2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım bence bir kozmetik mağazasına git, zaten onlar hangi markanın nesi iyiyse getiriyorlar...
Benim yaptığım bohça daha pahalı tuttu be
e

aynen cosmo home veya herhangi bir hipermarket işini görür buket
kullandığı ürünler varsa zaten onların aynısını alırsın ama özellikle kullandığı bir marka yoksa senin hoşuna gidenleri alırsın. ben öyle yaptım

Böyle düşünme bence, ikinizinde elinden ne geliyorsa ondan alın, o bana almadı bende almam mantığı pek doğru değil...

ben aslinda ondan degilde maddiyat yonunden biraz cekindim. Benim aile durumum onunkinden daha iyi evlenince ben zaten ona herseyini alirim ama simdi bohcada giderse oda bana karsi birseyler yapmak isticek diye cekiniyorum acikcasi.

özet geçiyorum hazır almayayım bende esra gibi ayrı alayım kutuya boşver sonra ne yapacağız onu traş köpüğü jilet traş sonrası losyon duş jeli roll-on ve parfüm alsam yeter dimi kızlar

buket bzde nişan alışwerşnde hazr setlerden almadk bn makyaj setimn kutusunu beğendm nişanlmda tıraş seti için kendne şık bi kutu beğendi sonra bi kozmetk mağazasna gttik o kendi bhçasına istedklerini aldı bnde kendi kullanacağım makjaj ürünlerini ws nişanlm tıraş kolonyası köpüğü jileti losyonu parfümü roll on krem ws almştı yanlş hatrlmıosam snradan onları aldğmz kutuya yerleştrdm ben içinede tırnak makasını filan koymştm

tamam canım hemen not alıyorum bunları çok mantıklı da kutuyu nerde satıyorlar erkek için

tamam canım hemen not alıyorum bunları çok mantıklı da kutuyu nerde satıyorlar erkek için

bz mahmutpaşadan almştk alışwerş sırasnda bnm makyaj kutumla nişanlmn tıraş seti kutusunu bursada bu tarz bohça alışwerşlernn yapıldığı yerler vardr bulablrsn bnce buket

peki bu tras seti alinmasa olmuyor mu ?

benim kocamın zaten traş makinesi vardı sordum var diyince sadece parfüm aldım. geri kalan dişfırçası falan şampuan bence gerksiz.biraz para tuzağı yapacaksanız bile kendiniz yapın.kutunuzuda gidin kendinişz alın.

ben kemer cüzdan ve kredi kartlık almak için araştırıken bunları kutuya koyalım set olsun dediğimde ayrıca kutu için 50 tl istediler. gittim kendim aldım kutusunu.set yaptım

Kocam yazan parmaklarını yesinler senin :86:

Banada bohçada şampuan saç kremi gelmişti.
Kolonya bile geldi :))

Bana gelmedi yaa :2: bak yine hatırladım... ben nişanlımla gitmiştim makyaj malzemelerimi almaya makyaj malzemesi krem falan aldım diğerlerini tamamlarlar nasılsa dedim ama yokkkk geçti gitti ama bohçam çok özenli değildi üzülmüştüm o zaman...

belki bende senin gibi yaparim parfum falan olur

Benimde bohça çok özensiz hazırlanmıştı o nedenle hiçbişey düzgün görünmedi, o zamanlar çok kızıyordum ama tekrar inceleyince maşaAllah dedim kayınvalideme. A'dan Z'ye herşeyi koymuş, içinde iyiside var kötüsüde, ama şuan görenler şaşırıyor...

Kübra'cım sana fesleğenli erişte buldum...

http://www.kadinlarkulubu.com/mezeler-ordovrler/440802-domatesli-feslegenli-eriste.html

kizlar nisanlima sordum simdi enistene siz tras seti almismiydiniz diye. dedi almistik ama icinde hep sacma sapan gereksiz seyler var diyor tras kopugu fircasi falan, bana alma istemiyom dedi

nisalim ben istemiyorum diye almaz sonra benim cilt bakim urunlerimi kullanmaya kalkar hain canavar, ben evlenince ona birsuru alirim istedigi kadar kullansin

yazarken öyle garip geliyorki elim hep nişanlıma gidiyor

Nişanlım eşim kelimesine alıştırdı beni, ama kocam lafı garip geliyo şimdilik...

ahh ahh ben bedavaya gittim düğün alışverişi bile yapmadık doğru düzgün
zaten bohça hazırlamamıştı kimse bana :97:

Aman canım, huzurunuz varsa gerisi boş, ben nişan zamanı ne üzülmüştüm, millet gitti, gelinimiz bohçalara bakıyor, ne biçim bohça hiç özen yok falan dedi o kadar ağırıma gittiki oturup ağlamıştım. Öyle durumlarda insanların lafı o kadar batıyorki... Şimdi düşünüyorumda boşuna üzülmüşüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…