- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #7.101
sagol canım kolay gelsin ugra arada topiğe.topiğin güzel gelinleri günaydın
AMMANYA+, DENİZKOYDUMADIMI+, Ece+, elcintih+, nnisanyagmuruu+, Pandomim+, papatyam2011
çalışmaya başlıcam bi bakıyım dedim. oruç, uykusuzluk fena etkiledi kızlar.
kolay gelsin herkese
abisiyse önceliği ona vermişlerdir canım hayırlısı olsun tecrübe olur sana ne güzel işte sanslısın aslında.:jeyyar:benimde canım sıkkın bugünlerde ya nişanlımdan 1 yaş büyük abisi var onunda düğünü 2 ay sonraymış. millet 6 ay içinde tanışıp muratlarına eriyorlar bizde böyle yıllarca sürünüyoruz, bi adaletsizlik var amakayınvalidemde şimdi onların telaşında mobilya almaya filan gideceğiz şunu alacağız bunu alacağız bu hazırlıkları ilk ben hakediyordum ama nasip değilmiş
günaydın kızlar
keyifler nası bugün
DENİZKOYDUMADIMI+, Ece+, elcintih+, nnisanyagmuruu+, papatyam2011+, shewall+
Günaydınlar kızlar... Çok uykusuzum çok bıraksalar uyucam...
canım marttaysa düğünün 7 ay var ne çok ne az hep en az 6 ay önceden düğün salonunu gelinliği falan halledin derler. sonuçta düğün yaklaştıkça o kadar çok eksik açık çıkacakki hesapta olmayan bir sürü şey. kaynananın karışmamasına gelince herşeyi nişanlınmı yapacako nların katkısıda olcakmı?hı olmayacaksa boşver kaynananı hiç karıştırma nişanlınında dediği gibi kmse hoşlanmaz bu durmdan. tabi gönül isterki sorulsun konuşulsun düşünülsün ama olmayıncada yapacak bişe yok. yavaştan nişanlınla gelinlik salon falan bakmaya başalyın bence.cümbür cemaate gerek yok ikiniz.madem yanaşmıyorlar belkide bi bildikleri vardır..
benimde canım sıkkın bugünlerde ya nişanlımdan 1 yaş büyük abisi var onunda düğünü 2 ay sonraymış. millet 6 ay içinde tanışıp muratlarına eriyorlar bizde böyle yıllarca sürünüyoruz, bi adaletsizlik var amakayınvalidemde şimdi onların telaşında mobilya almaya filan gideceğiz şunu alacağız bunu alacağız bu hazırlıkları ilk ben hakediyordum ama nasip değilmiş
daisycim iyi diyelim iyi olsun, hoşgeldin:))
günaydın canım iyi şükür sengünaydın kıslar
nasılsınız bakalım bugün
yok tatlim onlarda yardim ediyorlar... dugun salonumuz tutuldu.. hatta biz askimla balayimiz icin rezervasyonumuzu bile ayirttik ama.. ne biliyim iste.. bende fazla karismasini istemiyorum ama en azindan biraz hevesli davransa iyi olur.. aslinda cok iyi birisidir ve beni cok sever her konustugumuzda birtanemm seni cok ozledim falan diye baslar konusmayaa ama.. ne biliyim.. bide gecen ay kucuk ogullarina nisan yapmaya kalkistilar.. ortada hic birsey yokken sirf kiz arkadasinin babasi rahat rahat gorusmelerine izin vermiyor diye nisan yapalim diye kalkistilar onunda biraz etkisi var.. kalkistilar sonra ben biraz uzulunce kizin ailesine su an buyuk oglumuzun dugunu bizim icin oncelikli falan demisler.. onlarda beklemeyi kabul etmisler.. amann ne biliyimmm.
Galiba geçmişi okuyamıycamm
Off ne kadan çok konuşmuşsunuz yawww :)
Herkese günaydınn.. En azından günaydın diyip gidiyim dedim..
Beni özleyin anacığıımmm baaayyy
günaydın kızlar
öyle papatyacım ya millet vakit kaybetmiyor çok sabırsızlar hoppp 6 ay içinde yeni gördüğün biriyle evlen ben yapamazdım:) cesaret işi geröekten
hım anladım canım onun gerginliğini yaşamışsın biran o zaman.tamam desene bi gelinlik bakıcaksın.aa ne güzel hem tatlı dilli hemde hiçbişeye muhalefet olmayan yorum yapmyan bir kaynana:lepi:biz gelinlere gerçekten yaranılmıyor şaka şaka..ama karışmaması karışmasından iyiydir emin ol..balayına nereye gidiyorsunuz bu arada:jeyyar:
pandomim bende hala esniyorum ögleden sonra işgüç olmazsa içeri odada uzanmayı düsünyrm
ammanya inş dedigin gibi olur bugün senin için
hazırlık işlerine gelince bizim ortada daha bi çöp bile yok delikafadulden
uzakta oldukları içinde anca kısa dogru belli olur hersey
ben daha gelinlik modellerine bile dogru düzgün bakmamısken nisanlımın kuzenleri dügünde ne giycez diye simdiden düsünmeye baslamıslar
benmi cok rahatım onlarmı aceleci anlamadım kaydirigubbakcemile3
ammanya iyim canım sen nasılsın
sorma ya patronların ikiside yok yoğunum bu ara :S birde oruç hiç halim yok geliyorum okuyup gidiyorum
BELAMI ARIYORUM BEN GALIBAA!! :roflol: askimda oyle diyor zaten.. sapittin herhalde herkez kaynanam karisiyor herseye diye isyan eder sen karismiyor diye isyan ediyon diyor.. hahaha.. Lara Antalya, otel Rixos Lares e gidiyoruz tatlimm. 6 geceligineee!
hoşbuldum canım
şu sürünme konusunda sana katılıyorum
millet hemen tanışıp 6 ay içinde evleniyo
biz yıllardır bekliyoruz
naıl iş anlamadım
ama sıkma canını napıcaksın kısmet böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?