- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.201
biz altın alırız ve diğerlerine bohçayı düğünden sonra yaparım zaten eltim yoktoplam 1500 alsam takım felan alınacak yeter mi sizce kızlar
biz altın alırız ve diğerlerine bohçayı düğünden sonra yaparım zaten eltim yoktoplam 1500 alsam takım felan alınacak yeter mi sizce kızlar
Yeter kampanyalardan falan yararlanıp takıma 500 versen diğerlerinede 1000 lira yeter kanımca...
Kızlaar nişanlım odaları hangi renge boyayım diye soruyor.
2 renk alacakmış bende kararsız kaldım şimdi, hemen karar ver diyor...
Yeter kampanyalardan falan yararlanıp takıma 500 versen diğerlerinede 1000 lira yeter kanımca...
takim elbise damatliktan haric mi ?
alyansada 750 versem geriye birşey kalmıyor kız:S
buketçiğim yeni gördüm yazdıklarınızı alişveriş telaşı başlamışşş ayy kıyamam ya çok heyecanlı şeyler bunlar canım ama o para biraz yetmeyecek gibi gözüküyor canım benim ben sana diyim biraz daha para ayırman lazım gibii kuzum
yeterli olur buket
ben alyansa 700 vermiştim
takımına 350, pijama (yazlık& kışlık) 100 dü galiba
eşofman, gömlek, kravat, pantolon, kemer, traş seti vs de 500 falan tutar
gerçi belki bursada fiyatlar daha uygundur burası
Kübraa sen evlisin bilirsin, hangi renkleri hangi odaya kullanayım?
Bilen varsa yardımcı olsun yaa, kum beji ve fil dişi geçiyo aklımdan, başka hangi renk güzel durur bilemiyorum...
canım benim bütün ev kum beji oldu .tadilat uzun sürdü bizim ne mobilya alacağımız belli değildi o yüzden riske girmedik heryer aynı renk oldu. ama şimdi oturma odamı daha griye yakın bir renk yaptırmak isterdim. mobilyan belliyse vanilya çiçeği rengi de çok güzel. birde muhteşem yüzyılda reklam aralarında güzel renkler gösteriyor onlarada bakabilrsin. çok koyu renkler tercih etme ama
Bilen varsa yardımcı olsun yaa, kum beji ve fil dişi geçiyo aklımdan, başka hangi renk güzel durur bilemiyorum...
o zaman bende hemen yazayım canım benim bak altında zamlandı 650 tl alyansa verdik 400 tl takımına verdik 200 tl ayakkabısı 50 tl terliğe traş takımına 150 tl verdik pijama takımını 200 tl
kemer cüzdan seti 150 tl çamaşırları hatırlamıyorum canım hiç seccade havlu falan onları ben kendim yaptım zaten daha ben annesine babasına ve kaynıma yaptım bohça saati unuttum 325 tl de saati valla ii hesap yap kuzum
saattemi alacağız yahu ben doğum gününde 550 tl bayılarak saat almıştım zaten 6 ay geçti üzerinden gene mi alacağım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?