2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübraaaaaaaaaaa bayıldımmmmmmmmmmmmm
Rabbim nazarlardan korusunnn inşallah..mutfakta tv var ne güzel

Ne göz varmış sende Edam yaa ben sen yazdıktan sonra farkettim :))

çok güzelmişş iyi günlerde kullan ailenle birlikte...
fırını bende bu tarz istiyodum ama olmadı...

teşekkürler kızlar. allah razı olsun. rabbim hepimizin yuvasına huzur versin.

gümlük kullanmak için rowentanın dik şarjlı süpürgesini alacağım tatlım haftalık içinde ya rowenta slience alırım yada sulu bir süpürge tercih ederim daha karar vermedim

evrem spicy teşekkür ederim kızlar..
Ben de günlük için ayrı düşünüyorum,olmazsa bakayım bi rowentaya.

peki konusmuyosunuz madem fıkra anlatacağum size daaa

Doktor telefonda yakaladigi hastasına: - “Tahliller belli oldu” demiş, - “Sana bir kötü, bir daha kötü haberim var.” - “Nedir kötü haber?” - “Maalesef 1 günlük ömrünüz kaldı.” - “Peki daha kötü haber nedir?” - “Size 24 saattir ulaşmaya çalışıyorum, ancak buldum…”
................................................................................................................
Dört Avci, Temelin ardindan ormanda ilerliyorlarmis.
Karsilarina kücük bir delik cikmis Temel:
-Yatin, usaklar! tavsan deligi! demis. Avcilar tam siper yere yatmislar ve inden cikan tavsani vurmuslar. Daha sonra büyükce bir delige rastlamislar. Temel yine:
-Yatin, bu bir tilki ini! demis. Derken cikan tilkiyi de vurmuslar. Biraz daha ilerlediklerinde, kocaman bir delikle karsilasmislar. Temel:
-Usaklar, ne cikacagini bilmiyorum. Yatin, ne cikarsa sansimza demis. Ertesi gün gazetelerde su haber cikmis: “Dört Avci Tirenin altinda can verdi”

selam kuzum hoşgeldin seninde cuman mübarek olsun güzel duaların için saolasın yavru

ayhh heveslendim bende anlatacağımm

iki yaramaz kardeş ama öyle yaramazlarki artık anne ve babası ne yapacaklarını bilmez duruma gelmişler.en iyisi demişler kiliseye götürelim. papaz onlarla konuşur belki etkili olur. neyse kardeşlerden birini papaz alır içeri sorar

isa nerde
çocuktan ses yok.papaz yine sorar. isa nerde oğlumm.
çocuk korkarak odadan çıkar kapının önünde bekleyen kardeşini tuttuğu gibikolundan koşmaya başlar. kardeşi şaşkın sorar abi ne oldu.

- oğlum kaçç. isa kaybolmuş bizden biliyorlar.

selam kübra, eda, nurgül,buket kızlar

nasılsınız??
ben iyiyim şükür.
tezimi teslim ettim bugün.
bakalım sonuç için hocadan haber bekleyeceğiz.

inşallah kabul edilir de mezun olurum..

bide yarın galiba kayınvalidem geliyor kalmaya.
öyle benden

herkes iyidir inşallah?

inanmıyorum şimdi ön sayfaya baktım da aylinin bugün kınası.
oy severim ben arkadaşımı inşallah herşey çok güzel geçer çok mutlu olur.

darısı başınıza kızlar.

hoşgeldin ayşe. rabbim hakkında hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmasın canım.
bizlerde iyiyiz biraz durgun zamanımıza denk geldin kimsecikler konuşmuyor.

selam kızlar
hayırlı cumalar
dün elektirkler gitti geldi pc arızalandı tamirden geldi fakat niterneti bu sefer kaspattılar şifreli zaten 15 gün yokum hem oturduklarında görmemiş olurlar pc bede yan masadan devam etmeye çalışırım

nasılsınız

hoşgeldin denizcim bizde hazırlıklar aynı sende ne var ne yok evinde hazır kafam rahatlamıştır dimi?

Bir fıkrada ben paylaşayım o zaman

Bir adam sabah yürürken ilginç bir cenaze kafilesi farkeder; önde giden köpekli bir adam, arkasında iki tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam. Tuhafına gider. Kafilenin başındaki adam kuşkusuz cenazenin sahibidir, yanına yaklaşır ve sorar: - "Beyefendi, bu acılı gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?" Adam yanıtlar: - "Öndeki karım arkadaki de kayınvalidem." - "Vah vah; başınız sağolsun. Nasıl oldu?" - "Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidem de karıma yardıma gelmiş onu da öldürmüş." Adam biraz düşündükten sonra sorar: - "Beyefendi kopeğinizi ödünç alabilir miyim?" - "Sıraya geç..."

Öğretmen derste anlatıyordu: - "Gelinler nikah töreninde neden beyaz giyer, bilir misiniz? Çünkü bu onun en mutlu günüdür." Bir ses yükseldi: - "Şimdi damatların neden siyah elbise giydiklerini anladım."

ya kızlar bişi sorcam..
eltisini nişanlısından kıskanan var mı ?
benim eltim çok lakayıt..
ben hiç hoşlanmam bu tür davranışlardan..
bu da kıskanmama sebep oluyor..
nişanlıma söyledim bu derdimi uzak dururum sen yokken onun olduğu yere gitmem tamam dedi ama bazen mecbur oluyor..
yani kayınvalideme diyecek halim yok..
ben mi abartıyorum acaba ?

Benim 2 eltim var, nişanlım onları ablası gibi görüyor, samimiler ama yerine göre dolayısıyla kıskanmayı gerektirecek bir durum olmuyor. Lakayt olsaydılar kıskanmazdım, sadece nişanlıma ona göre davranmasını söylerdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…