2011 gelin adayları buyrun sohbete

Dün nişanlım bize geldi kızlar
Bende arkadaşımın düğünü için elbise almıştım.
Elbise dizlerde kolları karpuz kol drape gül kurusu renginde

Annem elbiseye kısa giyme dedi.Bence kısa değil.
Nişanlına söyliyeyim bakalım ne dicek dedi tamam dedim söyle bakalım.
Sonra annem elbise olayını açdı giy bakayım dedi.
Giymedim tabi ama gösterdim nişanlıma.
Sonra ben kahveleri koymaya gittim baktım annemle nişanlım fiskos yapıyor.
Dedim elbise bence şık ve ben bunu giyeceğim.
Annemde nişanlın ne diyor sordun mu dedi.
Bende ne derse desin giyicem dedim.
Sonra nişanlımla göz göze geldik içim gitti kızlar.

Pişman oldum tabi istemiyor musun giymemi hayatım dedim.
İstemiyorum fıstığım dedi.Tamam giymiyorum o zaman değiştiririm dedim.
Ama ağladım ağlıcam.Nişanlımda fıstığım üzülmene dayanamam ama aklım sende kalıyor dedi.
Tamam dedim sorun yok giymicem gülümsedim.

Diceksiniz ki nilay neden bunu anlattı.Kızlar benim annem gibi annesi olan var mı merak ediyorum.
Normalde nişanlım yorum yapmaz yapsa bile karşılıklı konuşur anlaşırız.Annem ben karışmıyorum diyor ama nişanlımı yönlendiriyor.Nişanlımda beni kırmak istemiyor ama bu sefer annem sen hep nilayın sözünü mü dinliyorsun diyor.Dersiniz ki ben gelinim.İnsan mutlu olur kızım ne kadar şanslı gözünün içine bakan bir eşi var diye.Hemde herşey karşılıklıdır.Ben zaten üzecek birşey yapmam.Ama böyle olunca bende zorda kalıyorum.Annemin huyu bu ve hiç değişmicek galiba

kafaya takmıyım diyorum ama yinede stres oluyorum yavaş yavaş hazırlıklar tamamlanıyo temmuzda düğünüm ev bulamadık geriliyorum eve göre alacaklarımı alamıyorum aslında bütün alacaklarım 1 günde halledilir ama geriliyorum işte düğünde yorgun olmak istemiyorum erken hallolsun istiyorum strese ne iyi gelir

bende dün yatak odama peluş aldımm :) : yatak odam beyaz diye siyah istedim ama bulamadım hiç bi yerde beyaz almak zorunda kaldım biraz boğacak ama idare edicez..
bugünde yatak alıcam inş. gözle görülür eksiklerim halolacak...ama yatakta kararsızım ...bellonadan almayı düşünüyorumda enlerinde bi sıkıntım var çok yüksek ,onuda bazanın üstüne koyunca çok yükselecek,nasıl bişey almam gerekiyor bulamadım öçnerileriniz var mı kızlar ?

tipik anne modeli sanırım benimkide böyle.bir keresinde ablam bişey aldı kendine. annem başladı neden aldın bu sana gitmez pahalı o kadar para verdin dırdır dırdır. ablamın kaynanası da ordaydı kadın dedi bırak onlar genç giysinler iyi yapmışsın kızım hiç kafana takma. bizimki sanki kaynana oluyor kızlarına

canım benim sağol
ben artık yarasa oldum, geceleri uyuyamıyorum sürekli aklımda bişeyler var
nişanlıma trip atıyorum

edaaa şimdi sakin olma zamanı. yaşamış geçirmiş bir olarak sana tavsiye. sakın kırma kırılma çok zor zamanlar biliyorum ama geçecek ve sen şuan düşünmekten uyuyamadığın şeyleri ilerde kafana bile takmayacaksın

Evet kübroş aynen demek ki bir benimki değil.
Bazen hatırlatıyorum anne ben senin kızınım hatırlıyorsun dimi diye
Yapcak bir şey yok demek ki dengeleri sağlıcam inşallah.

Özletme kendini sıcağı sıcağına paylaş gelişmeleri merak ederiz biz Sağol canım benim Amiiiiin

nilayyun kurabiyem..hiç takılma bunlara benim annemdede var tamamen her konuda suclu ben haklı olan hep damadı..yok kısa..yok dar..iyiki katlanıyo sana bilmem ne oyy yerim onu ben yer..aslında sonrası iyi değil..mesela benim manita hep derki bir olaydan sonra anneminde içinde bulundugu ; bak edacım annende böyle düşünüyosa beni dinlemek zorundasın..sonra anneme dönüp ver gazı anne verrr diyorum...olan nasıl olsa bana oluyo

kübracıııım kız nerdeyse benim mutfağım bitecek hala senin mutfağını göremedim

İşte aynısı edoşş.Dün nişanlım eve gidince mesaj attı.Beni kırmadığın için teşekkür ederim fıstığım.Ama bak annende kısa diyor diye.Annem maşallah her konunun içinde ama ben karışmıyorum demeyi ihmal etmez saolsun.Dünde bana diyoki babamın yanında.Sen nişanlınla hiç ilgilenmiyorsun.Anne ikimizde işden geldik zaten direk sofraya oturduk ne yapıcam diyorum.Ayaklarına terlik vericekmişim,suyunu getircekmişim,hemen yemeğini koycakmışım.Annem babamı öyle karşılarmış.Babamda dedi ki ben hatırlamıyorum Bende dedim annem hayat müşterek çalışmadığın için yapıyorsun ama bende çalışıyorum ve yorgunum.Tamam ben hiç bir şey demiyorum üzülüyorum çocuğa diyor.Güler misin ağlar mısın?Bir benim başımda değilmiş demek ki edoşum allahım yardımcımız olsun.

Herkese günaydın kızlaar...
Kış geri geldi yaa (
Kızlaar renk beğendik, 2 oda kum beji olacak, 2 oda İstanbul beji...

bence çok doğru bir karar vermişsin canı bende bütün evimi kum bejine boyattım önce çok tereddütteydim ama boyanınca çok güzel duruyo..

Özletme kendini sıcağı sıcağına paylaş gelişmeleri merak ederiz biz Sağol canım benim Amiiiiin

tamam canım herşeyi anında paylaşmaya çalşıcam

inanırım adaş..çünkü artık son zamanların eksiklerini giderebilecegin son haftan.. kavgaya sebep oluşmasın adaşım..o senden daha gergindir..üstüne gitme aman..
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah edacım.
Dualarımız seninle herşey çok ama çok güzel olsun.

ya o kadar sinirlerimi bozacak şeyler yapıyorlar ki
örneğin bugün evi temizlemek icin kadın götürceklerdi ama trafik yoğun diye amcası
yarın götüreyim demiş yarın gidecek
ama bugün aynı zamanda fırın da geleckti kadın evde diye istemiştik bugüne ama sağolsunlar hiçbişey düşünmeden hareket ediyorlar bende arkalarından toparlıyorum
koltukcuyu ara, beyaz eşya icin ara konuş, şunu yap bunu hallet
kız mıyım erkek mi, anlamadım gitti

Eda'cım son günler stres sıkıntı normaldir.
Birde sen bir çok şeyi tek başına yaptın oda yormuştur seni.
Ama sadece 2 haftacık var...
Çevremdeki birçok kişi evlendiğin sabah kafan bomboş yeniden doğmuş gibi oluyorsun diyor, ne kadar doğru bilemiyorum...

Bu soruyu bende çok sordum kendime kız mıyım erkek mi
Ama bu zamanda artık birçok çift bu şekilde
Erkekler aileden destek göremez kız tarafı koştururda koşturur
Sinirlenme kendini yıpratma çok az kaldı anın tadını çıkar edacım
Allahım yardımcımız olsun hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…