- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.321
ben sakin biriyim damarıma basılmadıkça bennimki tam tersi hep delidir sinirlidir. annemde biliyor onun öyle olduğunu. geçen bana diyorki o zavallı çocuk senn gibi deliyle nasıl başediyorşok oldum anne dedim hangimiz deli gel eve gör istersen.
ewt cnm şimdi tekrr baktım ayşennki krem kahve bnmkilerde beyaz-gri bu diğerlerne göre daha uygnmş damlada aklım kaldı ama bundan olacak napalım :26:
Bizde de benimki sakin ben deliyim. Sinirlendiğimde gözüm hiçbirşey görmüyor malesef (
Yavaş yavaş aşıyorum sanırım, nişanlımda çok sakindir ama sinirlendiği an kolay kolay unutulmayacak kadar kötüdür. Bir kere bana bir bakış attığını hatırlıyorumda aradan 1 yıl geçmesine rağmen unutmadım... Oda sadece bir bakış yani...
ömür törpüsü dedikleri bunlar olsa gerek son zamanlarda zaten insan gergin oluyor birde üstüne gitmeleri yokmu laf demeleri yokmu insanı çileden çıkarırlar allah yardımcımız olsun ne diyeyimm
Aminn nurgülümm aminnn hoşgelmişsin.
canım seninkide tadilat yaptı çok zor gerçekten hamdolsun ki kendi evlerimiz. bazı şeyler istediğimiz gibi olmuyor olmayacak mecburen. polyanna gibi oldum diyorum bazen ama evlilik insanı bu hale sokuyor. şimdi diyorum ya tek derdim sevgi saygı merhamet. rabbim yuvamıza huzur versin
evet canım ankastreler gelmeden hiç mutfak kendini göstermiyor her aşama dahadabir farklı oluyor.
allahım yaa
evet canım mozaikler çok pahalı. ama damla mozaiğin olmaması bence iyi olmuş. çok göz yoruyor canım onlar. bende görüntüsüne kapılıp ondan sitemiştim sonra yapılmış örnekleri gördüm vazgeçtim
sze gsterdmmi hatrlamıorm sanırım ayşenn mutfağında grmştm onun gri beyazlısı olucak işte.. bnm istediğim olamadı buket ewde şu an çk fazla gder var nişanlm o pahalı deynce bnde razı oldm ilerde belki damlada olur
edaaa varya snei o kadar iyi anlıyorum ki. bende çalışıyorum ve 5 aydır tadilatta olan evi temizleme mevzusu olduğunda bana kaynanam kızkardeşleirnle temizlersin dedi. benimde bekar görümcem var onu hiç katmıyor. temizlikçi tutalım dedim gerek yok siz yaparsınız işiniz gücünüz yok diyor hafta sonu şok olmuştum. ve kendim temziledim gece 11 lere kadar kardeşlerimle yardım eden bile olmadı. geçecek bunlarda geçecek.
bende hayranım o mozaiklere ama çok pahalı olduğu için bende yaptırmayacağım başka cam mozaik beğendim. Göz yoranlar ise farklı renkli olanlar o konuda haklısın canım ama benim ve betüşün beğendiği mozaikler tek renkti ama nasip değilmiş bir dahaki tadilata artık
bende krem damla beğenmiştim ama benimde o istediğim olmayacak canım gerçekten çok pahalı bencede dikdörtgen başka cam mozaik beğendim seninkilerde güzel ama gezmeden hemen o oldu ya ondan diyorum canım yapımarketleri gezsen uygun çok güzel fayanslar var o yüzden demiştim
ben elimden geldiğince temizledim o söylemeden ben zaten yaptım
ama genel bir temizlik yapılması gerekiyor, mobilyalar geldi onların silinmesi gerekiyor
camların birini sildim hemen kolum ağrıdı, 2 gün yine bileklik takmak zorunda kaldım. pc başında çalışan bayanların zaten ortak sorunu bel ve boyun ağırısı
sonra banyoyu tuz ruhu ile silmek istedim sağ elimde yanmayan parmağım kaldı zaten öksürük krizine girip hastanede aldım soluğu oksijen verildi. o da bunları bile bile siz temizlersiniz diyor
annem de herkesin evladı kendine kıymetli belki de ama ben senin oğlunu kendi oğlum gibi sevdim benimsedim ona kıyamıyorum lüften sende benim kızımı üzme dedi, benim, babasının kardeşinin tek dert ortağı ve yaşama sevinci o üzülürse biz daha çok üzülürüz dedi. annem bana evde bir tabak yıkatmıyor kızlar, ben yokken sen fazlası ile yapıyosun nasıl yaptın bütün bunları sana nazar duası okumaktan ağzım yırtıldı diyor.
nişanlımda sana hayranım bana yansıtmadan herşeyi hallediyosun, bi bakıyorum o iş bitmiş bi bakıyorum bu iş bitmiş
neyseki fırın olayını da çözdüm, adamlar yarın getiririz hanımefendi siz üzülmeyin dedi
sağolsunlar
QUOTE=akasya22;19045041]o bahsettiğinizi bilmiyorum ben buket. benim mozaiklerim böyle beyaz ve mürdüm renklerindeEki Görüntüle 190285
Bizimde dün banyo için malzemeler alınmış kızlar.
Ben yakından görmedim. Bunlardan almış nişanlım. Ege seramik.
Siyah beyaz kırmızı olucak. Bide duşa kabin alınıcak.
Orası bitincede ebeveyin banyosuna da bitane duşa kabin alınıcak.
Sonrada ev boya badana olucak. 10 güne biter heralde.
Eki Görüntüle 190288 Eki Görüntüle 190287 Eki Görüntüle 190286
bende hayranım o mozaiklere ama çok pahalı olduğu için bende yaptırmayacağım başka cam mozaik beğendim. Göz yoranlar ise farklı renkli olanlar o konuda haklısın canım ama benim ve betüşün beğendiği mozaikler tek renkti ama nasip değilmiş bir dahaki tadilata artık
bende krem damla beğenmiştim ama benimde o istediğim olmayacak canım gerçekten çok pahalı bencede dikdörtgen başka cam mozaik beğendim seninkilerde güzel ama gezmeden hemen o oldu ya ondan diyorum canım yapımarketleri gezsen uygun çok güzel fayanslar var o yüzden demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?