2011 gelin adayları buyrun sohbete

annemde aryıldız yada narin demişti kaç parça canım çatal bıçak ve yemek takımı? Birde kaçar lira tuttular

kuzu yemek takımı 6 kişilik 60 tl dediler 2 takım aldım 12 kişiliğe tamamladım 120 tl tuttu kütahya markası çatal kaşıklarıda günlük kullanmak için aldım canım takım halinde değil ayrı ayrı 12 yemek kaşığı 12 yemek çatalı 12 yemek bıçağı 12 çay kaşığı 12 tatlı kaşığı 12 tatlı çatalı 120 tl de ona verdim canım aryıldız oda

yoğun birgün desene hadi bakalım hayırlısı kuzucuğumm amin canım çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş.

Eda'cım hadi hayırlı olsun...
Kızlaar bugünmüydü Aylin'in kına?

evet esoş kız bugün kınası yarında düğünü var ayyy ne yapıyordur acaba canım benim ya heyecan telaş stress iyice sarmıştır sorunsuz bir şekilde atlatsın inş. güzel haberlerle gelsin dün vedalaşamadık

evet canım bugün kınası var yarında düğünü okadar ver sıranı bana dedim vermedi

neden versin yahuu sende kız senelerdir beklemiş sende bekle bakalım sıranı

Edaa yan binamızda yeni bir ev temizleniyor orası seninmi yoksa kız :))
Sen aklıma geldin birden, evde ev yani :))

esracım keşke yan binanız olsaydıııı
kısa bir müddet de olsa seninle komşu olmak ne güzel olurdu ama
sanırım semtlerimiz farklı, bizim ev maltepe'de

alez nerden aklına geldi esrooooo yaratıcı ol biraz bebişkommm

Valla canım alez zaten alacaktım bari arkadaşım alsın dedim, o en iyilerinden alır kaliteli ürünü sever o yüzden didim...

esracım keşke yan binanız olsaydıııı
kısa bir müddet de olsa seninle komşu olmak ne güzel olurdu ama
sanırım semtlerimiz farklı, bizim ev maltepe'de

Canım zaten ay sonu ayrılıyorum sen evlenene kadar ben ayrılmış olurdum işten, burasıda Soyak Yenişehir...
Bu arada Maltepe sevdiğim ilçelerdendir, kuzenimde orada oturuyor, bulunduğu site çok sakin yazlık ev havası var, kafa dinlemek için ideal...

vet esoş kız bugün kınası yarında düğünü var ayyy ne yapıyordur acaba canım benim ya heyecan telaş stress iyice sarmıştır sorunsuz bir şekilde atlatsın inş. güzel haberlerle gelsin dün vedalaşamadık

Sürekli aklımda zaten, umarım sıkıntısız atlatır, babası sorun çıkarırsa üzülür, yeterince üzüldü zaten...

kızçelerrrrrrr..selam hepinize..nasılsınız..cumanız mübarek olsun..Allah işlerimizi güçlerimizi rast getirsin bizlere yardımcı olsun..borçlarımıza ödeme kolaylıgı versin..AMİN..bugun aylinin kınası var..çalsın sazlar oynasın kk

kübroş evinin resimlerini koymuşmuş ama ben görmemişmiş acaba tekrar eklerse zahmet verirmiymiymiş acaba

adaşım yarında senin çeyiz gidiyo son halini çektini balım

Son düzenleme:
kübroş evinin resimlerini koymuşmuş ama ben görmemişmiş acaba tekrar eklerse zahmet verirmiymiymiş acaba

adaşım yarında senin çeyiz gidiyo son halini çektini balım

yok bebişim henüz cekmedim bu akşam toplaryacağız son hazırlıkları
o zaman çekerim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…