- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.521
ya kızlar bişi sorcam..
eltisini nişanlısından kıskanan var mı ?
benim eltim çok lakayıt..
ben hiç hoşlanmam bu tür davranışlardan..
bu da kıskanmama sebep oluyor..
nişanlıma söyledim bu derdimi uzak dururum sen yokken onun olduğu yere gitmem tamam dedi ama bazen mecbur oluyor..
yani kayınvalideme diyecek halim yok..
ben mi abartıyorum acaba ?
Benim 2 eltim var, nişanlım onları ablası gibi görüyor, samimiler ama yerine göre dolayısıyla kıskanmayı gerektirecek bir durum olmuyor. Lakayt olsaydılar kıskanmazdım, sadece nişanlıma ona göre davranmasını söylerdim...
Benim 2 eltim var, nişanlım onları ablası gibi görüyor, samimiler ama yerine göre dolayısıyla kıskanmayı gerektirecek bir durum olmuyor. Lakayt olsaydılar kıskanmazdım, sadece nişanlıma ona göre davranmasını söylerdim...
allah korusun böyle insanlardan hiç hoşlanmam. hatta eşimle ilk tanıştığımızda demiştim. bazı kadınlar vardır konuşurken sen farketmesende samimi olmaya çalışır. o yüzden sen kim olursa olsunmesafeeli olacaksın. hele bu kişi hep yakınında olan biriyse daha zor.
ama sen bunu kafanda yer etme. bu sefer her hareketi batar eltinin. eşini bildikten sonra sorun etme.
kız kübra çetik yelekleri gardrobun en ücra köşesine kaldırdın dimi kuzucum
valla kaynımda aynııı onun gibi..lakayıt sırnaşık vurdumduymaz patavatsız..
hiç hoşlanmam ama sevmediğim ot burnumun dibinde bitti..
kayınım ve onunla aynı ortamda henüz bulunmadık ama 2 hafta sonra burda artık kayınım..
bakalım ne olacak..
ben pek konuşmam ve anlıyordur umarım..
ters ters bakarım arada ona ve nişanlıma da..
belki de ben çok kıskancım bilemiyorum..
kayınvalideme desem kıskanç gelin damgasından korkuyorum
betüşüm evim evim güzele vimi geziyorudum bak fayanslarınız aynı
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/375867-prenscim-in-evi.html
yok anacım ayaklarım üşüyor yatarken bile giyiyorum bazen patikhatta benimki geçen diyorki benim neden patiğim yok bende istiyorum
dilek sakın kayınvalidene falan deme. ortada bişey kötü olursun allah korusun
fayansa tek başına bakınca beğenmemiş olabilir betülde ama yapılınca gerçekten çok güzel duruyor.
bacm beğenmemek değilde aklım damlada kaldı ama buda kötü değil sonuçta ilerde damla yaptırrm bnde inşallah senn dediğin gbi yapıldktan snra daha çk içime siner
yok anacım ayaklarım üşüyor yatarken bile giyiyorum bazen patikhatta benimki geçen diyorki benim neden patiğim yok bende istiyorum
dilek sakın kayınvalidene falan deme. ortada bişey kötü olursun allah korusun
demeyi düşünmüyorum zaten..
sadece nişanlıma dedim " o kız çok samimi davranıyor hoşuma gitmiyor bil istedim "dedim..
tamam bir daha onun bulunduğu yerde pek durmamaya çalışırım dedi daha az muhabbeti oluyor..
benim anlayışımda pek samimi olmamalılar..
sonuçta mahremler birbirlerine..
beni nasıl kıskanıyorsa 30 yaşındaki dayısından ve o kayınımdan ben de kıskanırım..
kusura bakmasın sevmiyorum onu elimde değil..
inşaallah pek görüşmeyiz
yani bana karşı tek bir ters hareket yapmadı ama sevmiyorum öyle davranışları..
mesela kayınpederimi de arar " niye aramıyorsun baba..küserim bak " der
hayatta konuşmam öyle yani kızın huyu bu..
mesela annesi de sinir..
neymiş kendi damadı en yakışıklıymış kardeşlerinin içinde..
terbiyesiz patavatsız yaa..
hadi beni geçtik adam hesabına almıyorsun bir anneye denir mi bu oğlun hepsinden yakışıklı diye..
kayınvalidem çok üzülmüştü ve kızmıştı bu lafa..
ama eltimin ailesi benim aileme göre çok daha sıcak davranıyorlar nişanlımın ailesine..
bizimkiler hep mesafe koyar..
2 haftada 1 görüşelim derler..onlar haftada 2-3 gün görüşür..
belki bu yüzden daha rahat davranıyor bilemiyorum
damlayı unut kuzucum ona o para verilmez yazık günah:)
ayakların üşüyorsa kocanın bacakları arasına sok kuzucum sıcaktır orası boşver patiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?