2011 gelin adayları buyrun sohbete

tamam canım benimde mutfağın biteceği yok zaten dolaplar takıldı kaldı öyle ne fayans var ne tezgah

benim tezgah dolaplardan 2 hafta sonra geldi. mutfakçıyla anlaşmıştık tezgahıda o yaptırdı. ama cam mozaik için 1 ay dolaştık. benim evin tadilatı tam 5 ay sürdü. zaten 6 nişanlı kaldık

Bende bi benimkiler sanıyodum yaa...Dün nişanlım bizdeydi çayın yanına kurabiye almış baktım yemiyo niye yemiyosun diyorum o anda aklımda başka bişey de var. neymiş sert konuşuyomuşum, güzel güzel konuşcakmışım.nişanlım da buldu fırsatı beni kızdırmaya çalışıyo tamam dedim rica etsem, yer misin lütfenn...sanki kaynanam da herşeyi eleştiriyo

aynen öyle esra tek derdin kalıyor beni seviyor mu

benim kafama taktığım şey de bu olmuştu hiç bişey umrumda değildi o an beni seviyormu diye düşünmeye başlamıştım. ne gererksiz bir düşünce ama işte sanırım kafaya takacak bişeyin kalmayınca böyle düşünmeye başlıyorsun.

Bu konuda yanlız olmadığımı hissettim kesinlikle.Demek ki her anne böyle.
Damatlarını el üstünde tutuyorlar birde gelinler el üstünde tutulsa ahh ahh

benim tezgah dolaplardan 2 hafta sonra geldi. mutfakçıyla anlaşmıştık tezgahıda o yaptırdı. ama cam mozaik için 1 ay dolaştık. benim evin tadilatı tam 5 ay sürdü. zaten 6 nişanlı kaldık

ben cam mozaikleri seçtim canım büyük ihtimal onlar olacak tezgahıda ayna kırıklı cimstone beğendim sadece yapılması kaldı onlar bitincede ankastreler gelir mutfak meydana çıkmış olur ponpon.

Bu konuda yanlız olmadığımı hissettim kesinlikle.Demek ki her anne böyle.
Damatlarını el üstünde tutuyorlar birde gelinler el üstünde tutulsa ahh ahh

benim anneminde damadı çok kıymetli geçen gün bana hiç darılma gücenme ama senden 10 kat güzel dedi şok oldum

Son düzenleme:
ben cam mozaikleri seçtim canım büyük ihtimal onlar olacak tezgahıda ayna kırıklı cimstone beğendim sadece yapılması kaldı onlar bitincede ankastreler gelir mutfak meydana çıkmış olur ponpon.

bzmde mutfak imalata verlmiş tezgahı seçmedm daha damla mozaikler olmayınca yapıcak olan adam başka daha uygn fyatlı bi mozaik bulmş dolaba uygn o olacak

bzmde mutfak imalata verlmiş tezgahı seçmedm daha damla mozaikler olmayınca yapıcak olan adam başka daha uygn fyatlı bi mozaik bulmş dolaba uygn o olacak

o gösterdiğin gri fayanslar mı canım onlar koçtaşta ve bauhoustada vardı basit duruyor bence başka seç canım ama yinede sen bilirsin

evet canım ankastreler gelmeden hiç mutfak kendini göstermiyor her aşama dahadabir farklı oluyor.

benim anneminde damadı çok kıymetli geçen gün bana hiç darılma gücenme ama senden 10 kat güzel dedi şok oldum

allahım yaa

evet canım mozaikler çok pahalı. ama damla mozaiğin olmaması bence iyi olmuş. çok göz yoruyor canım onlar. bende görüntüsüne kapılıp ondan sitemiştim sonra yapılmış örnekleri gördüm vazgeçtim

o gösterdiğin gri fayanslar mı canım onlar koçtaşta ve bauhoustada vardı basit duruyor bence başka seç canım ama yinede sen bilirsin

sze gsterdmmi hatrlamıorm sanırım ayşenn mutfağında grmştm onun gri beyazlısı olucak işte.. bnm istediğim olamadı buket ewde şu an çk fazla gder var nişanlm o pahalı deynce bnde razı oldm ilerde belki damlada olur

kaynanamla aynı anda mutfak yaptırdık. ayşenin kilerden diyorsan kaynanamınkide aynı çok kullanışlı canım.

Esra'cım,
gerçekten yoruldum artık sinirlerim bazı şeyleri kaldırmıyor.
Pazar günü kayınvalidem bize geldi, naptın eda işleri bitirdin mi dedi
artık annende geldi herşeyi halledersin dedi, bende Inşallah elimden geldiğince bitireceğim dedim
o zaman evi kadına temizletmeyelim siz temizlersiniz dedi
bende ne zaman temizlememi öngörüyorsun, maslakan maltepeye öğle aralarında mı gideyim yoksa akşam 7 den sonra hem eksiklerimi tamamlayıp, hem evi temizleyip hem de dinlenmemi düşündün dedim. Tamam tamam gençlere bişey söylenmiyor dedi ama ben başladım ağlamaya
lütfen dedim beni sana bu şekilde cevap vermeye zorlama, hiç tanımadığım bir eda çıkıyor ortaya ve ben bundan hoşlanmıyorum dedim.

Anlıyorum seni canım, kayınvaliden kendi temizlesin o zaman, kızdım bak şimdi ona...
Sinirlenmekte haklısın, çünkü sinirlerin yıpranmış...
Bende dayanamam söylerim açıkçası...

Çok güzelmiş Kübra'cım böyle spor mutfaklar çok hoşuma gidiyor...
Benim annemde kendi bir dolu laf söyler damadına, ama ben söyleyince kızar

ben sakin biriyim damarıma basılmadıkça bennimki tam tersi hep delidir sinirlidir. annemde biliyor onun öyle olduğunu. geçen bana diyorki o zavallı çocuk senn gibi deliyle nasıl başediyor şok oldum anne dedim hangimiz deli gel eve gör istersen.

edaaa varya snei o kadar iyi anlıyorum ki. bende çalışıyorum ve 5 aydır tadilatta olan evi temizleme mevzusu olduğunda bana kaynanam kızkardeşleirnle temizlersin dedi. benimde bekar görümcem var onu hiç katmıyor. temizlikçi tutalım dedim gerek yok siz yaparsınız işiniz gücünüz yok diyor hafta sonu şok olmuştum. ve kendim temziledim gece 11 lere kadar kardeşlerimle yardım eden bile olmadı. geçecek bunlarda geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…