2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim eltim yok hiçte olmayacak ama davranışları rahatsız etse beni bende kıskanırdım öyle cıvık insanlar var malesef

nişanlımdan küçük eltim..benden de küçük..
nişanlım da öyle samimi bir tiptir..ne de olsa gelinimiz der yani..
ama işte ben sevmiyorum mesela geçen ay köye gittiler ailecek nişanlımgil..
o da tek başına gitti..
üstelik kayınım daha askerde..
nişanlım ve o herkes olsa da aynı evde kalmış oldular sinir oldum..
cıvık insanlardan nefret ederim..

benimde iki eltim var nişanlım aradaki mesafeyi her zaman korur..ve zaten onlar yasçada büyükler..dilekcim tavrınla oturt onu yerine.. gözlerinle ez onu anladınmı..ne basitçe hareketler bunlar gibi bak yüzüne..sana yagı gösterilir inan ona değil

Canım yaptığı doğru değil fakat o artık senin ömür boyu eltin olacak, orta yolu bulmak zorundasınız. Sonuçta birçok ortamda beraber olacaksınız görmezden gelemezsin o nedenle ya biri onunla konuşmalı yada başka yol bulmalısınız.

allah korusun böyle insanlardan hiç hoşlanmam. hatta eşimle ilk tanıştığımızda demiştim. bazı kadınlar vardır konuşurken sen farketmesende samimi olmaya çalışır. o yüzden sen kim olursa olsunmesafeeli olacaksın. hele bu kişi hep yakınında olan biriyse daha zor.

ama sen bunu kafanda yer etme. bu sefer her hareketi batar eltinin. eşini bildikten sonra sorun etme.

kız kübra çetik yelekleri gardrobun en ücra köşesine kaldırdın dimi kuzucum

valla kaynımda aynııı onun gibi..lakayıt sırnaşık vurdumduymaz patavatsız..
hiç hoşlanmam ama sevmediğim ot burnumun dibinde bitti..
kayınım ve onunla aynı ortamda henüz bulunmadık ama 2 hafta sonra burda artık kayınım..
bakalım ne olacak..
ben pek konuşmam ve anlıyordur umarım..
ters ters bakarım arada ona ve nişanlıma da..
belki de ben çok kıskancım bilemiyorum..
kayınvalideme desem kıskanç gelin damgasından korkuyorum

kız kübra çetik yelekleri gardrobun en ücra köşesine kaldırdın dimi kuzucum

yok anacım ayaklarım üşüyor yatarken bile giyiyorum bazen patik hatta benimki geçen diyorki benim neden patiğim yok bende istiyorum

dilek sakın kayınvalidene falan deme. ortada bişey kötü olursun allah korusun

demeyi düşünmüyorum zaten..
sadece nişanlıma dedim " o kız çok samimi davranıyor hoşuma gitmiyor bil istedim "dedim..
tamam bir daha onun bulunduğu yerde pek durmamaya çalışırım dedi daha az muhabbeti oluyor..
benim anlayışımda pek samimi olmamalılar..
sonuçta mahremler birbirlerine..
beni nasıl kıskanıyorsa 30 yaşındaki dayısından ve o kayınımdan ben de kıskanırım..
kusura bakmasın sevmiyorum onu elimde değil..
inşaallah pek görüşmeyiz

evt buket ama çk karanlık olmş sanki mutfak kçk olduğu için herhalde bde ordaki mozaikler daha enli gbi geldi bna ama renk aynı

kız kübraaaa snde çıkar patiğini gel bn seni ısıtırım desene kocana

yani bana karşı tek bir ters hareket yapmadı ama sevmiyorum öyle davranışları..
mesela kayınpederimi de arar " niye aramıyorsun baba..küserim bak " der

hayatta konuşmam öyle yani kızın huyu bu..
mesela annesi de sinir..
neymiş kendi damadı en yakışıklıymış kardeşlerinin içinde..
terbiyesiz patavatsız yaa..
hadi beni geçtik adam hesabına almıyorsun bir anneye denir mi bu oğlun hepsinden yakışıklı diye..
kayınvalidem çok üzülmüştü ve kızmıştı bu lafa..

ama eltimin ailesi benim aileme göre çok daha sıcak davranıyorlar nişanlımın ailesine..
bizimkiler hep mesafe koyar..
2 haftada 1 görüşelim derler..onlar haftada 2-3 gün görüşür..
belki bu yüzden daha rahat davranıyor bilemiyorum

ayakların üşüyorsa kocanın bacakları arasına sok kuzucum sıcaktır orası boşver patiği

bir kere şu kızı takmayı bırak rahat ol taktıkça kafanda büyür herşey o yokmuş gibi davran.seni kıskanıyor o yüzden böyle davranıyor olabilir. dikkat çekmeye çalışıyor belliki.rahat ol ki başaramadığını anlasın.eşine söylemişsin bişey dememiş. bu işi uzatırsan sonu iyi olmaz. sakın bir daha dillendirme
ailene gelince en iyisini yapıyorlar çok muhabbet tez ayrılık getirir. senin ailen seviyesini koruyor bence.

ya şimdi ailem de diyor bu akrabalık uzun sürsün istiyoruz diyorlar..
ama ne bileyim o taraf daha sıcak samimi olunca biz niye öyle olmuyoruz diye düşünüyorum..

bir daha mevzu açılmadı demedim zaten..
çok konuşup nişanlımın canını sıkmak da istemem..
kafamdan atmaya çalışacağım..
o sözlenmeden önce hiç istemiyordu kayınvalidem ve biliyorlardı o kız ve ailesi..
şimdi ondan böyleler belki de bilemiyorum..
ben çok konuşmam çok lafa girmem..
lakayıt olmam sadece muhabbet ederim yerinde..

neyse kafamdan atmaya çalışacağım haklısın canım düşündükçe sinir oluyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…