- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
- 123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.181
Nişanlım eşim kelimesine alıştırdı beni, ama kocam lafı garip geliyo şimdilik...
Aman canım, huzurunuz varsa gerisi boş, ben nişan zamanı ne üzülmüştüm, millet gitti, gelinimiz bohçalara bakıyor, ne biçim bohça hiç özen yok falan dedi o kadar ağırıma gittiki oturup ağlamıştım. Öyle durumlarda insanların lafı o kadar batıyorki... Şimdi düşünüyorumda boşuna üzülmüşüm...
kizlar cizgili pijama almayi unutmayin eski turk filmlerindeki memurlar gibi parka mangala giderken cizgili pijamayi giysinler
öyle tabi bendeüzüldüm ama şimdi gereksiz buluyorum. hatta kaynanam bana bohça hazırlamadığı halde görümcemede onada eltimede öyle bir bohça hazırladık ki ağızları açık kaldı. hatalarını anlamışlardır mutlaka.
kizlar cizgili pijama almayi unutmayin eski turk filmlerindeki memurlar gibi parka mangala giderken cizgili pijamayi giysinler
pijama roptübilmem ne felan almam heralde ya adidas yana nicktan eşofman takımı alırım
Öle deme kız, bizim sevgililerimize ne giyse yakışır.
Paşama çuvalı bile yakıştırırım ben :))
Tabi her şeyin en iyisini hakettikleride gerçek, o nedenle iyilerinden alırız :))
pijama roptübilmem ne felan almam heralde ya adidas yana niketan eşofman takımı alırım
pijama roptübilmem ne felan almam heralde ya adidas yana niketan eşofman takımı alırım
pijama ve roptübilmem ne den aldın mı esra
En iyisi aslında giymeyeceği şeylere boşuna para verdiriyolar...
Allah seni 2 saattir okuyorum roptübilmem neymiş diyorum
Yok bacım, pijama takımı ve eşofman takım aldım, giymeyeceğini biliyorum gerek yok, bunlar daha çok işini görecektir...
Siz nişanlı değişmisiniz?
Henüz bohça falan vermediğinize göre henüz nişanlı değilsiniz sanırım.
adını söyleyemiyorum çok garip bir adı var napimaa eşofman takımı alırsam yinede pijama takımıda almama gerek var mı
buket bnde nişanlm gymez die düşünüodm almycaktık bnde eşofman takımı alırm diodm ama alşwerşte bi mağazaya grdk pier cardnn hem eşofmanı hemde içerisinde btane spor robdeşambr a bnzer bişi vardı hani sabahlık gbi nişanlm çk beğendi onu almştk
Valla bi yazlık birde kışlık olsa iyi ama sen bilirsin.
Onlarda bana bi yazlık bir kışlık almışlardı
siz beni batıracaksınızdagide kaprili takımlar vardı onlara bakarız o zaman. Şimdi alyansta dahiltüm bu ıvır zıvır için ben babamdan ne kadar alsam yeter
Biz nişanlımın alyansını gümüş aldık, sözde almıştık nişanda aldırmadı gerek yok dedi.
Alyansa 70 lira vermiştim.
Bohçaya çok para gitti be canım ama 800 civarı tutmuştu sanırım, tabi kayınvalidem 2 eltim, görümcem ve dayı dahil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?