanlımın kuzenleri dügünde ne giycez diye simdiden düsünmeye baslamıslar
benmi cok rahatım onlarmı aceleci anlamadım
kaydirigubbakcemile3

onlar hep oyle oluyor zaten tatlim.. hehehe bende daha gelinlik modellerine falan hic bakmadim ama bizim ailenin butun kucuk kizlari ne giyceklerini simdiden biliyorlar.. hatta kuzenimin kizlar ablaaa bak soyle bi beyaz elbise diktircez kendimize diye benimle kafa bile buluyolar... bende beyaz giyindee bak noluyoo diyorumm delikafadulden

ammanya iyim canım sen nasılsın

sorma ya patronların ikiside yok yoğunum bu ara :S birde oruç hiç halim yok geliyorum okuyup gidiyorum

dün sıkıntıdan patlayacaktım benim için sıkıcı bir gündü. bugün iyiyim şükür. anladım canım allah kolaylık versinnopuyorumnanaktan

hım ii canım erken rezervasyında bayagı bir fark ediyormu?

bir adaletsizlik var ama anlamış değilim daisycim akannehir ya da vakti zamanımız gelmemiş demekki.hayırlısıboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…