- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.281
canım benim sağol
ben artık yarasa oldum, geceleri uyuyamıyorum sürekli aklımda bişeyler var
nişanlıma trip atıyorum
Dün nişanlım bize geldi kızlar
Bende arkadaşımın düğünü için elbise almıştım.
Elbise dizlerde kolları karpuz kol drape gül kurusu renginde
Annem elbiseye kısa giyme dedi.Bence kısa değil.
Nişanlına söyliyeyim bakalım ne dicek dedi tamam dedim söyle bakalım.
Sonra annem elbise olayını açdı giy bakayım dedi.
Giymedim tabi ama gösterdim nişanlıma.
Sonra ben kahveleri koymaya gittim baktım annemle nişanlım fiskos yapıyor.
Dedim elbise bence şık ve ben bunu giyeceğim.
Annemde nişanlın ne diyor sordun mu dedi.
Bende ne derse desin giyicem dedim.
Sonra nişanlımla göz göze geldik içim gitti kızlar.
Pişman oldum tabi istemiyor musun giymemi hayatım dedim.
İstemiyorum fıstığım dedi.Tamam giymiyorum o zaman değiştiririm dedim.
Ama ağladım ağlıcam.Nişanlımda fıstığım üzülmene dayanamam ama aklım sende kalıyor dedi.
Tamam dedim sorun yok giymicem gülümsedim.
Diceksiniz ki nilay neden bunu anlattı.Kızlar benim annem gibi annesi olan var mı merak ediyorum.
Normalde nişanlım yorum yapmaz yapsa bile karşılıklı konuşur anlaşırız.Annem ben karışmıyorum diyor ama nişanlımı yönlendiriyor.Nişanlımda beni kırmak istemiyor ama bu sefer annem sen hep nilayın sözünü mü dinliyorsun diyor.Dersiniz ki ben gelinim.İnsan mutlu olur kızım ne kadar şanslı gözünün içine bakan bir eşi var diye.Hemde herşey karşılıklıdır.Ben zaten üzecek birşey yapmam.Ama böyle olunca bende zorda kalıyorum.Annemin huyu bu ve hiç değişmicek galiba
günaydın kızlar,
son 15
2 hafta sonra bugün kına gecem olucak Allah nasip kısmet ederse
canım benim sağol
ben artık yarasa oldum, geceleri uyuyamıyorum sürekli aklımda bişeyler var
nişanlıma trip atıyorum
tipik anne modeli sanırım benimkide böyle.bir keresinde ablam bişey aldı kendine. annem başladı neden aldın bu sana gitmez pahalı o kadar para verdin dırdır dırdır. ablamın kaynanası da ordaydı kadın dedi bırak onlar genç giysinler iyi yapmışsın kızım hiç kafana takma.bizimki sanki kaynana oluyor kızlarına
bu arada diğer hatunlar nasılsınız keyifler yerinde inşallah..
uzun süredir giremiyorum hayatımda olup bitenleri anlatayım :)
gecen hafta sonu kaynanamlar geldi eşyalarımı aldık
yatak odası
yemek odası
koltuk takımım
beyaz eşyalarımın hepsi
misafir odası ve orta holün halısı
bütün tüllerim
televizyonum
uydu alıcılarım
hepsini aldık sonunda
daha tabiki ıvır zıvır kaldı onlarıda yavas yavas halledicez.. bu hafta sonu eşyalarımın bir kısmı gelecek bakalım çok heyecanlıyım
sizler nasılsınız ne var ne yok...
bu arada buketcim sözlenmişssin çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah canım
Herkese günaydın kızlaar...
Kış geri geldi yaa(
Kızlaar renk beğendik, 2 oda kum beji olacak, 2 oda İstanbul beji...
edaaa şimdi sakin olma zamanı. yaşamış geçirmiş bir olarak sana tavsiye. sakın kırma kırılma çok zor zamanlar biliyorum ama geçecek ve sen şuan düşünmekten uyuyamadığın şeyleri ilerde kafana bile takmayacaksın
nilayyun kurabiyem..hiç takılma bunlara benim annemdede var tamamen her konuda suclu ben haklı olan hep damadı..yok kısa..yok dar..iyiki katlanıyo sana bilmem neoyy yerim onu ben yer..aslında sonrası iyi değil..mesela benim manita hep derki bir olaydan sonra anneminde içinde bulundugu ; bak edacım annende böyle düşünüyosa beni dinlemek zorundasın..sonra anneme dönüp ver gazı anne verrr diyorum...olan nasıl olsa bana oluyo
kübracıııım kız nerdeyse benim mutfağım bitecek hala senin mutfağını göremedim
Herkese günaydın kızlaar...
Kış geri geldi yaa(
Kızlaar renk beğendik, 2 oda kum beji olacak, 2 oda İstanbul beji...
Özletme kendini sıcağı sıcağına paylaş gelişmeleri merak ederiz bizSağol canım benim Amiiiiin
inanırım adaş..çünkü artık son zamanların eksiklerini giderebilecegin son haftan.. kavgaya sebep oluşmasın adaşım..o senden daha gergindir..üstüne gitme aman..
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah edacım.
Dualarımız seninle herşey çok ama çok güzel olsun.
edaaa şimdi sakin olma zamanı. yaşamış geçirmiş bir olarak sana tavsiye. sakın kırma kırılma çok zor zamanlar biliyorum ama geçecek ve sen şuan düşünmekten uyuyamadığın şeyleri ilerde kafana bile takmayacaksın
ayhh buketim valla fırsatım olmadı ki bir. dünde kaynanama gittim yemeğe. ama şimdi elime kocaman bir çarpı atıyorum unutmamak içinn inşallah yarın çekip getireceğim.
ya o kadar sinirlerimi bozacak şeyler yapıyorlar ki
örneğin bugün evi temizlemek icin kadın götürceklerdi ama trafik yoğun diye amcası
yarın götüreyim demiş yarın gidecek
ama bugün aynı zamanda fırın da geleckti kadın evde diye istemiştik bugüne ama sağolsunlar hiçbişey düşünmeden hareket ediyorlar bende arkalarından toparlıyorum
koltukcuyu ara, beyaz eşya icin ara konuş, şunu yap bunu hallet
kız mıyım erkek mi, anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?