- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.161
Canım bence bir kozmetik mağazasına git, zaten onlar hangi markanın nesi iyiyse getiriyorlar...
Benim yaptığım bohça daha pahalı tuttu bee
Böyle düşünme bence, ikinizinde elinden ne geliyorsa ondan alın, o bana almadı bende almam mantığı pek doğru değil...
özet geçiyorum hazır almayayım bende esra gibi ayrı alayım kutuya boşver sonra ne yapacağız onutraş köpüğü jilet traş sonrası losyon duş jeli roll-on ve parfüm alsam yeter dimi kızlar
Bizde koymuştuk onları, daha doğrusu damat bohçası diyince adam ne varsa koydu :))
Ona kalsa dudak nemlendiricisi bile koyuyordu :))
Bizde koymuştuk onları, daha doğrusu damat bohçası diyince adam ne varsa koydu :))
Ona kalsa dudak nemlendiricisi bile koyuyordu :))
buket bzde nişan alışwerşnde hazr setlerden almadk bn makyaj setimn kutusunu beğendm nişanlmda tıraş seti için kendne şık bi kutu beğendi sonra bi kozmetk mağazasna gttik o kendi bhçasına istedklerini aldı bnde kendi kullanacağım makjaj ürünlerini ws nişanlm tıraş kolonyası köpüğü jileti losyonu parfümü roll on krem ws almştı yanlş hatrlmıosam snradan onları aldğmz kutuya yerleştrdm ben içinede tırnak makasını filan koymştm
tamam canım hemen not alıyorum bunları çok mantıklı da kutuyu nerde satıyorlar erkek için
peki bu tras seti alinmasa olmuyor mu ?
Bizde teyzem el koydu duruma onu da al bunu da... Bi de koca şampuan aldırdı kutuya zor sığdırmıştım hepsini
benim kocamın zaten traş makinesi vardı sordum var diyince sadece parfüm aldım. geri kalan dişfırçası falan şampuan bence gerksiz.biraz para tuzağı yapacaksanız bile kendiniz yapın.kutunuzuda gidin kendinişz alın.
ben kemer cüzdan ve kredi kartlık almak için araştırıken bunları kutuya koyalım set olsun dediğimde ayrıca kutu için 50 tl istediler. gittim kendim aldım kutusunu.set yaptım
Banada bohçada şampuan saç kremi gelmişti.
Kolonya bile geldi :))
benim kocamın zaten traş makinesi vardı sordum var diyince sadece parfüm aldım. geri kalan dişfırçası falan şampuan bence gerksiz.biraz para tuzağı yapacaksanız bile kendiniz yapın.kutunuzuda gidin kendinişz alın.
ben kemer cüzdan ve kredi kartlık almak için araştırıken bunları kutuya koyalım set olsun dediğimde ayrıca kutu için 50 tl istediler. gittim kendim aldım kutusunu.set yaptım
Bana gelmedi yaa :2: bak yine hatırladım... ben nişanlımla gitmiştim makyaj malzemelerimi almaya makyaj malzemesi krem falan aldım diğerlerini tamamlarlar nasılsa dedim ama yokkkkgeçti gitti ama bohçam çok özenli değildi üzülmüştüm o zaman...
Kocam yazan parmaklarını yesinler senin :86:
kizlar nisanlima sordum simdi enistene siz tras seti almismiydiniz diye. dedi almistik ama icinde hep sacma sapan gereksiz seyler var diyor tras kopugu fircasi falan, bana alma istemiyom dedi
yazarken öyle garip geliyorkielim hep nişanlıma gidiyor
ahh ahh ben bedavaya gittim düğün alışverişi bile yapmadık doğru düzgün
zaten bohça hazırlamamıştı kimse bana :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?