2011 gelin adayları buyrun sohbete

biz altın alırız ve diğerlerine bohçayı düğünden sonra yaparım zaten eltim yok toplam 1500 alsam takım felan alınacak yeter mi sizce kızlar

Yeter kampanyalardan falan yararlanıp takıma 500 versen diğerlerinede 1000 lira yeter kanımca...

Kızlaar nişanlım odaları hangi renge boyayım diye soruyor.
2 renk alacakmış bende kararsız kaldım şimdi, hemen karar ver diyor...

biz altın alırız ve diğerlerine bohçayı düğünden sonra yaparım zaten eltim yok toplam 1500 alsam takım felan alınacak yeter mi sizce kızlar

buketçiğim yeni gördüm yazdıklarınızı alişveriş telaşı başlamışşş ayy kıyamam ya çok heyecanlı şeyler bunlar canım ama o para biraz yetmeyecek gibi gözüküyor canım benim ben sana diyim biraz daha para ayırman lazım gibii kuzum

yeterli olur buket
ben alyansa 700 vermiştim
takımına 350, pijama (yazlık& kışlık) 100 dü galiba
eşofman, gömlek, kravat, pantolon, kemer, traş seti vs de 500 falan tutar
gerçi belki bursada fiyatlar daha uygundur burası

Bu soruyu çok beğendim aynı dert bende de var.bizim zamanımız var gerçi ama karar veremiyoruz.
kumbejini seviyorum ama her evde var artık nerdeyse...
marshall ın damla sakızlı kahvesi hoşuma gidiyor bu aralar ( oturma odam krem-kahve, yemek odam ahşap olduğundan renkli bakamıyorum ben )

offff offff ben en iyisi 2000 alayım babamdan artarsa geri veririm sağolun kızlarrr

o zaman bende hemen yazayım canım benim bak altında zamlandı 650 tl alyansa verdik 400 tl takımına verdik 200 tl ayakkabısı 50 tl terliğe traş takımına 150 tl verdik pijama takımını 200 tl
kemer cüzdan seti 150 tl çamaşırları hatırlamıyorum canım hiç seccade havlu falan onları ben kendim yaptım zaten daha ben annesine babasına ve kaynıma yaptım bohça saati unuttum 325 tl de saati valla ii hesap yap kuzum

Kübraa sen evlisin bilirsin, hangi renkleri hangi odaya kullanayım?
Bilen varsa yardımcı olsun yaa, kum beji ve fil dişi geçiyo aklımdan, başka hangi renk güzel durur bilemiyorum...

Bilen varsa yardımcı olsun yaa, kum beji ve fil dişi geçiyo aklımdan, başka hangi renk güzel durur bilemiyorum...

canım benim bütün ev kum beji oldu .tadilat uzun sürdü bizim ne mobilya alacağımız belli değildi o yüzden riske girmedik heryer aynı renk oldu. ama şimdi oturma odamı daha griye yakın bir renk yaptırmak isterdim. mobilyan belliyse vanilya çiçeği rengi de çok güzel. birde muhteşem yüzyılda reklam aralarında güzel renkler gösteriyor onlarada bakabilrsin. çok koyu renkler tercih etme ama

Eşyalarım kahve ve krem tonlarda vanilya çiçeğine bi bakayım. Koyu renk istemiyorum zaten.
Griye yakın bir renk eşyalara uymayacaktır...
Bide boyanın içine sim atıyorlarmış attırsammı acaba?

esroşşş anammm en zor iş bence hemen fikrimi söyleyeyim ben öyle ayrı ayrı renk sevmiyorum her oda aynı renk olsun yada şöyle yapabilirsin bence bütün her yeri kum beji yaptır yatak odasını pudra pembesi yaptır canım tabii benim fikrimmm ama istersen her yeri kumbeji yaptır sonra duvar kağıdı falan yapıp renk katarsın bence canım

esracm bnde geçen haftasonu baktım boyalara daha zamanmz var ama kafamda renkler belli az çk kum beji istydu nişanlm bnde o tonlara yakın 2 renk beğendm bambu ve keten bnlardan bri olucak herhalde

kübrann dediği vanlya çiçeğide gzel bnm odam vanlya çiçeği şu anda

saattemi alacağız yahu ben doğum gününde 550 tl bayılarak saat almıştım zaten 6 ay geçti üzerinden gene mi alacağım:S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…