2011 gelin adayları buyrun sohbete

öyle tabi bendeüzüldüm ama şimdi gereksiz buluyorum. hatta kaynanam bana bohça hazırlamadığı halde görümcemede onada eltimede öyle bir bohça hazırladık ki ağızları açık kaldı. hatalarını anlamışlardır mutlaka.

Aynen bizde eltilerime görümceme falan ayrı ayrı özenli bohçalar hazırladık.
Geçen akşam hurca koyuyormuş kayınvalidem beni aradı, komşuları oradan bağırıyor herşeyiyle çok güzel bohça hazırlamışsın diye, tabi benimde hoşuma gitti. Kayınvalidem hatasını anlamıştı zaten, dayısı ve yengesi hala söyler, annen çok iyi bir dünür diye...

pijama roptübilmem ne felan almam heralde ya adidas yana niketan eşofman takımı alırım

buket bnde nişanlm gymez die düşünüodm almycaktık bnde eşofman takımı alırm diodm ama alşwerşte bi mağazaya grdk pier cardnn hem eşofmanı hemde içerisinde btane spor robdeşambr a bnzer bişi vardı hani sabahlık gbi nişanlm çk beğendi onu almştk

Allah seni 2 saattir okuyorum roptübilmem neymiş diyorum
Yok bacım, pijama takımı ve eşofman takım aldım, giymeyeceğini biliyorum gerek yok, bunlar daha çok işini görecektir...

adını söyleyemiyorum çok garip bir adı var napim aa eşofman takımı alırsam yinede pijama takımıda almama gerek var mı

Siz nişanlı değişmisiniz?
Henüz bohça falan vermediğinize göre henüz nişanlı değilsiniz sanırım.

biz biraz cahiliz bu konularda ben yurtdisindayim ve boyle bohca isi falan yapmiyoruz yani ne biliyim ona 2 takim elbise, ayakkabi, kemer ,normal gunluk kiyafet, esofman, pijama, terlik bu gibi seyler alir benim ailem. Ve normal bohcaya koymadan veririz.

Dugunden sonrada erkek tarafinin ailesinin bir coguna ceyizden oyali yazmalar, dantelden orulmus havlu, patik, islenmis seccade ne biliyim o cesit seyler gider gercekten el emegi olan seyler bohcaya koyulur herkeze ve gelin kendi verir.Bizde bohca buna deniyor

Ve bizim durumumuz daha iyi oldugu icin onlardan benim ailem evi ve butun evin mobilyasini alicak.

affrin kız anlamışsın ne demeye çalıştığımı nasıl yazıldığını bile bilmiyorum sorarım bende o zaman isterse ve beğenirse alırız

siz beni batıracaksınız dagide kaprili takımlar vardı onlara bakarız o zaman. Şimdi alyansta dahiltüm bu ıvır zıvır için ben babamdan ne kadar alsam yeter

Biz nişanlımın alyansını gümüş aldık, sözde almıştık nişanda aldırmadı gerek yok dedi.
Alyansa 70 lira vermiştim.
Bohçaya çok para gitti be canım ama 800 civarı tutmuştu sanırım, tabi kayınvalidem 2 eltim, görümcem ve dayı dahil...

biz altın alırız ve diğerlerine bohçayı düğünden sonra yaparım zaten eltim yok toplam 1500 alsam takım felan alınacak yeter mi sizce kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…